Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

pogoda szara i pochmurna, ale do reala muszę skoczyć, mam nadzieję że u nas tez takie ceny jak u Anduli

:-)
Ciekawe, jak długo;-) W poniedziałek idziemy zbadać siuśki, ale już jestem zła, bo skończylismy antybiotyk i od 2 dni kupy po pępek, więc znowu mam wizję bakcyli
Przepłukuję rivanolem, ale nie wiem, czy to cos da

i przeżyłam
Serdeczne gratulacje! Teraz to już pewnie per "Pani" będziemy się musiały do Ciebie zwracać, bo do geniusza po imieniu nie wypada;-)
Potwornie się męczył te ostatnie dni, więc lepiej, ze już to za nim, ale przykro strasznie...choć prawdę mówiąc jeszcze to do mnei nie dotarło. W poniedziałek jedziemy na pogrzeb, a do tego czasu chyba zostane u mamy, bo razem z drugim dziadkiem kiepsko to wszystko znoszą.

no ale jak czytam że 6 to powinnam jeszcze dwa zapodać

bo różnica w poziomach jest duuuuża i musi być wylewka....a ja myślałam że po wylewce to na drugi dzień podłogę można kłaść
a tu czytam w necie 6 tygodni

....och że ja nie zaczęłam męczyć małża wcześniej

no ale odleżałam coby się chłop nie awanturował i dzisiaj mogę funkcjonować...o ile jaśnie Książe nie zmieni zdania:-):-)
a Lena przecudowna:-) na początku jak ciotkę zobaczyła to się lekko wnerwiła, że jakaś baba jej urywa drzemkę a później po przebaczeniu, rozdawała mi taaakie uśmiechy

słodkości normalnie
acha uprzejmie donoszę cioci Pabli, że ślimaczek jest zjedzony, co oznacza zaakceptowany

bardzo dziękujemy za prezencik!!!:-)
bo najpierw byłam sobie u kosmetyczki i wiecie co zrobiła,?? dokleiłam rzęsy na miesiąc;-) (była promocja to jak nie skorzystać z niej
) oczywiscie wersja dla M, ze robiłąm henne
i nic to, że rzęsy mi się teraz zawijają o brwi, ale o i tak nie zauważył
...chłopy
no a później spakowaliśmy sie daliśmy nura do rodziców, a tu surprise internet nie działa
no ale mężusia zdolny chłopak naprawił sprzęcicho i ja od rau nura do Was zrobiłam

U nas cieplo ale pochmurnie zadnych planow na dzis nie mamy..