reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ale jest niecierpliwa ta Loree:-D:-D:-D

normalnie to bym na nią nakrzyczała, że za wcześnie:wściekła/y:, ale wobec zaistniałej sytuacji:

GRATULUJĘ raz jeszcze!!!!

reklama
dziewczyny przepraszam...no muszę...

właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży.. :)))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy :)))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????

Super! 7 cm-WOW! Ja od 3 dni nie mogę jeść i schudłam 1kg. Ale zaraz pewnie nadrobię:-) Wciskam w siebie jogurty rano, bo nic konkretnego nie mogę jeść.

Dziewczynki... czy Wy czasem tak sobie myslicie, ze mimo, ze @ byla, to moze jednak jestescie zafasolkowane? I gdzies tam w glebi duszy macie nadzieje, ale rozsadek zabrania Wam sie nakrecac? :zawstydzona/y:

Przy pierwszej ciąży nawet jak dostałam @ to robiłam test. Ciągle się łudziłam,że to fasolka, bo wszędzie trąbią że niektóre kobiety maja w ciąży @. Więc dlaczego nie ja?

No dobra,dobra muszę dodac sprostowanie,ze nigdy nie myje owoców z własnych upraw.Te ze sklepu myje zawsze, bo tak jak mówisz przez wiele łap mogły przejść.
A truskawek od teściowej i mojej mamy mam tyle, że nigdy nie kupuję więc wperdzielam takie brudne.

Chciałabym mieć własne owoce. Może kiedyś...Zazdroszczę tych truskawek, bo uwielbiam.

NAPRAWDĘ?????
LOREE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!
ale przegapiłam...
Całuski, buziaki i gratulacje!!!!

dzięki PM:tak::tak::tak: ale się cieszę - no nic to jednak poprzeglądam kilka ostatnich dni, widziałam suwaczek u Loree, ale jakiś bardzo wczesny i wydawało mi się, że to niemożliwe, żeby ciąża byla już potwierdzona...

Dziękuję. Robiłam betę.
A to że lekarz nie potwierdził jeszcze to chyba nie znaczy,że nie powinnam się z ciąży cieszyć? Skoro beta wyszła to jestem dobrej myśli. A czasem niestety nawet jak juz ciąża jest potwierdzona to i tak nie udaje jej się donosić.

Kropeczko, Patrysia, Mari, Zajączek
dzięki za gratulacje.

Hej dziewczyny
Najpierw życzenia urodzinowe dla Kingusi - STO LAT!!
I nalepsze życzenia z okazji rocznicy dla Magdy!!!! DUŻO WSPÓLNEGO SZCZĘŚCIA

a u mnie tragedia, @ brak, ale test dzisiaj rano negatywny, nie mam juz na nic ochoty, :-(​

Hej dziewczyny
Najpierw życzenia urodzinowe dla Kingusi - STO LAT!!
I nalepsze życzenia z okazji rocznicy dla Magdy!!!! DUŻO WSPÓLNEGO SZCZĘŚCIA

a u mnie tragedia, @ brak, ale test dzisiaj rano negatywny, nie mam juz na nic ochoty, :-(​

Spokojnie kochanie, sama wiesz, ze moze test nie wyjsc. Oddychaj gleboko i powtorz jutro test albo idz na betke :tak:
Moze lepiej byloby poczekac jeszcze 2-3 dni. Na przyklad ustalic sobie, ze jesli @ nie przyjdzie do poniedzialku, to wtedy jeszcze raz testujesz albo idziesz na betke :tak:

Spokojnie kochanie, sama wiesz, ze moze test nie wyjsc. Oddychaj gleboko i powtorz jutro test albo idz na betke :tak: Moze lepiej byloby poczekac jeszcze 2-3 dni. Na przyklad ustalic sobie, ze jesli @ nie przyjdzie do poniedzialku, to wtedy jeszcze raz testujesz albo idziesz na betke :tak:
Jeżeli do pn nie przylezie to wtedy pójde na bete, ale wcześniej to nie ma sensu..
Dzięki dziewczynki
do później

reklama

I sie dobrze wyłudziłaś?
:-D

Dopiero jak przestałam się łudzić, to pojawiła się fasolka.:-)

Loree Kochanie oczywiscie ze powinnas sie z ciazy cieszyc. I napewno wszystko jest ok z Twoja ciaza. Co to za ponury nastroj Buziak dla Ciebie :-):-):-)

Nie mam ponurego nastroju. Tylko jak czytam,ze jest za wczesnie żeby ciąża mogła być potwierdzona to mnie szlag trafia. Przecież beta wychodzi wcześnie i wszystkim ja doradzamy jak już test wyjdzie pozytywny. Jakoś nie zauważyłam,żeby ktoś tu się chwalił ciążą dopiero jak lekarz potwierdzi ciążę. A może to też zły moment, bo przez 9 miesięcy wiele może się wydarzyć. I właściwie dopiero po porodzie można złożyć gratulacje jak na pewno dziecko urodzi się zdrowe.
Szkoda gadać, spadam.

Do góry