reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
testowanko za 8 dni dopiero, to napewno nie ciążowe zachcianki... ja czasami tak mam poprostu, ostatanio prawie wogole nie jadlam nic slodkiego , a teraz jak zaczelam to znowu pare dni tak pojem az mi sie niedobrze zrobi heheh:-)

pewnie, jedz teraz na co masz ochote, bo potem cycuszek do karmienia i poscik:-D

kingus ;**
A ja tam jadłam wszystko jak karmiam młodą :tak:łącznie z kiszona kapusta i smazonym oraz cytrusami,
naszczęście nie była alergikiem i mogłam sobie na to pozwolić

Badaicka Ty to nie masz o czym myśleć w nocy! :-)
Co do płci- jak wytłumaczyć jak są bliźniaki- dziewczynka i chłopczyk? Były "robione" tego samego dnia, więc co z teorią,że z przytulanej przed owulacją będzie na pewno dziewczynka?
A tak mnie jakoś naszły myśli o Tobie i Waszej fasolce,bo jakos tak sie nie odzywałaś i zastanawiałam sie czy wszystko u Was ok.:-)
Co do płci-jeśli chodzi o bliźniaki jedno-jajowe to z reguły sa to zawsze dzieci tej samej płci więc zapłodnienie przed owu-dziewczynki,w trakcie i po owu-chłopcy, co do mieszanych par dwu-jajowych to może to być tak że w danym cyklu była owu z dwóch jajników i do zapłodnienia mogło dojść podczas dwóch róznych stosunków jeden przed a drugi w trakcie.
Jedno-jajowce róznej płci sa wtedy kiedy do stosunku doszło bardzo blisko owu i do komórki jajowej dostały sie dwa plemniory jeden z X drugi z Y.
Tak to przynajmniej tłumaczyli w jakimś programie który oststnio ogladałam o ciażach bliźniaczych
,no chyba że cos namieszałam to mnie poprawcie:baffled::tak:

ale mi się morda cieszy na widok tych ikonek:-)
No to sie cieszę,że mogę w taki sposób przywołac usmiech na Twoja twarzyczkę

czesc,chcialabym powiedziec ze zmagam sie z @ ale to juz ostatnia przez nastepne 9 mesiecy nie przyjdzie:-D:-D:-D:-D:-D
A ja mam nadzieję,że ta moja w lipcu juz sie nie zjawi :-D:-D:-D

mam lekkie krwawienie a do okresu 3 dni czy to znaczy ze nie jestem w ciazy??

Czy do ciebie dociera to co my tu piszemy?
Rano pytałaś,czy plamienia mogą być w ciąży. Odpowiedziałyśmy,że tak! Ale najlepiej zrobić test lub betę! Wtedy będziesz miała odpowiedź, bo my tutaj nie możemy wiedzieć wszystkiego.
Teraz pytasz o to samo, tylko inaczej zadajesz pytanie! Kobieto opanuj się!
Skąd mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie? Co my usg mamy tutaj?
Zrób ten cholerny test a nie pytaj w kółko o to samo!
Sorry, ale ty jesteś jakaś nienormalna.

Czy do ciebie dociera to co my tu piszemy?
Rano pytałaś,czy plamienia mogą być w ciąży. Odpowiedziałyśmy,że tak! Ale najlepiej zrobić test lub betę! Wtedy będziesz miała odpowiedź, bo my tutaj nie możemy wiedzieć wszystkiego.
Teraz pytasz o to samo, tylko inaczej zadajesz pytanie! Kobieto opanuj się!
Skąd mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie? Co my usg mamy tutaj?
Zrób ten cholerny test a nie pytaj w kółko o to samo!
Sorry, ale ty jesteś jakaś nienormalna.
z ust mi to wyjełaś!:-) już nie miałam siły odpisywać hehe;-)

reklama
Do góry