reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie:-) nie bylo mnie pare dni i nie wiem wogole co sie dzieje na forum :zawstydzona/y:

Kingus- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! przepraszam ze dopiero teraz skladam Ci zyczenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja czekam sobie na @, nawet nie wiem ktory mam dzien cyklu :blink: ( zaraz zobacze na suwaczku :tak:) wczoraj w nocy obudzilam sie z silnym bolem jajnikow :shocked2: moze cioteczka sie zbliza (OBY):sorry2:
Dzisiaj czytalam o kobiecie (29lat) ktora zmarla podczas zabiegu in vitro :szok: to bylo chyba w 2003 roku, masakra normalnie :no:

No prosze i stuknelo 2 lata staran u mnie...

Pozdrawiam wszystkie Babeczki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Staramy sie z mezem o dzidziusia od roku.Mam 28 lat .Bardzo prosze o pomoc dzisiaj mam 33 dzien cyklu miesiączki brak .dziwne uczucie ból brzucha jak na okres .zrobbilam 3 testy ciazowe na kazdym z nich wyszla kreska tylko taka jasna .Bardzo prosze o opinie nat temat tych kresek wklejam zdjecia.
Pozdrawiam

jak dla mnie to dwie ewidentne kreseczki - czytaj - CIĄŻA, proponowałabym iść na badanie betaHCG zeby potwierdzic to co wykazal teścik

A na chwilę obecną GRATULACJE!

Mam pytanko czy już powinnam wybrac sie na to badanie ???
Czy najpierw do ginekologa i to on daje skierownie na to badanie.Jestem nowa na tym forum i w tym temacie:)Bardzo sie stresuje i mam nadzije ze bede sie cieszyc ,ale boje sie mam nadzieje :zawstydzona/y:ze bedzie dobrze.Pozdrawiam

reklama
Mam pytanko czy już powinnam wybrac sie na to badanie ???
Czy najpierw do ginekologa i to on daje skierownie na to badanie.Jestem nowa na tym forum i w tym temacie:)Bardzo sie stresuje i mam nadzije ze bede sie cieszyc ,ale boje sie mam nadzieje :zawstydzona/y:ze bedzie dobrze.Pozdrawiam
kochana nad czym sie tu zastanawiac test pokazuje kreske to oznacza ze pozytywny a to ze bledsza bo widocznie nie ma jeszcze duzego stezenia hormonu HCG.. gratulacje.. nic tylko sie dzieszyc.. za dwa tygodnie idz do lekarza moze juz zobaczysz pecherzyk ciazowy

Do góry