Agniesiak85
Fanka BB :)
agniesiak jeszcze jedno pytanko , przepraszam ze tak mecze... ty tą grubą poziomą kreske masz na poziomie temp 36,65?? bo cholera tak slabo widac po powiekszeniu ze masakra i nie wiem czy dobrze widze ale temp nie doszla u ciebie do 37 nawet?? a jednak jestes w ciazy wiec moze i u mnie jest nadzieja?? :-) o ile dobrze widze ....
no ale u mnie jeszcze 6 dni do spodziewanej @ ale mam nadzieje :-) chociaz dzisiaj i ostatmio strasznego dola mialam i przeczucie ze pewnie nic z tego nie bedzie...
pozdrawiam was dziewczyny i zycze pieknie rozkwitajacych fasolek :-)
Tą grubą kreskę miałam na poziomie 36,65
Nie mogę już w tą kartę wpisywac tempki bo skończyły mi się już dni cyklu przewidziane na tą kartę ale tempke miałam dziś 36,9 więc prawie 37;-)
Tempka nie musi przekraczac 37 stopni, wystarczy, ze utrzymuje się wyżej i dłużej od tej mierzonej w pierwszej fazie. Tak mi chyba nektarynka tłumaczyła

Tempka nie musi przekraczac 37 stopni, wystarczy, ze utrzymuje się wyżej i dłużej od tej mierzonej w pierwszej fazie. Tak mi chyba nektarynka tłumaczyła

Widzę że sobie poradziłaś z suwaczkiemNo trzeba tam date planowanego porodu wpisać
Kiedy kochana zaczęła Ci się ostatnia @?
Ano poradziłam sobie

ostatnia @ miałam 30 maja
:-)

ostatnia @ miałam 30 maja

Nici, nici z fasolki. Dowiedziałam sie o tym w piątek, a dzisiaj po 11 dniach opóźnienia dostałam@. Aż wczoraj z tego wszystkiego się popłakałam. Trudno, trzeba próbować dalej. 8 lipca jadę na 2 tyg na urlop i będę się luzować i pracować na fasolką. Dodatkowo dostałam od lekarza w piątek receptę na leki wspomagające zagniezdzenie
Owocnego brykania na urlopie

Dziwczyny!!!Ja w sprawie temki piszę bo jestem ciemna masa i nigdy nie robiłam zapisów mojej temperatury żeby określić kiedy będę miała owu i czy jest fasolka. Czy możecie mi wszystko na ten temat naisać kiedy zacząć mierzyć, przy jakiej jest owu itd.\pilne!!!:-)
Kochana ja tak za bardzo się nie znam.. ale mierzysz od pierwszego dnia miesiączki aż do następnego cyklu.. zawsze rano, zanim wstaniesz z łóżka, o tej samej godzinie
Zapisuj wszystko sobie
A potem po prostu wklejaj tutaj to podopwiemy
przed owulką i w trakcie tempka chyba spada a po owulce wzrasta. Nie można konkretnie ustalic u Ciebie kiedy bo sama musisz zmierzyc i zobaczyc jak to bedzie się na karcie wykresik przedstawiał. Najlepiej kup sobie testy owulacyjne
Wtedy owulke wyczaisz raz, dwa, jak ja