reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Izabellka od nas też bedzie kartka ale spóźniona za co bardzo przepraszamy, już jest w drodze:-)
Super że jedziecie do Zakopanego no i dobrze że mężulek się nawrócił.
U nas też pogoda do du..y.Dziś miał być grill imieninowy mojej mamy, ona się naszykowała, wszystko na grilla zrobione a tu chyba nic z tego nie będzie.
Kasia De mam nadzieje że jednak nie jest tak źle w twojej miejscowości
Życzę wam wszystkim pięknej słonecznej pogodny już mi się niedobrze robi od tego deszczu.
A jeszcze mi sie przypomniało. Mój mądry mąż narabał sie wczoraj z chłopakami, bo sa pod tym namiotem i dzwonił do mnie z wyznaniami miłości o 24.30 a ja tyle co zasnełam,myślałam że go rozerwę

reklama
Posta ale z Lucka paker super ze juz taki duzy ,ciesze sie ze wszytsko u malego gra:-):tak:
No i zapomnialam co mialam poodpisywac:baffled:
Aha Izabelka super ze M sie napawil licze ze na trwale a na urlopie bedzie napewno super:tak::-)
Pearl udanej imprezy zdaj pozniej relacje:tak:

U nas ok ja niedawno wstalam ,tatus z Misiakiem o 6:30 .Dzis ide na urodziny do mojej siostry corki.UK BARBIE PIERWSZY ROWER DLA DZIEWCZYNKI 10" (671760754) - Aukcje internetowe Allegro
Kupilismy jej taki rowerek mam nadzieje ze sie ucieszy:tak:

Milego dnia

Pearl udanej imprezki urodzinkowej :tak:
Kasia sorki, zle spojrzalam na kalendarz :zawstydzona/y: :-)
ja tez mam nadzieje,ze bedzie fajnie, oby nie padalo,bo az strach jechac :szok:
Andula fajowy prezent :-D
Kamu moj kiedys tez tak mial :-p ci faceci....

wlasnie mielismy jazde z synem grrr teraz siedzi cicho i oglada $ pancernych hehe mala spi, musze domek ogarnac ;-)

milej soboty :tak: my jedziemy do lasu, nad wode na grila i do piachu sie bawic; pochmurno, troszke wieje,ale nia pada; trzeba korzystac :-)

:) No nie przesadzajcie.. Pani doktor powiedziała że to śreniaczek z Łucka:-) więc nie jest taki wielki a to już kochane 31 tydzień:tak::tak::tak: i 8 miesiąc za chwilkę się zacznie
Obwód główki 266,6 mm czyli nie jest największa...uffff:-):-):-)

Hej mamuski

U nas wspaniala pogoda, jest slonecznie ale i duszno.

Kasia- slyszalam, ze nieciekawie z pogoda w naszych okolicach. Wczoraj sie nawet dowiedzialam, ze kilka dni temu nad Mielcem przeszla traba powietrzna:szok: wiadomosci.onet.pl/cynk/533,1,1,zdjecie.html

Dzisiaj Zainab dostala kolejne karteczki urodzinowe, piekna kartke od Gabi i miniasta kartke od Ikusi za ktore slicznie dziekujemy:-)

Izabelka- swietnie, ze jedziecie do Zakopanego, no i udanego grilowania w lesie, oby tylko pogoda dopisala.
Kaja- moze jednak nie bedzie padac i grill sie odbedzie
Andula- piekny ten rowerek, mala sie bardzo ucieszy- milej imprezy!
Kamu- udanych imienin i tzrymam kciuki, abyscie nie mieli ani kropli deszczu
Kicrym- znam to uczucie, gdy nagle niczego nie trzena sie uczyc, tak pusto:cool2:
A co sie dzieje z Surv, ona tu zawsze rozpoczynala dzien, a teraz sobie odpuszcza? Moze Florka sie dobrala do kompa i w akcie szalu cisnela nim o podloge:-D?

Beaa, myslę, że Surv nie ma nastroju na pisanie. I nie ma co sie dziwić:-(
Pearl, udanej imprezki!
Izabelka, a przez Tarnów do Zakopanego nie jedziecie?;-)

Mieszkanie w miarę ogarnięte. Olga od rana jeszcze nie ma zamiaru spać:dry:Miki pojechał z m na małe zakupy a ja jakoś bez życia:baffled:

cześć dziewczyny!!
ja chcę słońca:wściekła/y: tak się zastanawiałam, czy dobrze robimy jadąc z tak małym dzieciolkiem na te wczasy, ale teraz to sie cieszę, że sie zdecydowałam, bo u nas lata ani widu ani słychu:no: no ale w związku ztym od poniedziałku zaczynam pakowanko-jak ja tego nie lubię:no: Kamu help me:-p
Izabelka uwielbiam góry i fajosko, że M się przekonał do wyjazdu:tak: dajcie później znaćjak tam lokum, bo moze byśmy później podążyli w Wasze ślady i kwatere byśmy mieli jak znalazł:tak:

Dziewczyny dziękujemy, ale to jutro ;-) I wiecie co, w ogóle tego nie czuję, że już rok minął:szok:
no właśnie bo ja już za kalendarz się wzięłam:-D:-D

Andula rowerek super!! Sama bym takim pobrykała:-p
Kamu mój też po głębszych robi się taaaaaki wylewny:-D:-D:-D:-D:-D
Beaa jeszcze trochę mi tak poklikasz to ja po tej Tunezji na reszte wakacji do Ciebie się przeniosę:-p;-)
Post już 31 tydz??:szok::szok::szok: ja cie kręcę jak ten czas leci:szok::szok: zresztą wystarczy spojrzeć na nasze maluchy, aż nie mogę uwierzyć, że to roczek już stuka:szok::baffled:
dobra a ja dzisiaj znowu rzucam czary, a co by wszystkim dziewczynom jutro nie padało w gary:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Oj ja...
Izabelko ucałuj od nas swoją Córcię. Mimo iż z opóźnieniem, to życzymy jej beztroskiego, radosnego dzieciństwa. No i Zakopane... Ech... My koniecznie w tym roku musimy tam pojechać. Nie wiem jaka jest odległość do Rabki, ale to fajne miejsce i Rabkoland na pewno by się dzieciakom spodobał.
Tosika, lata chyba u nas nie będzie. Normalnie wczoraj się tak ucieszyłam, że wreszcie słonko wyszło, a dziś znów leje od rana. Jutro mamy jechać na piknik lotniczy, ale jak będzie taka pogoda, to nasza coroczna tradycja padnie chyba. Zamierzasz dawać Małą do piachu w Tunezji? Tak pytam, bo my pewnie we wrześniu Turcję zaliczymy. Liczyłam na to, że Julia do tego czasu będzie już dobrze chodzić, a tu nic na to nie wskazuje.
Andula, rowerek super. Ale chyba w tym roku jeszcze będzie za duży, nie?

A ja dziś mam Julkę w takim wydaniu, że jeszcze trochę i bym chyba wyszła z siebie. Tak wyje, nudzi. W końcu padła. Wysłałam M smsa, żeby sobie dłużej w biurze posiedział, bo gdyby wlazł (subtelnie jak zwykle) i ją obudził, to mogłoby dojść do rękoczynów.
Kurka pospała.

Do góry