reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dorka, zapisalam:tak:
Kicrym, gdzie jesteś??? Pewnie opija;-)

Wielki buziak dla Iki, Kubusia, Maciusia i Cioć za śliczne karteczki i piękne życzenia (Post rewelacja!!! normalnie mam banana na twarzy:tak:i co za poezja!)

reklama
Liwus...jak u Ciebie z pogodą...nie zalało was???

Kicrym....Plis.. wypij Swoje zdrowie za mnie....zimnym Żywcem.....mniam mniam mniam:-):-):-):-):-)..ależ bym się napiła

Liwus.. ja też będę

Kasia..no to poczta jednak czasem szybka jest:-):-):-)..
liwus- ja tez bede
Dziekujemy za karteczki od Olgi i Wiktori oraz cioc.

Ja padam na twarz, moze nie powinnam tego pisac ale...mamy okropny upal i chyba sie roztapiam. W poludnie zadzwonila kolezanka, aby sie wybrac do parku wiec poszlam. Pozniej pojechalam na miasto po prezent urodzinowy dla 7-latka, kupilam jakies klocki z ktorych mozna zbudowac auto, do tego jest pilot- mam nadzieje, ze sie ucieszy.

Kicrym- wlasnie, gdzie jestes, odezwij sie?

Ostatnia edycja:
kicrym - ale nas stresujesz:angry: proszę się zameldować:-)
Liwus - ja będę ale około 2 roku życia. Teraz Lena chorowała na różyczkę więc tym bardziej odwlekę to szczepienie.

Kicrym czekamy!!
Liwus ja tez bede ale okolo 18 miesiaca:tak:
Beaa fajnie ze u Was cieplutko:tak:Prezent super:tak:
U nas parno i klejaco;-) Misiaka zaraz kladziemy spac i post specjalnie za Ciebie bede pila zimnego zywca:tak::-)

kicrym ja już oblewam jakby co:-);-)
ja też będę szczepić ale mam zamiar to przesunąć może tak do 18go miesiąca Tymka
zresztą będę rozmawiała o tym z panią dr i zobaczymy co ona powie
za miesiąc szczepimy na pneumo:szok:

a dziś święto lasu moje dziecko wypluskało się w wannie i ubrane w pajacyka padło w minutę:-) Oj takie błyskawiczne zasypianie to ja proszę częściej:tak:

reklama
renia - mała rzecz, a cieszy:-):-):-) My po 14 staramy się Julce nie pozwalać iść spać, bo jak przyśpi popołudniu, to bujamy się do okolic 21 lub późniejszych. Dzięki eliminacji, pada około 19:tak::tak::tak: Nie wiem ile :tak:to wszystko potrwa, ale na chwilę obecną jesteśmy na tym własnie etapie:-D

Do góry