reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

Dziekuje:-D:-D:-D Jak panikuje to potem mniej mnie boli rozczarowanie
;-):tak:
Hehe, fajnie by byly gdyby Ci sie udalo za pierwszym razem!! Ale ja Ci powiem, ze z doswiadczenia wiem, ze lepiej nie testowac, chyba, ze sie @ spoznia dluuugo - dla mnie to zawsze wielkie rozczarowanie gdy widze I, a z krwia na majtkach jakos szybciej sobie radze ;-)
Nie no spoko poczekam do terminu @ a ze cykle mam nierególarne to @ moze sie pojawić tak miedzy 1 a 5 lipca więc jeszcze sporo czasu
A gdzie wy wszystkie jesteście??
ja zrobiłam te pierogi i mam w domu remont-tzn małż stawia ze szwagrem scianke z kartongipsu, syf mam taki,ze szok:szok::baffled:
A wiec tak...pare dni temu o 6 rano obudzil nas pies (suka), zaczela nerwowo biegac po pokoju, trzesla sie jak galareta, serducho walilo strasznie, uszy nastroszone, ja na nia zerkam a ta gapi sie w przedpokoj, ja patrze ale tam nie ma
Ło Panocku :szok::szok::szok: Ty to masz przezycia,nie ma co
Cześć Dziewczynki!
zapomniałam - odebrałam dziś pozwolenie na rozbudowę domku:-)
Hej,haj hello :-D No to piknie kochana-super wieści :happy2:

O Boże dziewczyny........
Zatestowałam.....
I mój M mówi,że jest druga blada kreseczka, ja nie wiem juz sama..:zawstydzona/y:
Często sie tak zdarza powtórz koniecznie testa jutro z rańca

Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-D:-D:-D:-D:-D HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ:-D
Wreszcie..:-DPo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH:-D:-D:-D
No po cichu GRATULUJĘ!!!

"Niestety" się otwiera :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::no::no::no::no::no:

Powtórzę test z rannego moczu:tak: Oby były te dwie kreseczki.. teraz to się zmartwiłam..eh. No ale trzymajcie kciuki by było dobrze:tak:
No oczywiście,że bedziemy trzymać,a Ty zaraz nam napisz cobyśmy nie musiały czekac aż wrócisz ze studiów bo tu powariujemy.Chyba,że z radości zrobisz sobie wagary

Powtórzę test z rannego moczu:tak: Oby były te dwie kreseczki.. teraz to się zmartwiłam..eh. No ale trzymajcie kciuki by było dobrze:tak:

GRATULUJĘ!!!

W pierwszej ciąży tak miałam. Testowałam w dniu planowanej @ i kreseczka była bardzo słaba. Ale następnego dnia juz była wyraźniejsza. Nie stresuj się- na pewno jutro zobaczysz wymarzone dwie mocne krechy.

A ja dopiero 21 lipca mam wizytę. Mogłabym wczesniej, ale doszłyśmy do wniosku z moja ginką,że tak będzie dobrze.No chyba,że nie wytrzymam to mam dzwonić wcześniej:-)
Teraz tylko wiem,że fasolka jest tam, gdzie powinna być. A w lipcu już usłyszę serduszko. ;-)

reklama
Andzia super,że masz juz pozwolenie. Zaczynacie remont od razu? Z pytaniami ( jeśli masz) wal śmiało! Ja lubię remonty:-D
Nam dziś położyli kolorowy tynk na chałupie i tym samym remont się skończył.I zrobiło nam się nudno:-D

Do góry