Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
oj kochana no to rozumie ze jestes smutna ze go tak dlugo nie bedzie:-( :-Najgorsze zawsze pierwsze dni.A przyjedzie dopiero ostatniego sierpnia:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj kochana no to rozumie ze jestes smutna ze go tak dlugo nie bedzie:-( :-Najgorsze zawsze pierwsze dni.A przyjedzie dopiero ostatniego sierpnia:-(
oj tak ja w ciazy non stop pomidorki, salata, ogorek i owoce pychotkaha ha ha dobre z tym materacem
Ja już wypróbowałam.
Dzieciaki rozłożyły namiot na tarasie i Klaudia od soboty tam śpi.
Chwali i materac i namiot ,więc spoko.
Co do skurczy.
Przyczyną może być jeszcze niski poziom wapnia w przypadku ciązy.
Ja tak miałam z Kubusiem.
Nocne skurcze ściągały mnie z łózka.
Najlepszym sposobem jest jednak jeść pomidory , migdały i wszystko z tymi minerałami i pierwiastkami.
Oczywiście obowiązkowo w ciązy odpowiednie witaminy i można się wspomagać owocowo-warzywnie.:-)
dokladnie jak lekkomankaPrzez całą ciążę coś tam musiałam łykacNa koniec było apogeum:
Co 4,5h fenotreol, zelazo - 2 tabletki 4 razy dziennie, witaminki, urosept co 2 dni... Jak lekomanka... A ja mam jakąś awersje do pigułek![]()
Ale juz po wszystkimżelazo jeszcze ciągnełam do niedawna, ale z tym też juz koniec
![]()
no to dzisiaj ze babo poszalalamój antoszka dzisiaj mega grzeczny był całe przedpołudnie i udało mi się rozmrozić lodówkę wyszorować umyć okno w kuchni(to już zboczenie bo w ubiegłym tygodniu myłam) sprzątnąć kuchnię na błysk nastawić pranie wywiesić je i nawet obiadek podszykować
zaraz chyba wyjdziemy na spacerek bo mamy niebo bez ani jednej chmurki normalnie ogrom błękitu słonko i do tego 27 stopni w cieniujest ślicznie jak ja to lubię
a co z naszą dowiklusią pisała że neta będzie miała jeszcze się pewnie rozpakowuje ale już sie za nią stęskniłam i za szczypiorkami![]()
dokladnie takjak dobrze licze to mamy 4 ciezarowki tak??????????
Makunga,Meduska,Myszunia i Pati:-)
i swiezo upieczona za wczesnie Mam Helenki co miala do 4 lipca chodzic:-)
expresowy przepis i bardzo latwyHe. he,
zaniżyłam statystykę, bo powinno być 5 ciężarówek;-)
Malina, kupujesz gotowy podkład, truskawki, i zalewasz galaretka truskawkowa, taką która już zdążyła trochę zgęstnieć![]()
fajnie miec taka babciedzwoniła moja julia że była z babcią na zakupach w 5-10-15 i babcia kupiła jej 3 bluzy 2 paty spodni getry majteczki skarpwtki jupi mniej ja będe musiała kupić
może i adam coś wyciągniie od babci
byłam wczoraj w 5-10-15 i gdybym miała kasę to bym dzieciaki napewno obkupiła w to co muszę bo są mega przeceny -70% i fajne bluzy za 10-15 zł a kurtki wiosenno jesienne po 30 zł no ale może w lipcu jeszcze coś fajnego będzie to kupi adamowi ze 4 pary spodni do szkoły 2 bluzy jakieś koszulkijulce też muszę spodnie dokupić bo wszystko zakrótkie się zrobiło
ale zobaczę co przywiezie od bbci i dopiero wtedy no i jak kasa będzie
![]()
Witam pamietacie jeszcze mnie :-)
no prosze jaki extra tatus i jak smialas sie z ubioru coreczki??No ja sie bardzo ciesze ze wyszedl z nia na spacerek jak ja spalam i nie gnil caly dzien w domu tylko ciekawa jestem jak ja ubralno ale okaze sie jak wruca napewno sie usmieje
znajac jego wziol pierwsze lepsze ciuchy z szafy i moze byc ze jeszcze te co sa po domu:-):-):-):-):-) no ale to nic wazne ze mial dobre checi
![]()
piekna wycieczka, extra spedzikliscie czasPewnie ,że tak....a mnie pamiętacie????
