reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

agniesiak i izulka jeszcze jedno pytanko jaki śluz miałyście od czasu owulacji ?? moze to mi troch epomoze w okresleniu wczesniej czy jest cos nie tak czy bedzie @... choc wiem ze kazda kobieta moze miec roznie ale zawsze to jakies opinie prawda ;);-)

reklama
Witajcie!!:tak::-D
Ja już po sesji i mam wakacje!!:-D W sam raz, nie będe sie stresowac juz egzaminami:-D
NO I WLASNIE TO MNIE NAPAWA NADZIEJA:-)KOCHANA A JAK DOKLADNIE WYGLADA Z TA TEMP,KIEDY WZRASTA A KIEDY OPADA?????:happy2:KURCZE CIESZE SIE BARDZO:tak:
Wkleję swój wykresik to popatrzysz, ja się za bardzo nie znam..:-)Dziewczyny mi pomagały na forum z interpretacją. Podobno owu mialam 17dc.

I miejmy nadzieję, że fasolek było tam więcej niż dwie;-)

Agniesiak85 wielkie GRATULACJE!!!:-)

Chyba w końcu pójdę za Twoim przykładem i też zakupię testy na allegro, może to pomoże. Jak na razie męczę się z @ (przyszła dzisiaj w nocy) i przeklinam swoją niecierpliwość, przez którą zrobiłam niepotrzebnego testa wczoraj :wściekła/y:

Kasiołek współczuję. Ale nowy cykl nowa nadzieja. Jeśli w tym cyklu się nie uda to w następnym też kupuje testy owulacyjne
Dziewczyny naprawde polecam te testy owu:tak: do tego dają gratis 3 ciążowe:-pJa wczoraj o 18:00 robiłam pierwszy teścik i dziś z pierwszego siusiania drugi, tak dla pewności:-D

agniesiak i izulka jeszcze jedno pytanko jaki śluz miałyście od czasu owulacji ?? moze to mi troch epomoze w okresleniu wczesniej czy jest cos nie tak czy bedzie @... choc wiem ze kazda kobieta moze miec roznie ale zawsze to jakies opinie prawda ;);-)
No ja mam teraz taki budyniowaty.. hmm ale nie jest go dużo..

Załączniki

• karta.jpg
    karta.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 74
agniesiak jeszcze jedno pytanko , przepraszam ze tak mecze... ty tą grubą poziomą kreske masz na poziomie temp 36,65?? bo cholera tak slabo widac po powiekszeniu ze masakra i nie wiem czy dobrze widze ale temp nie doszla u ciebie do 37 nawet?? a jednak jestes w ciazy wiec moze i u mnie jest nadzieja?? :-) o ile dobrze widze ....

no ale u mnie jeszcze 6 dni do spodziewanej @ ale mam nadzieje :-) chociaz dzisiaj i ostatmio strasznego dola mialam i przeczucie ze pewnie nic z tego nie bedzie...

pozdrawiam was dziewczyny i zycze pieknie rozkwitajacych fasolek :-)

Życzę dwóch kreseczek jak najprędzej :)

Biały miałam i mam nadal śluz.

witam kobitki tak czytam i czytami juz die potwierdzone fasolinki :):-) super !!!bardzo sie ciesze wszym szczesciem...

u mnie temp tydzien o owulacji 36,85 wczoraj i codziennie rosła w góre... wczoraj wieczorem stłukłam termometr i dziiaj rano mmusialam wzic nowy do mierzenia i mi wyszlo 36,75 :-( czy przy zmianie termometru moglabybyc az taka roznica temperatury ??? kurka :( 3 ma przyjśc @ dokladnie wiem kiedy mialam owulke... z reszta bylam na podgladzie pecherzyka wczesniej...

czy moze spasc tak temp tylko dlatego ze termometr inaczej mierzył?? czy to za duza roznica?? bo co dziennie mi roslo o kreske albo o pół...?? nadal mam nadzieje ale nie wiem czy warto ???:-(

Może faktycznie wina termometru, bo nie powinno się zmieniać.

dokładnie to nie wiem bo miałam nie mierzyc temp tym razem ale zamirzyłam w 20dc i była niska a w 21 jeszcze niższa a 22 już było 37 czyli miałam jakiś spadek bo owulke miałam w granicach 11- 15 dc :blink:

Oby się utrzymywała długo ta tempka :):):)

Kochana jak mozna wstawic taki piękny ciążowy suwaczek? Kliknęłam na Twój, otworzyła mi sie stronka, wybrałam kolor tła itd, ale nie wiem co za datę tam wpisac..:confused:

Widzę że sobie poradziłaś z suwaczkiem :) No trzeba tam date planowanego porodu wpisać :) Kiedy kochana zaczęła Ci się ostatnia @?

Kochana, ja mam ciśnienie 50/90 :) zawsze się mnie pytają czy żyję jeszcze. hehe. Ciśnienie nie ma tu chyba nic do rzeczy..

Wytrzymasz :) życze powodzenia :):*

ojj, nie chcę Cię martwić ani broń Boże być niemiła, ale wydaje mi się że tym razem masz nicci z fasolinki :(:(:( Ale obym się myliła :(

Poczekaj z testem do dnia spodziewanej miesiączki.

Nici, nici z fasolki. Dowiedziałam sie o tym w piątek, a dzisiaj po 11 dniach opóźnienia dostałam@. Aż wczoraj z tego wszystkiego się popłakałam. Trudno, trzeba próbować dalej. 8 lipca jadę na 2 tyg na urlop i będę się luzować i pracować na fasolką. Dodatkowo dostałam od lekarza w piątek receptę na leki wspomagające zagniezdzenie

Nici, nici z fasolki. Dowiedziałam sie o tym w piątek, a dzisiaj po 11 dniach opóźnienia dostałam@. Aż wczoraj z tego wszystkiego się popłakałam. Trudno, trzeba próbować dalej. 8 lipca jadę na 2 tyg na urlop i będę się luzować i pracować na fasolką. Dodatkowo dostałam od lekarza w piątek receptę na leki wspomagające zagniezdzenie

No to miłego i owocnego w fasolkę wypoczynku życze! :*:*:*

Kochana! Życzę Ci tego z całego serducha. :tak:

A ja już sama nie wiem, czy testować w czwartek, 2 lipca, czyli 14 dni od owulki i w ostatni dzień brania luteiny i jakby co pędem do gina, czy we wtorek zrobić test z krwi, żeby we środę wiedzieć co robić. Zdeklarowałam się na forum z opcją nr 2 ale złapałam cykora, bo to już będzie pewniak, a na samą myśl, że nie chce mi się płakać. Z drugiej strony jeśli fasolinka jest to powinnam to wiedzieć z racji branej luteiny.
Kochane, pomóżcie mi jakoś podjąć konkretną decyzję. :huh:

Koniecznie idź na betę - będziesz miała 100% pewności bez względu na wynik. coś wiem na ten temat:-(

reklama
Kochana jak mozna wstawic taki piękny ciążowy suwaczek? Kliknęłam na Twój, otworzyła mi sie stronka, wybrałam kolor tła itd, ale nie wiem co za datę tam wpisac..:confused:

Dziwczyny!!!Ja w sprawie temki piszę bo jestem ciemna masa i nigdy nie robiłam zapisów mojej temperatury żeby określić kiedy będę miała owu i czy jest fasolka. Czy możecie mi wszystko na ten temat naisać kiedy zacząć mierzyć, przy jakiej jest owu itd.\pilne!!!:-)

Do góry