reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Post to ciacho jest super. Nie wiedziałam, że tak się nazywa.

No a Jula ma wzdęcia chyba. Zatem M ma kupić bobotic i jednak wrócić do domu. Wieczorkiem idziemy na imprezkę, ale z takim dzieckiem, to nie mam na to najmniejszej ochoty.

Andula rowerek super:tak:na pewno sie bedzie podobał:tak:
Post mniam, jak upieczesz to poslij mi kawałek:tak::-)
Mondzi oby pogoda dopisała i piknik sie udał, no i udanej imprezki:tak:
Tosika no ja mam nadzieje że lato będzie, bo wyjeżdzamy na mazury za niedługo i jak będzie taka pogoda to nie szlag jasny trafi bo M chciał do Włoch jechac a ja nie nie nie bo chce na Mazury no i będe mieć:dry:
Kasia to długo ci Olga nie śpi, o ile wstaje tak jak Kuba (bo nie dawno obydwaj to takie ranne ptaszki) bo u nas dosypianie ok 8.30-9.00 się zaczyna:tak::-D
beaa przesyłaj te słonko:tak:
Izableka udanego wypadu:tak:

U nas leje, leje i jeszcze raz leje:sorry2::wściekła/y:własnie jem pierogi i zaraz się kłade spać bo moje dziecie kima:tak:
Udanego popołudnia!

hej dziewczynki!!!
Wpadam tak szybko,bo akurat u rodzicow jestem,ale internet juz zamowilismy wiec mam nadzieje,że niedlugo sie naprawie w pisaniu postow.
Niestety nadrobic wszystkiego nie dam rady:-(

Z tego co doczytalam:
Survivor lacze sie w bolu
[*]
Kicrym ty kujonie!!! gratulacje przeogromne:-) Ach jednak wszystkie te twoje wysilki nie poszly na marne:tak:
Post ech jak ten czas leci,super ,ze u Lucka wszysrtko gra i bucy:tak:

Olga juz na jutro wszystkiego najlepszego!!!!! moc buziaczków

u nas wszystko ok,ale jakas taka zmeczona jestem nic mi sie nie chce:baffled: nie wiem czy to pogoda czy co,ale chetnie bym sie gdzies sama zaszyla.Za malym nie mam sily latac,z reszta jakos nie mam do niego nerwow,a wrewcz mnie momentami denerwuje i to strasznie,chyba wyrodna matka jestem:-:)zawstydzona/y:
Nie bede wam tu smecic ide inne watki poczytac szybciochem,bo troche mi glupio,że w odwiedziny przyszlam,a na kompie siedze:sorry2:,ale coz nalog to nalog.
Pozdrawiam Was serdecznie!

hejka
klikam od mamy; wzielismy mojego brata i bylo naprawde fajnie;pozniej nawet slonko wyszlo ;-) najadlam sie jak bąk; mala gadala do wody pelnymi zdaniami ;-) naewt slowo WODA jej wyszlo :-)
co do wyjazdu w gory,juz szukam atrakcji hehehe trasa oby jak najkrotsza; ale bedzie kolo godzin matko boje sie jak nie wiem;
Post a jak wizja porodu? ja bym srała w gacie-jakos swieze te wspomnienia
Madzia to na pewno ta aura!
Tosika obadam i jakby co dam cynk ;-)

moj syn z bratem w piachu, mala z babcia sie bawi; mamy isc zobaczyc fontanne- taka tryskajaca z ziemi podobno i przy muzyce; tiaaa juz byla zapchana podobno; obaczymy czy taka fajna rzeczywiscie

Izabelka fajnie ze jedziecie do Zakopanego:tak:
Post super ze u lucka wszystko w porzadku:tak:
Madzia fajnie ze sie odzywasz:tak: Nie jestes wyrodna matka!!!!!! To napewno pogoda:tak::tak::tak::tak:
Andula rowerek na pewno sie spodoba:tak:
Tosika lato na pewno przyjdzie!!!!!:tak::tak::tak:
Kircym rzuc pierogiem:-D

U nas nie pada, cieplo i duszno, ciekawe czy bedzie padac. Misia wybiera sie z tata na spacer a ja chyba sie walne na chwile.

surv tulę
Mondzi amutne to co pisałaś
oby rodzice Bartusia byli silni

Tosika będzie wspaniale na wakacjach - zobaczysz
Post ale nie mogę, że ten czas tak leci i niebawem będziemy świętować przyjście Łucka, a remontem się nie martw - będzie gicior
Izabelka ale super z tym Zakopanym (uwielbiam, my zawsze do Murzasichla jeździmy to jest pod Zakopcem i w tym roku mamy plana na 3 rocznicę ślubu wyskoczyć z Tymisławem) droga dla Was ciut daleka, ale bezcenne
kamu - ci mężczyźni;-)
u nas trwa sjesta, chłopy śpią
Tymi padł o 16tej i śpi do tej pory a u zaraz pora kąpania i spania:baffled:
no i chyba po mleczku go ciut wysypało na buzi
przejdzie to raz jeszcze podam i się upewnię czy to na pewno to
leniwego weekendu dla wszystkich

reklama
My juz po imprezce ,rowerek sie bardzo spodobal.Misiek jak sie dorwal do stolu ze slodyczami to niczym sie nie dalo go stamtad zabrac :baffled:Zjadl delicje kikla paluszkow boje sie ze beda rewolucje brzuszkowe zarty jest bardzo:baffled::baffled::tak::tak::-D:-D

Bylo milo pogoda ladna :tak:Jutro poodpisuje bo dzis bombelki szampanskie szumia w glowie;-):tak:

Do góry