Ja pracuję ,jutro zaczynamy na miejscu ,w końcu skończa sie dojazdy....
Wxczoraj miałam ostatni dzien wolnego przed sezonem ,teraz 2 miechy bitej orki dzień w dzień..
ale za to jak spędziliśmy niedielę ,super było
pojechaliśmy na wycieczkę na cały dzień ,bylismy w Międzyzdrojach,płynęliśmy stateczkiem ,w muzeum byliśmy,nad jeziorkiem szmaragdowym w Wapnicy i w Lubinie w Grodzisku,to takie najwyższe miejsce z pięknym widokiem na zalew szczeciński,wspinaliśmy sie pod wielką górę żeby zobaczyć ruiny fundamentów po wyrzutni v3.Powiem wam ,ze ekstra dzień był ,czułam sie wczoraj jak na wczasach,
dziś niestety o 5 musiałam wstać.....szkoda ,ze latem wolnego niet,mam nadzieję ,ze wybaczycie mi kochane ,ze ja teraz żadki gość ,jak sie unormuje praca normalnie ze zmianami bedę częściej pewnie wpadac![]()
jak cieplo to wszystki na spacerkach wiec wiecej wioeczorem sie dziejeMoje dzieci śpią eraz w naszej sypialni ,a my w salonie na sofiew związku z tym wieczorami mam utrudniony dostep do kompa,buziaki
myslałam ,ze tu tyle do czytania ,a prosze ,latem tu naprawdę niewielki ruch![]()
Najgorsze zawsze pierwsze dni.A przyjedzie dopiero ostatniego sierpnia:-(
Oj no to dlugo ale ja cie rozumie stres robi swoje i mysli sie w tedy tylko o papierosie co prawda duzo on nie pomozeJakies 4 lata
Moze pogoda, ewnie ciaza jak to Anabubka napisala i do tego osttatnio jakos z m sie zacelo pusc i to wsystko sie poskladalo, wczoraj wybuhłam,ale juz jest ok, M od razu wyciągnąl uerwszy reke na zgode i sie podlizywal wiec humr juz troche lepszy;-)Może to pogoda??? Mi zawsze dobra muzyczka pomaga albo jakaś dobra książka:-)
No i można swojego poprosić o poprawę humorku hehe:-)
czyli gdziebo ja nei w temaciejestem jestem byłam w rowie![]()
ja teraz tez nie pale juz po tym jak zrobilam test i wyszly 2 kreseczki ale tak przerwe mialam 2 lata i dopiero po 2 latach jak maly mial 6 m-cy to znow zaczelam i palilam przez pol roku bo teraz skonczylam....A ile juz nie palilas???
Ja tylko w ciazy dalam rade zucic palenie i to odrazu pierwszego dnia jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a jak tylko mala przyszla na swiat drugi dzien po cc odrazu lecialam zapalici tak juz zostalo chyba bym musiala non stop w ciazy latac zeby przestac palic
![]()
no to fajnie ze wycieczka udana czekam na focieA my wrocilysmy po 19 do domku Pojechalam do kuzynki po aparat przed ZOO i zabralam jej corke z nami Byla mega zadowolona i bardzo grzeczna Super spedzilysmy czas.Jak zrzuce fotki to wkleje
Dzieciom najbardziej podobal sie wystep sloni pioeknie klaskalky i jedno przed drugie mowilo patrz patrz brawooooo:-)
Chyba czesciej bede jezdzila do ZOO w kolo sporo wiec jest co ogladac
Laura przeglada ksiazeczki bo zasnela mi w aucie i teraz pewnie o 23 pojdzie spac![]()
no to extra widzisz a jednak Twoj ma glowe do wszystkiegoANIA az tak tragicznie jej na szczescie nie ubrali nawet pamietal o piciu i jedzeniu
co mnie juz w ogole zaskoczylo
Super ze wycieczka byla udana i dzieci sa zadowolone
Czekamy teraz tylko na fotki![]()
Ania kiedy wkleisz fotki?????:-)