reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

a mi dzisiaj jakos smutno z powodu Michaela Jacksona...to byla jednak gwiazda wszechczasow:-(

no i dzisiaj dzien przygotowan imprezowych, tort dla mojego solenizanta sie robi inne przekaski i salatki zrobie juztro rano zeby byly swieze. dzis wieczor jesczez czeka nas dmuchanie balonow i ozdabianie mieszkania...ah pierwsze urodziny:tak:

masz racje Pearl, aczkolwiek w pamieci mam te jego ciagąty do małych chłopców i tak jakoś niewiem co mysleć:baffled: ale masz racje, był ponadczasowy i szkoda człowieka:tak:

a ile bedziecie mieć Pearl gości??:-)

Mondzi bardzo mi przykro:-(aż łezka sie kręci:-(zapewne Wasze wsparcie dla rodziców Bartoszka będzie bardzo ważne:-(moje kondolencje...
no i fajowo, że bozbyłaś się niechcianej pracownicy:tak: pamiętaj jak ktoś ma miekkie serce, to musi mieć twardy t*** (mnie to się zresztą też dotyczy:baffled:)
na pw wyślę za chwilunie swój adres, bo ja też tak chce:-p

Kamu ja mam niedaleczko od rodziców do Mikołajek, więc jak chcesz jakiejś kontroli, to mówisz o masz:cool2::-D:-D:-D:-D

reklama
Wlasnie sasiadka przynisola mi 3 kg dzialkowych czeresni i to takich wielkiech slodziutkich kolacje juz mam z glowy:tak:/QUOTE]
Ja dziś też zjadłam chyba z 5 kg czereśni:-D
Pearl - życzę Wam udanej imprezki! Nas to czeka w czwartek:tak:I dziś zrobiłam przegląd szafki w celu ustaenia garderoby dla solenizantki;-) A to jest problem:-D
Mondzi - bardzo współczuję:no:

czesc mamusie
moj maz sie nawrocil i spedzalismy cale dnie cala rodzinka, nie powiem bylo super :tak: nareszcie razem spacerki itp
Kicrym GRATULACJEEEE
i wczoraj juz zarezerowalismy pokoj i jedziemy do Zakopanego na 10 dni, ale sie ciesze :tak::tak::tak::tak: jednak pediatra wplynal na meza :-) dosc tanio,bo 30 zl za osobe, mz przypomniala sobie kolezanke,ktora duzo jezdzi i nam zalatwila :-D nawet nie wiecie jak sie ciesze...ale przeraza mnie podroz :no: 10 godzin najmniej :sorry2: znacie jakies fajne miejsca do zobaczenia??? i dla maluszkow ?

Surv wyrazy wspolczucia....
Mondzi jak juz jest po pogrzebie,to czlowiek sie troszke uspakaja...ale to na pewno trudne; moja mama stracila dziecko; moj brat mila prawie 6 miesiecy jak zmarl nie wiadomo dlaczego i jak ostatnio podjelam temat, zeby opowiedziala wszystko to jeszcze biedna plakala :-( strasznie niesprawiedliwe

mam nadzieje,ze nadrobie co u was ;-)
spoznione zyczonka dla wszystkich

Ostatnia edycja:
dziekujemy za kartki urodzinkowe:
Michalince, Tosi, Oldze, Antosiowi, Miśkowi, Florci, Tymusiowi, Zainab, Zulce, Wiktorce, Maciusiowi, Szymonkowi i Kubusiowi :) i oczywiscie rodzicom:):):)

nawet nie wiecie jak fajnie wyglada taka wystawa kartkowa
buziaczki od Weroniki w podziekowaniu

Wszystkiego najlepszego dla Olgi, duzo zdrowka i uśmiechu, samych radosnych i cieplych dni; żebyś rosła ku pociesze rodziców i dziadków

Ostatnia edycja:
Olga - sto lat, sto lat!!! Dużo zdrówka, radości, samych fajnych prezentów i dużo, dużo miłości!

Ciągle się dziwię,że to już roczek:szok: I ostatnio znów zaglądałam na te posty w okolicach porodu i muszę powiedzieć, że jest to bardzo wzruszające:tak:

Cześć!
Całą noc u nas lalo - nie wiem ile burz przeszło, i leje od rana. Podobno bardzo nieciekawie w okolicy. w Niektórych miasteczkach prąd powyłączali!
Oj szykuje się siedzenie w domu:dry:
Na pewno muszę skoczyć po zakupy, bo jutro przyjeżdża chrzestna z rodzinką i trzeba cos przygotować (myślałam o canneloni nadziewanym i zapiekanej faszerowanej cukinii + sałatki). Torcik też będzie, ale to już babcia ;-)

Dziewczyny dziękujemy, ale to jutro ;-) I wiecie co, w ogóle tego nie czuję, że już rok minął:szok:

Czesc Dziewczynki

Surv przykro mi bardzo, nie wiem jak bardzo bylas zzyta z Dziadkiem ale sciskam Cie mocno:-(

a mi dzisiaj jakos smutno z powodu Michaela Jacksona...to byla jednak gwiazda wszechczasow:-(

no i dzisiaj dzien przygotowan imprezowych, tort dla mojego solenizanta sie robi inne przekaski i salatki zrobie juztro rano zeby byly swieze. dzis wieczor jesczez czeka nas dmuchanie balonow i ozdabianie mieszkania...ah pierwsze urodziny:tak:

Przykro no przykro..mnie przykro że tak się pogubił i popadł w zapomnienie ale gwiazdą i geniuszem muzycznym był niezaprzeczalnie
Pearl...to kciukasy trzymam żeby się wszystko udało,
Oj a balonów dużo kupiłaś???:-):-):-):-)

Olga kochana....cóż dodać..rośnij tak pięknie i zdrowo jak dotychczas...coby Ci rodzice nadal tacy wyluzowani byli, ucz się od braciszka i uśmiechaj dużo..
buziaczki słodkie

he he
No właśnie wydawało mi się że jutro jest 28...ale żem ciążowa sklerowiczka to pomyślałam że może mi coś się poprzestawiało
to nieszkodzi
Jutro złozymy raz jeszcze:-D:-D:tak:

reklama
witam z rana:happy2:
Kuba dzisiaj zrobił pobudke o 7 (wow:-p)M coś na ogródku walczy z bramą od garazu a ja siedzę i jakoś tak dziwinie że niczego sie nie muszę uczyć:-p:-DPogoda u nas do bani:dry:szaro i ponuro, niby ciepło jest ale chmury tylko czekaja na okazje:sorry2:
Tosika przecież są wakacje, to młode niech szaleje:tak:
Izableka ja w Zakopanym nie obyta, od strony Słowackiej to Tatry troszke znam. Nas tez czeka taka długa podróż na mazury, juz sie boje i to na 2 auta:dry:
kaja, Andula ale bym zjadła takich czeresni, ale sklepowe to nie to samo:no:
KasiaDe to trzymam kciuki za regularność, ja przez wakcje nie będę chodzić ale zaraz od wrzesnia znowu zaczynam:tak:
Pearl udanej imprezki urodzinowej:tak:
Zapomniałam:zawstydzona/y:Post super że u Łucka wszytko gra:tak::tak::tak:no i rosnie chłop jak dab:tak::-D
No nic wypadałoby cos posprzatać:dry:, dziecię juz spi (a raczej dosypia nockę), ale mi się nie chce:cool2:na obiad dzisiaj juz postanowione pierogi z mięsem z paczki:-p:-D bo nie mam siły na nic,a dopiero 9:sorry2:
słonecznego dnia!

Do góry