reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, pilne, co zrobic, żeby strona mnie nie pamiętała. Dokłądnie-jak logujesz sie na jakiejs stronce, to pyta, czy cie zapamietac, kurcze zrobilam z przyzwyczajenie, ze tak, a nie ma mnie pamietac, !!!!!!!!!!Piotr sie dowie

reklama
kurcze cytaty zaznczyłam poszłam siusiu i mnie wylogowało:wściekła/y::wściekła/y:
no to teraz z głowy...
lunka-weź ty im zrób drakę z tym rowerkiem i kuniec no i nie pracuj tyle ..a jak ci się małż wytłumaczył z czatu???
agnes-ale ja ci zazdroszczę tego słonka.....a prasowanie kochana ja mam średnio 7 pralek w tygodniu a potem to wszystko prasuje łącznie ze skarpetkami i majtkami:tak:
meduska-ale super żeś tak dzidzie pooglądała i że wsio ok ale ja tam stawiam na chłopaka:-p
ania -miłej zabawy na urodzinkach:tak:
patrysiu-objawy jakie podajesz to zapalenie ucha bo sprawdza się czy dziecko boli ucho właśnie lekko naciskając za uchem albo małżowinkę więc jutro idź z nim do lekarza bo u dzieci to często ucho od kataru albo od gardła bo przecież te przewody słuchowe są takie króciutkie....zdrówka dla sewcia i ty uważaj żebyś się od niego nie zaraziła:tak:

Dziewczyny, pilne, co zrobic, żeby strona mnie nie pamiętała. Dokłądnie-jak logujesz sie na jakiejs stronce, to pyta, czy cie zapamietac, kurcze zrobilam z przyzwyczajenie, ze tak, a nie ma mnie pamietac, !!!!!!!!!!Piotr sie dowie
sprobuj znow sie zalogowac na ta stronke i zmienic ustawienia... :tak:
a o jaka stronke konkretnie chodzi???

patrysiu-objawy jakie podajesz to zapalenie ucha bo sprawdza się czy dziecko boli ucho właśnie lekko naciskając za uchem albo małżowinkę więc jutro idź z nim do lekarza bo u dzieci to często ucho od kataru albo od gardła bo przecież te przewody słuchowe są takie króciutkie....zdrówka dla sewcia i ty uważaj żebyś się od niego nie zaraziła:tak:
dobrze ze sprawdzilam te uszy bo tak bym sie nie skapla :sorry2::zawstydzona/y:
mam nadzieje ze mu szybko przejdzie i jutro lekarz przepisze nam jakies leki ktore szybko pomoga :tak:

wejdź w ustawienia i sie wyloguj i jest zapytanie czy zmienić ustawienia to wpisz że tak nie zapamiętuj przy starcie .....

hahaha no napewno to robimy zawody :-D:-D:-D:-D
ale nie normlanie szok... dla mnie to psychiczne... :sorry2:

heh no to fajnie...
super przezycia no nie :-)

Świetne:tak::tak::tak:

kurcze cytaty zaznczyłam poszłam siusiu i mnie wylogowało:wściekła/y::wściekła/y:
no to teraz z głowy...
lunka-weź ty im zrób drakę z tym rowerkiem i kuniec no i nie pracuj tyle ..a jak ci się małż wytłumaczył z czatu???
agnes-ale ja ci zazdroszczę tego słonka.....a prasowanie kochana ja mam średnio 7 pralek w tygodniu a potem to wszystko prasuje łącznie ze skarpetkami i majtkami:tak:
meduska-ale super żeś tak dzidzie pooglądała i że wsio ok ale ja tam stawiam na chłopaka:-p
ania -miłej zabawy na urodzinkach:tak:
Ty mi nie paplaj z chłopcem-chce diewczynke!!!!:tak::tak:
LUNA jak nie wyszllo tak jak mowily dziewczyny-jeśli to nie o te pamietanie chodzi tylko przeglądarkowe to musisz wejsc w narzedzia-opcje i tam musisz usunac wszystkie pamietane hasla i loginy:tak::tak::tak::tak:

Świetne:tak::tak::tak:

Ty mi nie paplaj z chłopcem-chce diewczynke!!!!:tak::tak:

LUNA jak nie wyszllo tak jak mowily dziewczyny-jeśli to nie o te pamietanie chodzi tylko przeglądarkowe to musisz wejsc w narzedzia-opcje i tam musisz usunac wszystkie pamietane hasla i loginy:tak::tak::tak::tak:
hi hi a co byś tak chciała od razu mieć to co chcesz druga będzie kobitka albo trzecia:-p:-p:-p:-D:-D:-Da tak serio niech będzie kobitka a zresztą byle zdrowe:tak:

reklama
Do góry