reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

A co to jest za szczepienie, bo ja nawet nie wiem.
U nas dziś okropnie duszno i oczywiście lało, za to Maks miał dziś dobry dzień na sen , spal 3 godziny ciągiem, szok jak na niego.
Dziewczynki ja też nie mogę doczekac się zjazdu, zreszta my dotrezmy w piątek po południu albo i nawet wieczorem. Szkoda że się wszystkei nie damy rady spotkać.
Kicrym co z tobą juz tak oblałaś że nie masz siły nas poinformowac co i jak?:-)
Kaja my też wzieliśmy kredyt na osiem lat i mamy spłacić ponad 100%, mam nadzieję że uda nam sie go spłacic dużo wczesneij aby te odsetki zmniejszyć jednak.
Dobra idziemy kąpać młodego

reklama
A mi się dziś upiekło usypianie dzieci, bo pojechałam z niezmotoryzowaną ciocią do marketu budowlanego:-p Wracam a tu cisza i spokój i laptopik gotowy do użycia:tak::-)

Beaa, fajowo... U nas parno, duszno i do d...y. Jutro powtórka z rozrywki, ale nie idę do pracy. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale oby mnie dzieci w domu nie wykończyły:sorry2:
Mówicie, że oblewamy licencjat Kicrym? O.K. to idę po lampke wina:tak:

Andula...dzięki :):-):-):-):-)
Ja wstawiłam małżowi piwko do lodówki (i własnie wyciągnął) tylko że został calsberg..zgarnę mu ze dwa łyki bo normalnie ślinka cieknie mi po brodzie:-)

właśnie co do zjazdu.....proszę Was bardzo abyście na zamkniętym w tym wątku zjazdowym wpisały która kiedy przewiduje dotrzeć i do kiedy być, bo chyba wcześniej muszę ustalić kwestię wyzywienia.
bo ja np dotrę pewnie już w piątek około południa ale w niedzielę z samego rańca będę wyjeżdżać, więc pewnie sobie wezmemy obiad i kolację na piątek, całe wyżywienie na sobotę i tylko śniadanie na niedzielę.
a jak reszta???
tradycyjnie proszę Post o wywiad u Kiwaczki na ten temat:-)
Magdzik ostatnio trochę zagląda:-)
a jutro się skontakuję z tą babką z Folwarku, czy mamy ustalać na miejscu czy wcześniej jej dać znać, bo pamietam że przez tel mówiła żeby przed zjazdem ją poinformować co i jak z jedzeniem.
KICRYM - HELOŁ!!!!!:confused:

ALe Wam zazdroszcze tego zjazdu...a ja 14 bede w Polsce i akurat omine to co najlepsze:-(
Pabla plisss tylko nie "HELOł" bo to mi sie kojarzy z jakze "wspaniala "pania Jola R.:-D

Pabla - jeszcze tylko prośba w sprawie zlotu:-) Masz gdzieś cennik wyżywienia? Albo jakaś nie teges jestem lub niemoc mnie jakaś dopadła, bo za cholerę na ich stronce tego znaleźć nie mogę:tak::tak::tak:

Kurcze wreszcie dotarłam:wściekła/y::tak::-)
Bardzo przepraszam że tak późno, teraz mi głupio mgłam wysłać do którejś smsa, przepraszam:zawstydzona/y:
A więc obrona lajtowa jak nie wiem:szok:3/4 nie powiedziałam bo szanowna komisja mi przerwała:-Dz pracy mam 5 a na dyplomie będzie pisało celujący:tak::tak::-:)-:)-:)-):-):-):-):-):-):-)ah jak się cieszę:zawstydzona/y::-)narazie nic nie oblewałam tylko zaraz po obronie jechaliśmy z Kubulcem do alergologa a potem na zakupy mnie M wziął i kupiłam strój kąpielowy w 6 zmyśle i adidaski w pumie:tak:

posprzątały cały dom - małej nawet się podobało, zaczynam poważnie podejrzewać, że ona z nudów ryczy:baffled:
A Kicrym to chyba od razu poszła opijać obronę?;-)
Surv u nsa idnetyko:dry:lata za miotłą:dry:
Trzymam kciuki za Krzysia;-)
Ja też:tak::-D:-D:-D
Bardzo dziękujemy za życzenia a Tosi życzymy zdrówka i uśmiechu

Beaa ale super prezent kupiliście małej:szok::tak::tak::tak::tak:
Tosika, Pabla suepr ze spotkanie udane:tak:
Kasia no to dzieciaczki ci zrobiły niespodziankę, zresztą M też:-p:tak::-)

reklama
Do góry