reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiecie co??? normalnie jak bym widziała mojego M. On niestety nie może zostać z małym bo jeździ w delegacje, ja już myślałam nad zamianą no ale nie ma dla mnie pracy niestety, a chętnie bym się zamieniła... M uważa że jak siedzi się w domu z dzieckiem to ma się dużo wlonego czasu, bo wiesz małe dziecko dużo śpi (9 miesięczne???!!!) wg niego, a co to jest wyprać, wypracować, posprzątać ugotować, zająć się dzieckiem które ząbkuje(!!!)"PESTKA"

wiecie co??? normalnie jak bym widziała mojego M. On niestety nie może zostać z małym bo jeździ w delegacje, ja już myślałam nad zamianą no ale nie ma dla mnie pracy niestety, a chętnie bym się zamieniła... M uważa że jak siedzi się w domu z dzieckiem to ma się dużo wlonego czasu, bo wiesz małe dziecko dużo śpi (9 miesięczne???!!!) wg niego, a co to jest wyprać, wypracować, posprzątać ugotować, zająć się dzieckiem które ząbkuje(!!!)"PESTKA"

z pewnoscia masz racje
wpadlas na stale czy na chwile?????????????

hej;-)ja tak tylo na moment, obleciałam rów i trchę ogólnego z ukrycia więc nic nie zaznaczyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pisać za dużo też nie będę bo padnięta jestem, wczoraj zrobiłam sobie maraton sprzątaniowy:-D:-D:-Dskończyłam o 2 nad ranem:szok::szok::szok::szok::szok:jeszcze nigdy o północy nie myłam okien:-D:-D:-Dtak tylko z grubsza, na glanc umyję o normalnej porze:-D:-D:-D
w tym tygodniu mam zamiar się już wreszcie przeprowadzić ale jak ten cholerny deszcz nie przestanie padać to marnie widzę wywożenie mebli bo pod domem mamy straszne błoto i samochód się zapada:baffled::baffled::baffled::baffled:

teraz już zmykam trochę pospać, miłej nocki pa pa

reklama
ok, mam malutkiego synka, 9 mies jak juz wcześniej wspomniałam, kochającego męża który nie zawsze wie jak mnie docenić, ale i tak go kocham, problem który w tych czasach nie mija nikogo mianowicie KASA, mieszkam w wiosce zabitej dechami i nie mogę znaleźć pracy, reszta wyjdzie w praniu :)

Do góry