reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra taka babcia co ubiera dzieci :tak: Wiem co mówię bo moja teściowa ciagle cos dla Heleny przynosi :tak: A zakupów dla Niki na razie jej zakazałam :-D:-D:-D Bo nie mam gdzie upychać

heheheh.ja az tak dobrze nie mam,chociaz od czasu do czasu cos tam dostana

no coś się mojej mamie polepszyło i ich obkupuje tylko smutno mi bo o antosiu zapomina a to też jej wnusio:-:)-:)-:)-:)-(

powoli.najpierw niech sie babcia oswoi:-)
malina a na jaki wzrost Julka?bo u nas na ciuchach mozna fajowe dzinsy trafic:-)

On jeszcze mały, jak podrośnie to złapie kontakt z babcia i wszystko się wyrówna :tak::tak::tak:

Kobiety jak to jest po cc, do kiedy nie można dźwigać :confused:

tak do miesiaca to wlascwie nic procz dziecka:-D:-D:-D:-D
staraj sie w ogole nie dziwgac Heleny.pozniej tak coraz wiecej.oszczedzaj sie poki mozesz ale w miare duzo laz zeby zrostow bylo jak najmniej

reklama
...

tak do miesiaca to wlascwie nic procz dziecka:-D:-D:-D:-D
staraj sie w ogole nie dziwgac Heleny.pozniej tak coraz wiecej.oszczedzaj sie poki mozesz ale w miare duzo laz zeby zrostow bylo jak najmniej

No to świetnie, bo żadnego z warunków nie jestem w stanie spełnić :baffled:

A jakies znane konsekwencje...

Witam pamietacie jeszcze mnie :-)

No pewnie, ja to się nawet stęskniłam :tak:

a jesli chodzi o Oliwke to zaczynam ją sadzać do konta,o dziwo nie protestuje i nie ucieka z niego tylko siedzi i płacze że ja tam posadziłam.może za jakis czas to pomoze i zrozumie że bic nie wolno a jak będzie tak robić to niestety bedzie karana.:tak::tak::tak::tak::tak:
i to najlepszy sposób:tak:

ucieło mi połowę mojego posta :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i to tą wieksza połowę :-D:-D:-D:-D:-D juz mi się nie chce drugi raz odpisywać :no::no::no::no:wybaczcie :-)
mi się też tak dziś robi.:wściekła/y:

mój antoszka dzisiaj mega grzeczny był całe przedpołudnie i udało mi się rozmrozić lodówkę wyszorować umyć okno w kuchni(to już zboczenie bo w ubiegłym tygodniu myłam:-p) sprzątnąć kuchnię na błysk nastawić pranie wywiesić je i nawet obiadek podszykować:szok::szok::szok::szok:
zaraz chyba wyjdziemy na spacerek bo mamy niebo bez ani jednej chmurki normalnie ogrom błękitu słonko i do tego 27 stopni w cieniu:tak::tak::tak::tak:jest ślicznie jak ja to lubię:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a co z naszą dowiklusią pisała że neta będzie miała jeszcze się pewnie rozpakowuje ale już sie za nią stęskniłam i za szczypiorkami:tak::tak::tak:
no to kochana mega obroty dziś masz a ja mam lenia :cool2:.
Byłam tylko w sklepie i z psem na spacerze i z rana trochę poprasowałam.:-D:-D

