reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
faceci to mali zboczeńcy a w dobie internetu sporo filmikow w sieci (powiedzmy ze wiem to z autopsji :-p:zawstydzona/y:) ale faceci czasami lubia sama na sam z pania w monitorze ..... wiecie o co mi chodzi :sorry2: wiem od pewnego samca ze to normalne i ze każdy tak ma tylko sie nie przyznaje ... :cool2: a trwa 1 min wiec mniej zachodu a efekt ten sam :baffled:

Eve...z autopsji...znaczy, ze Ty czy mąż???:-D:szok::-D

no popatrz-jakie samce jedne paskudne!...ale jak trzeba zrobic to dla celu wyzszego-czyli do badania nasienia - to swietego udaje jeden z drugim i ile nieraz babeczki musza namawiac i przekonywac by poszedl i to zrobil....:wściekła/y::angry::wściekła/y:

a ja sobie mysle ze moze on sie boi tego nacisku ktory gdzies tam podswiadomie ma w glowie...bo wie ze chcesz miec dziecko, cos nie wychodzi, cos jest nie tak - moze boi sie tych wszystkich przygotowan, tego calego wariactwa?
to moze byc to... moj tez tak mial w zeszlym roku jak kilka cykli robilismy dzidziusia aon wtedy nie bardzo chcial .. chcial poczekac do tego roku... i tez sie nie bardzo kwapił.....
a teraz dopiero jak widze ze zaczelo mu tez bardzo zalezec na dziecku -oczywiscie na syneczku:-) to odrazu inaczej do tego podchodzi.......
Kochane wynik "UJEMNY":-D:-D:-D aż się popłakałam ze szczęścia:zawstydzona/y:och DZIEKUJE BOGU:-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE:tak:
ciesze sie bardzo!! super ze wszytsko dobrze!:-D

a ja sobie mysle ze moze on sie boi tego nacisku ktory gdzies tam podswiadomie ma w glowie...bo wie ze chcesz miec dziecko, cos nie wychodzi, cos jest nie tak - moze boi sie tych wszystkich przygotowan, tego calego wariactwa?

Z tym sie zgadzam.Niedawno tez rozmawiałam z moim i on mi mówił,ze troche sie boi tego wszystkiego na początku,ale nadal chce miec dzidziusia,wkoncu i kobieta i facet musi przez to przejsc jak chca mniec malenstwo:tak:

Kochane wynik "UJEMNY":-D:-D:-D aż się popłakałam ze szczęścia:zawstydzona/y:och DZIEKUJE BOGU:-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE:tak:

:-):-):-) a nie mowilam ze tak bedzie!!! super Patrysiu!!!:-):-):-)

no wlasnie-tymbardziej, ze z tego c pisala Olapop, to on za bardzo jeszcze na dziecko nie jest gotowy...wiec tymbardziej, nie ma motywacji by sie przemoc:-(

bo to kwestia ze wtedy wszyscy o tym wiedza :sorry2:

No to samce jedne wredne!!!! :-D:shocked2::-D:shocked2::-D

reklama
Do góry