P
patrysia*
Gość
AGNIESIAK uczkaj sie uczkaj
a fasolka na pewno jest już w brzusiu czekam do soboty;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale widac kochana ze potrafisz sie zmotywowac i napewno uda ci sie osiągnąć wymarzona wagęJa w liceum ważyłam tak miedzy 55kg a 60 kg i taka wagę miałam do 23 roku zycia,potem rzuciłam palenie i zaczełam przybierac na wadze.Przed ślubem ważyłam już 68 kg:-
-
-(w dniu porodu ważyłam 82kg
a po ciazy 75
udalo mi sie zrzucić do 67kg i stwierdzono u mnie astme i po lekach sterydowych w ciągu roku przybrałam i to BARDZO bo aż do 79 kg.
Od 1 maja zastosowałm diete i jazde rowerem stacjonarnym i schudlam do 71 ale to i tak jeszcze jest stanowczo za dużo,bo wzrostu mam 168cm:-(
Kochana ja bardzo lubie sałatke którą robi moja mama z pekińskiej i piersi z kurczaka.patrysiu to ty rzeczywiscieszczuplutka w ciąży jestes oby tak dalej:-)
badaicku kochany , ty taka kucharka złota jesteś! może masz jakis przepis na pyszna sałatkę???:-)