badaicka
Paulusia i Filipek
O lol szalejesz kochana nie ma coeh dziewczyny , ostatnio mam wrazenie ze na tym forum ale ogolnie całym, na różnych wątkach jakieś jaja sobie ludzie robia wypisując głupoty.... ale moze ja mam tylko takie wrażenie...
dzisiaj zachciewajek ciąg dalszy.... idę po jakies ciastko czy eklerka bo mam chcice....![]()

ale fajnie dobrze,że apatyt dopisuje a eklerka sama bym zjadła ale do sklepu z nimi mam kawałek drogi a na dworze ziąb i deszcz a samochód wziął Paweł do pracy 
Ale za to własnie kurier przyniósł mi mikser a Paweł wczoraj przywiózł od swojej mamusi truskawki to zrobie sobie koktail

moja siostra jak spojzała na zdjęcie dzidzi to mówi dziewczynka i jedna kobitka z innego wątku tez tak powiedziałą hehe no wiecie wsumie po tych akcjach co ostatnio było to ja ju z tylko chce aby dzidzia zdrowo się urodziła i to szcześliwym porodem no ale jak tak powiadaja hehe to może moze
i ciagle bym ja jadla..!! kilogram czeresni, nektarynke , loda , milywaya, princepolo, kinder bueno... jeszcze jeden mi milkyway został..... jakąś masakre mam dzisiaj!!!!
dzidzia słodko nóżkami kopało i rączkami machało i nawet słyszałąm serduszko:-)
.