reklama
A
Alusia8989
Gość
Dziewczyny a mysliscie że kąpiel pomoże czy coś pogorszy ?? ;u) Bardzo gorąca czy jaka??
)
Któraś dzisiaj ma nocny dyżur prócz mnie?
Bo ja będe dzisiaj znowu pewnie tu całą noc chyba że Mój synuś stwierdzi że czas do rodziców
Któraś dzisiaj ma nocny dyżur prócz mnie?
Bo ja będe dzisiaj znowu pewnie tu całą noc chyba że Mój synuś stwierdzi że czas do rodziców
witam się wieczornie i zaraz zmykam spać
dziś nadrabialiśmy dzień dziecka z siostrzeńcem męża - pisałam że przywlókł z przedszkola szkarlatynę i dlatego nie mogliśmy się wcześniej zobaczyć, a w weekendy mojemu mężowi totalnie nie pasowało, więc dziś poszliśmy do kina na "potwory kontra obcy" 3D - bo oczywiście w polsce każdy kto ma dzieci to nie pracuje i zawsze może pójść na normalny seans na 9:30 :-( jedyny seans jaki był po 17 to właśnie 3D
ale powiem wam, że fajne było a się uśmiałam jak mały "łapał" przedmioty które "latały"
a teraz jestem padnięta, obżarta popcornem i opita colą - hehe dawno nie zjadłam tylu śmieci, więc dobranoc i trzymam kciuki jakby się któraś miała rozpakowywać...
dziś nadrabialiśmy dzień dziecka z siostrzeńcem męża - pisałam że przywlókł z przedszkola szkarlatynę i dlatego nie mogliśmy się wcześniej zobaczyć, a w weekendy mojemu mężowi totalnie nie pasowało, więc dziś poszliśmy do kina na "potwory kontra obcy" 3D - bo oczywiście w polsce każdy kto ma dzieci to nie pracuje i zawsze może pójść na normalny seans na 9:30 :-( jedyny seans jaki był po 17 to właśnie 3D
ale powiem wam, że fajne było a się uśmiałam jak mały "łapał" przedmioty które "latały"
a teraz jestem padnięta, obżarta popcornem i opita colą - hehe dawno nie zjadłam tylu śmieci, więc dobranoc i trzymam kciuki jakby się któraś miała rozpakowywać...
Juluszka widzisz u mnie nie tyle życie co mój partner dostarcza mi wrażeń mnóstwo... niestety ciegle jest coś, ale to szkoda gadać.
Do łózia uciekam i ja
także spokojnej nocki a dla tych co nasłu****ą dzisiaj powodzenia ,oby wszytsko poszło po Waszej myśli, na pewno będę o Was myślała przed zaśnięciem.
Dobranoc
Do łózia uciekam i ja

także spokojnej nocki a dla tych co nasłu****ą dzisiaj powodzenia ,oby wszytsko poszło po Waszej myśli, na pewno będę o Was myślała przed zaśnięciem.
Dobranoc
Witam wieczorkiem ;-)
dzis oczywiscie deszczowo-burzowy dzien ale za to miły, moj mial wolne i poszlismy z tesciami kupic wozek
jestem bardzo zadowolona, mimo ze nie bylo kolru ktory chcialam, poza tym kilka razy dzis mialam wrazenie ze to juz, przede wszystkim w nocy dlugi ostry skurcz, pozniej w dzien brzuch jak kamien i bole jak na miesiaczke, no i caly czas czuje jak maluch mi wszystko uciska, czuje jakby mial zaraz "wyleciec"
jutro mam wizyte ciekawe co lekarz powie, poza tym dzis do konca spakowalam torbe do szpitala, bo wkoncu nic nie wiadomo.
Dzis tez rozmawialam z siostrą ktora mieszka w Londynie, i tez jest w ciazy, i powiedziala ze lekarz na 1wizycie zapytal najpierw czy usuwamy czy zostaje
i zdziwil sie ze powiedziala ze chce dziecko, bo to rzadkość.
matko takie podejscie
dzis oczywiscie deszczowo-burzowy dzien ale za to miły, moj mial wolne i poszlismy z tesciami kupic wozek
jestem bardzo zadowolona, mimo ze nie bylo kolru ktory chcialam, poza tym kilka razy dzis mialam wrazenie ze to juz, przede wszystkim w nocy dlugi ostry skurcz, pozniej w dzien brzuch jak kamien i bole jak na miesiaczke, no i caly czas czuje jak maluch mi wszystko uciska, czuje jakby mial zaraz "wyleciec"jutro mam wizyte ciekawe co lekarz powie, poza tym dzis do konca spakowalam torbe do szpitala, bo wkoncu nic nie wiadomo.
Dzis tez rozmawialam z siostrą ktora mieszka w Londynie, i tez jest w ciazy, i powiedziala ze lekarz na 1wizycie zapytal najpierw czy usuwamy czy zostaje
i zdziwil sie ze powiedziala ze chce dziecko, bo to rzadkość.matko takie podejscie

A
Alusia8989
Gość
No właśnie .... a jej nie ma i nie ma 
reklama