reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Mocz się cofa do nerki.
Bolały mnie plecy i nie wiedziałam czy to nerka czy plecy później przeszło i stwierdziłam, że pewnie źle spałam. Ale po kilku dniach znowu zaczęło boleć i poszłam zrobić usg. Podobno bardzo często to zdarza się w ciąży.

Przemecz sie kochana, juz nie tak duzo zostalo :tak: I pomysl, ze kazda z nas na forum wiele by oddala zeby miec takie problemy byle tylko nosic pod sercem malenstwo
:-D Badz dzielna :tak:

reklama
kingus sloneczko przytulam, nie martw sie bedzie dobrze , najwazniejsze ze z dzidziulka jest wszystko dobrze:tak: buziaczek ;***

mi sie dzisiaj snilo ze jestem w ciazy w 5 tyg....... i czulam ta ciąze... poprostu czułam sie w ciązy.... nie znam jakie to uczucie ale we snie bylo piekne:zawstydzona/y::sorry2:

Witam!
KINGUŚ STO LAT... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
BADEICKA DLA CIEBIE I MĘŻA TEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
:-):-):-):-):-)

ja od jutra zaczynam clo... i wiecie kupiłam sobie wino czerwone, morele suszone i orzechy bo to podobno poprawia endometrium... i wzięłam spróbowałam tego wina... wypiłam pół lampki i mnie trochę zakręciło!:-D

Kinguś wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!!!!!!!!!

Badaicka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu dla Ciebie i Twojego meża!!!!!!!!!!!!

a dziękuje dobrze w miare!
nawet ja bardzo nie boli i moze już sobie usiąść a nawet powinna i czuje sie dobrze mam nadzieje ze szybko się rana zagoi i wróci do normy wszystko.

reklama
Witam was bardzo moje kochane!!!
Marzenixx oj bardzo Ci życzę zebyś była w tej ciąży i żeby to był sen proroczy:tak:
Mocz się cofa do nerki.
Bolały mnie plecy i nie wiedziałam czy to nerka czy plecy później przeszło i stwierdziłam, że pewnie źle spałam. Ale po kilku dniach znowu zaczęło boleć i poszłam zrobić usg. Podobno bardzo często to zdarza się w ciąży.
bardzo często Kinguś, moja siostra cioteczna miała własnie to samo...trzeba teraz kinguś uwarzac, ale będzie napewno dobrze:)WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA PRZEDEWSZYSTKIM I ZDRÓWKA DLA CIEBIE I CÓRECZKI:tak::-)

Martynko a ty mi kiedyś obiecałas ze napiszesz jak po inseminacji! i co ?nic nie opowiedziałas mi na priva, ale z tego co widzę to się jeszcze nie powiodlo. Nie martw się napewno już niedługo, już bliziutko...:tak:

Zaraz was troszę poczytam. U mnie nic ciekawego, po kilku miesiącach dostałam @.Czyli podsumowując: przez ostatnie 10 msc.miałam 3 miesiączki w tym jedną sztucznie wywolaną i jedne plamienia(ktore licze jako @ ) czyli w sumie naturalnie tylko jedna @.No i na tym koniec opowiesci. Nic nie liczę, nic nie myślę, nigdzie nie chodzę-po lekarzach, mam na mysli, nie seksuję się....ot, i cała opowiesc.

Ach!!!
Loree jak dobrze pamiętam, to ostatnio do Ciebie bocian zapukał!!! Gratuluje
Pozdrowionka dla Eve, Mari27, lilu, i całej reszty kobtek buziaczki dziewczynki

Ostatnia edycja:
Do góry