no i jak zaczęłam Wam odpisywać, to mnie mąż za chabety wział i pojechaliśmy do Mrągowa

nie, nie na piknik

ale meble obejrzeć prosto od producenta, i rzeczywiście jestem pod wrazeniem (szczególnie cen) ale pani popwiedziała, zebyśmy z dwa tygodnie poczekali, to zwiozą z innych magazynów to większy wybór będzie
Kicrym graaaaaatulacjeeeee!!! Całuski wielkie:-) no i jakiej innej oceny można było się spodziewać jak nie 6

od tak mundrej kobity

bardzo dziękujemy za życzona i my
Kubusiowi w ostatnią miesięcznice przesyłamy moc buziaków:-):-):-):-):-):-):-)
Pabla jeszcze raz dziękuje za gościnę

:-)
Pabla - Tosika cię nie zagadała ?

Dała trochę odetchnąc. Fajnie że było miło.
no to ja teraz wiem, dlaczego Ty uciekłaś z Olsztyna

Liwka wracaj, obiecuje, że już nie będę tyle gadała
Agnik masz racje dwie łazienki w domciu to rewelka:-) i wyobraź sobie, ze my też przerobiliśmy z garderobo-graciarni na górze drugą łazienkę - jak byłam w ciąży z Tosią:-) syfu co niemiara było z takiej klitki ale teraz luksus niesamowity;-) życzę wytrwałości i mało nerwów z ekipą budowlaną;-)
Beaa no to prezent pięknyyyyy będzie miała Zainab, no i ja też uwielbiam takie dodatkowe bonusy dla siebie

prosimy ładnie o zdjecia nowych nabytków
Pabla i Tosika - zazdroszczę spotkanka! Pabla, musisz nam na zlocie dokładnie Monikę oplotkować:-) Powiem Wam, że coraz bardziej się cieszę na nasze spotkanie!
Surv my wracamy 9tego więc nie kuś a co bym M nie namawiała, a co by prosto z lotniska na zlot nie jechać, bo mnie tam dziewczyny *pik pik* obrabiają

no i nasze kondolencje...trzymaj się kochana

dobrze, ze jesteś teraz z mamą, napewno bardzo Ciebie teraz potrzebuje.... tulę mocno...
Magdzik bo zawsze jest tak, że im blizej kogoś masz tym dalej;-) wyobraź sobie, ze jak mój brat mieszkał ulicę dalej to spotykaliśmy się bardzo rzadko, a teraz jak przeprowadzili sie do Gdańska, to kontakt jest zdecydowanie częstszy

:-)
Dziewczyny czy Wy będziecie szczepić na MMR
a co to za szczepienie??
Dorka masz rację, normalnie trzepie rzęsami jak Misia

Jak dotrę do domu to pstrykne fotkę z bliska to może zauważycie meeeega rzęsy (chociaż niewiem czy to dobry pomysł, bo wszystkie zmarszczki i niedoskonałosci cery będzie widać

)
Pabla czary mary odprawione a w razie czego wejdź na tą stronkę ;-)
Olsztyn, Poland Forecast : Weather Underground