reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

no i tu madziu jest problem bo tluszczy mam jesc jak najmniej!! zadnego oleju, orzechów z jajka tylko bialko, ryzu tez nie - to jest wlasnie tak jak czegos nie mozna ze wzgledu na wyniki - wiec niewiele moge z normalnych diet
zero białego miesa, zero czerwonego tylko ryby

reklama
no i tu madziu jest problem bo tluszczy mam jesc jak najmniej!! zadnego oleju, orzechów z jajka tylko bialko, ryzu tez nie - to jest wlasnie tak jak czegos nie mozna ze wzgledu na wyniki - wiec niewiele moge z normalnych diet
W takim wypadku ja bym Ci polecała konsultacje z dietetykiem bo takie rygorystycznie ograniczenie diety moze skończyć sie silna anemią.
Ja wiem i rozumiem,ze to wszystko przez te trójglicerydy ale wszystko w granicach rozsądku a Twoja dieta jest niestety bardzo uboga i o ile pomoże Ci w zbiciu trójglicerydów to może Ci zaszkodzic na co innego.
Wiec poszukaj dobrego dietetyka i wtedy działaj dalej,Ja mocno trzymam kciuki

problem w tym wszystkim jest taki że ja się nie odchudzam tylko mam taka dietę ze względu na wyniki i żeby je poprawić muszę tak jeść, a po drodze chudnę..

dobra ale koniec o mnie!

Magda - dziękuję za rady!

Oj takie z wlasnej hodowli to najlepsze sa niemyte, chyba, ze sa pryskane :tak: Nie ma to jak wytrzec jablko w bluzke i schrupac :-D
Takie własnie sa najlepsze a zwłaszcza jabłuszka z jabłonki mojego meza-pychota:-D

problem w tym wszystkim jest taki że ja się nie odchudzam tylko mam taka dietę ze względu na wyniki i żeby je poprawić muszę tak jeść, a po drodze chudnę..

dobra ale koniec o mnie!

Magda - dziękuję za rady!
Ja wiem,ze Ty się nie odchudzasz tylko robisz to dla zbicia tych trójglicerydów-ale martwie się o Ciebie Słoneczko,mam nadzieję,że na wyrost ale taka juz jestem...
I mimo wszystko jestem z Ciebie dumna,ze dajesz radę :-D
I nie ma za co

Cześć Babeczki

Ja już nawet nie mam siły Was czytać, jestem mega zmęczona, cały czas:no:
Śpię, wstaję, opiekuję się córą, potem do pracy, do domu i do spania.... i tak od 5 tygodni. No i te koszmarne mdłości:baffled::baffled::baffled: przy czym cały czas jestem głodna:wściekła/y:
Zero spotkań ze znajomymi, tylko leżenie i spanie....
Czekam do czwartego miesiąca, mam nadzieję, że przypłynie trochę energii do mnie.
Pozdrawiam Was wszystkie:tak::tak::tak:
Z tego co szybko przeglądnęłam to dużo życzeń było - to ja się do wszystkich przyłączam.
Czy jest jakaś nowa fasolka czy Gosia jest ostatnia?
PM - qrcze uważaj z tym tłuszczem, ja mam mdłości i nie mogę jeść nic tłustego, smażonego itd i w ciągu 2 tygodni skóra na buzi mi się tak wysuszyła, że zaczęła się łuszczyć trochę, to podobno od braku tłuszczy:baffled:

kanka jest fasolinka u LOREE
NAPRAWDĘ?????
LOREE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!
ale przegapiłam...
Całuski, buziaki i gratulacje!!!!

dzięki PM:tak::tak::tak: ale się cieszę - no nic to jednak poprzeglądam kilka ostatnich dni, widziałam suwaczek u Loree, ale jakiś bardzo wczesny i wydawało mi się, że to niemożliwe, żeby ciąża byla już potwierdzona...

NAPRAWDĘ?????
LOREE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!
ale przegapiłam...
Całuski, buziaki i gratulacje!!!!

dzięki PM:tak::tak::tak: ale się cieszę - no nic to jednak poprzeglądam kilka ostatnich dni, widziałam suwaczek u Loree, ale jakiś bardzo wczesny i wydawało mi się, że to niemożliwe, żeby ciąża byla już potwierdzona...

No chyba tescik byl robiony :tak: Mozliwe, ze betka tez
:-D

reklama
Do góry