reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
KOCHANA TO ZE NIE MA JAKO TAKICH OBJAWOW TO O NICZYM NIE SWIADCZY:tak:OBY SIE UDALO:-)

Oby Ci się udało! :):*
Dzięki:tak:

Witam kochane :*

Właśnie jestem po mierzeniu tempki. Mam 37,1 st. Dziś 4 dzień bez @. Ale coś mi nie pasuje..

23 czerwca miałam 37,5 st. (mierzone o 7mej, czyli godz po przebudzeniu),
24 czerwca miałam 37,3 st. (mierzone o 6tej, czyli zaraz po przebudzeniu),
25 czerwca miałam 37,2 st. (mierzone o 5:45, czyli zaraz po przebudzeniu),
a 26 czerwca mam 37,1 st. (mierzone o 5:48, czyli zaraz po przebudzeniu).

Ta temperatura mi spada :( Nie robię dziś testu. Jak jutro będzie 37 st., to @ pewnie przyjdzie jutro lub pojutrze.. :( Poczekamy, zobaczymy.
Czuję nosem, że to Fasola:-D

Agniesiak, czasem ma się wszystkie objawy, a to tylko chciejstwo, a czasem nie ma żadnych, za to jest fasolinka. Życzę Ci tego z całego serca. :tak:
U mnie też nie ma żadnych objawów, nie mam pojęcia czy testować czy nie. Te hormony na receptę + wyjazd w góry wszystko mi pomieszały. Nie mam kontaktu z własnym organizmem, nie wiem na jakim etapie cyklu jestem. :confused:

Ale nie obiecuj jak xXxIzuLQaxXx :-) tylko zatestuj! Trzymam kciuki!!! :tak:
Wiem, wiem, że tak jest..:-)

Dobra dziewczyny moje kochane, ja już Was dłużej w niepewności nie trzymam.. Robiłam test..i..pokazały sie DWIE KRESECZKI! :D jejku, ale sie ciesze :) ale i tak jeszcze później idę do lekarza, żeby mi wypisał receptę na te wszystkie tableteczki co mają dzidzi pomagać :):):)
WIEDZIAŁAM!!!! GRATULACJE!!!:tak::-D

I ja z tego wrażenia testa przed chwilą zrobiłam:-D
Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-D:-D:-D:-D:-D HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ:-D
Wreszcie..:-DPo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH:-D:-D:-D

i ja z tego wrażenia testa przed chwilą zrobiłam:-d
na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale m mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-d:-d:-d:-d:-d hura!!!! Tak się cieszę:-d
wreszcie..:-dpo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. Ah:-d:-d:-d

gratuluję! :*:*:*

Dobra dziewczyny moje kochane, ja już Was dłużej w niepewności nie trzymam.. Robiłam test..i..pokazały sie DWIE KRESECZKI! :D jejku, ale sie ciesze :) ale i tak jeszcze później idę do lekarza, żeby mi wypisał receptę na te wszystkie tableteczki co mają dzidzi pomagać :):):)
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!KURCZE SUUUPER:tak:A TAK SIE MARTWILAS......I OCZYWISCIE WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK:-)

I ja z tego wrażenia testa przed chwilą zrobiłam:-D

Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-D:-D:-D:-D:-D HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ:-D
Wreszcie..:-DPo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH:-D:-D:-D
SWIETNIE,ZE SIE UDALO:tak:GRATULACJE!!!!

Mnie dopadły jakieś czarne mysli :frown:
WIESZ MNIE TO TEZ ONE TAK NACHODZA CZASAMI:-(ZE NIE MA CO PROBOWAC,ZE SIE NIE UDA ITP,TYM BARDZIEJ ZE U MNIE WIDAC ROZNICY W SLUZIE,NIE KLUJA MNIE JAJNIKI WLASCIWIE NIC NIE CZUJE POCZAS DNI PLODNYCH,O ILE WOGOLE JE MAM....ALE POTEM SOBIE MYSLE ZE NA MNIE TEZ PRZYJDZIE KOLEJ....KIEDYS NA PEWNO:tak:NIE LAM SIE KOCHANA...GLOWKA DO GORY:tak:

reklama
DZIEWCZYNKI A NAPISZCIE CZY MOZE POMOC STOSOWANIE TESTOW OWULACYJNYCH CODZIENNIE,BO JAK JUZ PISALAM NIE MAM ZADNYCH OBJAWOW A CYKLE TO SA TAKIE ZE SZKODA GADAC:wściekła/y:

Do góry