reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

a narazie olewam..jeszcze nie mam stresa - pewnie niedlugo mnie dopadnie ale jeszcze nie teraz...narazie sie wkurzam brakiem @ bo to pewnie tak jak dziewczyny mowily - przez diete..
No wszystko możliwe,czesto tak się zdaża no chyba że tak się zajełaś dietką i myśleniem o niej że...
pojawiła sie mała istotka ;-)

reklama
nie czuje sie ciazowo, ani @-owo - mysle ze to przez diete i cwiczenia, ale na wszelki wypadek zrobie jakos na dniach test o ile @ nie przyjdzie

A u mnie wczoraj był 19 dc małż sie skusił z rańca i z wieczora na seksik:-D(jak se odpusciłam to sam przylazł;-):-)) ale...
w tym miesiacu nie miałam żadnych objawów owu :baffled: temperatury nie mierze a śluzu było jak na lekarstwo i jajniki jakos mnie nie bolały wcale :-(
eeehhh

Ostatnia edycja:
Witam się w ten paskudny deszczowy ranek !!

PM podziwiam twój spokój przed obroną ja panikowałam już miesiąc przed

hej dziewczynki, witam się rano. dzis pierwszy dzien w pracy po 6 tygodniach zwolnienia...
jakiś kiepski mam nastrój, wszyscy mnie się pytają czy mąż się cieszy , ze pewnie jest przeszczęśliwy i nosi mnie na rękach...a mi się serce rozrywa i muszę się usmiechać....

a tam..olewam..dzisiaj mezus wyjechal na dwa dni - wiec zaczne nauke od dzisiaj w spokoju..boli mnie jajnik i czekam az w koncu @ przylezie..

Jak Mama?

hej dziewczynki, witam się rano. dzis pierwszy dzien w pracy po 6 tygodniach zwolnienia...
jakiś kiepski mam nastrój, wszyscy mnie się pytają czy mąż się cieszy , ze pewnie jest przeszczęśliwy i nosi mnie na rękach...a mi się serce rozrywa i muszę się usmiechać....

a moze raz a lkonkretnie powiedz ze juz nie jestes ze swoim mezem? poplotkuja dwa dni i przejdzie a beda milsi i dyskretniejsi i obejdzie sie bez glupich pytan

[/QUOTE]
a moze raz a lkonkretnie powiedz ze juz nie jestes ze swoim mezem? poplotkuja dwa dni i przejdzie a beda milsi i dyskretniejsi i obejdzie sie bez glupich pytan

jakoś mi tak niezręcznie... wstydzę się.. wiem ze nie powinnam bo nic złego nei zrobiłam. Kilka osób wie ale widocznie sa dyskretni i nic nie mówią innym. Eh nie mogę nadal uwierzyc w to ze spotkalam tak zlego czlowieka...
oj nie ęde wam przynudzać;-)

reklama
Do góry