xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
jakie - no, że po raz kolejny sie nie udało![]()
Nie martw sie
xXxIzuLQaxXx gratulacje zazdroszcze bo do mnie wczoraj przyszla @:-( ale ciesze sie z twojej fasoli
Oj, przykro mi.. Ale zyczę powodzenia w następnych starankach :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jakie - no, że po raz kolejny sie nie udało![]()
xXxIzuLQaxXx gratulacje zazdroszcze bo do mnie wczoraj przyszla @:-( ale ciesze sie z twojej fasoli
KOCHANA TO ZE NIE MA JAKO TAKICH OBJAWOW TO O NICZYM NIE SWIADCZYOBY SIE UDALO:-)
Oby Ci się udało!:*

Witam kochane :*
Właśnie jestem po mierzeniu tempki. Mam 37,1 st. Dziś 4 dzień bez @. Ale coś mi nie pasuje..
23 czerwca miałam 37,5 st. (mierzone o 7mej, czyli godz po przebudzeniu),
24 czerwca miałam 37,3 st. (mierzone o 6tej, czyli zaraz po przebudzeniu),
25 czerwca miałam 37,2 st. (mierzone o 5:45, czyli zaraz po przebudzeniu),
a 26 czerwca mam 37,1 st. (mierzone o 5:48, czyli zaraz po przebudzeniu).
Ta temperatura mi spadaNie robię dziś testu. Jak jutro będzie 37 st., to @ pewnie przyjdzie jutro lub pojutrze..
Poczekamy, zobaczymy.

Agniesiak, czasem ma się wszystkie objawy, a to tylko chciejstwo, a czasem nie ma żadnych, za to jest fasolinka. Życzę Ci tego z całego serca.
U mnie też nie ma żadnych objawów, nie mam pojęcia czy testować czy nie. Te hormony na receptę + wyjazd w góry wszystko mi pomieszały. Nie mam kontaktu z własnym organizmem, nie wiem na jakim etapie cyklu jestem.
Ale nie obiecuj jak xXxIzuLQaxXx :-) tylko zatestuj! Trzymam kciuki!!!![]()
Dobra dziewczyny moje kochane, ja już Was dłużej w niepewności nie trzymam.. Robiłam test..i..pokazały sie DWIE KRESECZKI!jejku, ale sie ciesze
ale i tak jeszcze później idę do lekarza, żeby mi wypisał receptę na te wszystkie tableteczki co mają dzidzi pomagać
![]()

Dzięki
Czuję nosem, że to Fasola
Wiem, wiem, że tak jest..:-)
WIEDZIAŁAM!!!! GRATULACJE!!!

Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..

HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ
Po zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH

i ja z tego wrażenia testa przed chwilą zrobiłam:-d
na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale m mówi, że jestBardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..
:-d:-d:-d:-d:-d hura!!!! Tak się cieszę:-d
wreszcie..:-dpo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. Ah:-d:-d:-d

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!KURCZE SUUUPERDobra dziewczyny moje kochane, ja już Was dłużej w niepewności nie trzymam.. Robiłam test..i..pokazały sie DWIE KRESECZKI!jejku, ale sie ciesze
ale i tak jeszcze później idę do lekarza, żeby mi wypisał receptę na te wszystkie tableteczki co mają dzidzi pomagać
![]()
A TAK SIE MARTWILAS......I OCZYWISCIE WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK:-)SWIETNIE,ZE SIE UDALOI ja z tego wrażenia testa przed chwilą zrobiłam
Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jestBardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..
HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ
Wreszcie..Po zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH
GRATULACJE!!!!WIESZ MNIE TO TEZ ONE TAK NACHODZA CZASAMI:-(ZE NIE MA CO PROBOWAC,ZE SIE NIE UDA ITP,TYM BARDZIEJ ZE U MNIE WIDAC ROZNICY W SLUZIE,NIE KLUJA MNIE JAJNIKI WLASCIWIE NIC NIE CZUJE POCZAS DNI PLODNYCH,O ILE WOGOLE JE MAM....ALE POTEM SOBIE MYSLE ZE NA MNIE TEZ PRZYJDZIE KOLEJ....KIEDYS NA PEWNOMnie dopadły jakieś czarne mysli![]()
NIE LAM SIE KOCHANA...GLOWKA DO GORY