dziewczynki która mi napisze na wątku kulinarnym jakiś łatwy przepis na ciasto z truskawkami ....bo mam ochotę coś upiec na niedzielę na przyjazd julki a ja z pieczeniem na bakier troszkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
julia wraca w niedzielę a adaś w sobotę jedzie na tydzień do babci nad morze ale super trochę odpocznie jak będzie pogoda to popływa w morzu super bardzo się cieszę on też:tak::tak::tak::tak:
dziewczyny od kilku dni drętwieją mi bardzo palce u lewej dłoni taki brak czucia a jak nacisnę to mrowienie mam co to może być????myślałam może to brak magnezu :confused::confused::confused:
zwykły biszkopt ,truskawki i zalej galaretką.Możesz też dodać serek homogenizowany z galaretką owocową rozrobioną w mniejszej ilości wody.
Poczekaj aż stężeje .
Wyłóz na wierzch jeszcze kilka truskawek lub innych owoców pokrojonych w większe kawałki
(brzoskwinie,banan,morela)i dopiero zalej galaretką.
Powstanie sernik na zimno na biszkopcie mniammmmm:cool2::cool2:
uwielbiam go
Co do drętwienia to może być:
Zespół cieśni nadgarstka
szyjny kręgosłup
kłopoty z krążeniem obwodowym
Odwiedź lekarza i to jak najszybciej

dzwoniła moja julia że była z babcią na zakupach w 5-10-15 i babcia kupiła jej 3 bluzy 2 paty spodni getry majteczki skarpwtki jupi mniej ja będe musiała kupić:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
może i adam coś wyciągniie od babci:tak::tak::tak::tak:
byłam wczoraj w 5-10-15 i gdybym miała kasę to bym dzieciaki napewno obkupiła w to co muszę bo są mega przeceny -70% i fajne bluzy za 10-15 zł a kurtki wiosenno jesienne po 30 zł no ale może w lipcu jeszcze coś fajnego będzie to kupi adamowi ze 4 pary spodni do szkoły 2 bluzy jakieś koszulki:tak::tak:julce też muszę spodnie dokupić bo wszystko zakrótkie się zrobiło:szok:ale zobaczę co przywiezie od bbci i dopiero wtedy no i jak kasa będzie:tak:
super zakupy babcia zrobiła

Dobra taka babcia co ubiera dzieci :tak: Wiem co mówię bo moja teściowa ciagle cos dla Heleny przynosi :tak: A zakupów dla Niki na razie jej zakazałam :-D:-D:-D Bo nie mam gdzie upychać
hahaah:-D:-D:-D:-D

a ja się lenię na maxa.
spędzam dzień przed kompem.
Dzieci na drugim kompie w simsy 1 grają.Klaudia uczy Kubusia ;-):-D:-D:szok::szok:
Zaraz muszę jednak zebrać w sobie,bo obiadek trzeba zrobić.
Na razie zjedliśmy zupkę a drugie danie jeszcze w poszczególnych artykułach w lodówce leży :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Mama Helenki-moga Ci sie rozejsc szwy jak dzwigniesz cos bradzo ciezkiego-pare kg to nie ciezar,gorzej z Helena.mozesz dostac krwotoku tymbardziej ze polog jeszcze sie nie skonczyl.i moze ci sie opuscic macica

no coś się mojej mamie polepszyło i ich obkupuje tylko smutno mi bo o antosiu zapomina a to też jej wnusio:-:)-:)-:)-:)-(
poczekaj jak będzie sterszy to sam się o swoje upomni :-D:-D:-D:-D

Witam pamietacie jeszcze mnie :-)
pamiętamy :-D:-D:-D:-D

No to świetnie, bo żadnego z warunków nie jestem w stanie spełnić :baffled:

A jakies znane konsekwencje...

No pewnie, ja to się nawet stęskniłam :tak:
konsekwencje mogą być duże
krwotok,pęknięcie szwa a nawet otwarcie się cięcia

Mama Helenki-moga Ci sie rozejsc szwy jak dzwigniesz cos bradzo ciezkiego-pare kg to nie ciezar,gorzej z Helena.mozesz dostac krwotoku tymbardziej ze polog jeszcze sie nie skonczyl.i moze ci sie opuscic macica
100% racja.
Ja doświadczeń nie mam w tej kwestii,ale mojej mamie pękł szew i był problem ze zrośnięciem.
Paskudziło się bardzo długo.:-(

reklama
Do góry