reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

agniesiak jeszcze jedno pytanko , przepraszam ze tak mecze... ty tą grubą poziomą kreske masz na poziomie temp 36,65?? bo cholera tak slabo widac po powiekszeniu ze masakra i nie wiem czy dobrze widze ale temp nie doszla u ciebie do 37 nawet?? a jednak jestes w ciazy wiec moze i u mnie jest nadzieja?? :-) o ile dobrze widze ....

no ale u mnie jeszcze 6 dni do spodziewanej @ ale mam nadzieje :-) chociaz dzisiaj i ostatmio strasznego dola mialam i przeczucie ze pewnie nic z tego nie bedzie...

pozdrawiam was dziewczyny i zycze pieknie rozkwitajacych fasolek :-)
Tą grubą kreskę miałam na poziomie 36,65:tak: Nie mogę już w tą kartę wpisywac tempki bo skończyły mi się już dni cyklu przewidziane na tą kartę ale tempke miałam dziś 36,9 więc prawie 37;-)
Tempka nie musi przekraczac 37 stopni, wystarczy, ze utrzymuje się wyżej i dłużej od tej mierzonej w pierwszej fazie. Tak mi chyba nektarynka tłumaczyła:tak:

Widzę że sobie poradziłaś z suwaczkiem :) No trzeba tam date planowanego porodu wpisać :) Kiedy kochana zaczęła Ci się ostatnia @?
Ano poradziłam sobie:tak::-D
ostatnia @ miałam 30 maja:tak::-)

Nici, nici z fasolki. Dowiedziałam sie o tym w piątek, a dzisiaj po 11 dniach opóźnienia dostałam@. Aż wczoraj z tego wszystkiego się popłakałam. Trudno, trzeba próbować dalej. 8 lipca jadę na 2 tyg na urlop i będę się luzować i pracować na fasolką. Dodatkowo dostałam od lekarza w piątek receptę na leki wspomagające zagniezdzenie
Owocnego brykania na urlopie:tak:
Dziwczyny!!!Ja w sprawie temki piszę bo jestem ciemna masa i nigdy nie robiłam zapisów mojej temperatury żeby określić kiedy będę miała owu i czy jest fasolka. Czy możecie mi wszystko na ten temat naisać kiedy zacząć mierzyć, przy jakiej jest owu itd.\pilne!!!:-)
Kochana ja tak za bardzo się nie znam.. ale mierzysz od pierwszego dnia miesiączki aż do następnego cyklu.. zawsze rano, zanim wstaniesz z łóżka, o tej samej godzinie:tak: Zapisuj wszystko sobie:tak: A potem po prostu wklejaj tutaj to podopwiemy:tak: przed owulką i w trakcie tempka chyba spada a po owulce wzrasta. Nie można konkretnie ustalic u Ciebie kiedy bo sama musisz zmierzyc i zobaczyc jak to bedzie się na karcie wykresik przedstawiał. Najlepiej kup sobie testy owulacyjne:tak: Wtedy owulke wyczaisz raz, dwa, jak ja:tak::-D

reklama
agniesiak dzieki wielkie za odpowiedz i innym dziewczynom tez... zobacze jak jutro nowy termometr mi pokaze i wkleje najwyzej na forum to moze cos mi z wlasnego doswiadczenia powiecie.... choc nie wiem kurcze bo do konca cyklu mam jeszcze 5 dni i nowy ma sie zaczac ale to moze poczekam jeszcze i pozniej wkleje jak gadzina nie przyjdzie ....

masakra mam raz dołka raz sie ciesze i mam nadzieje poprostu zwariowac idzie :-(

Dziewczyny, to moje objawy przed terminem @ (moze to wam pomoze;-)):
* po tygodniu od owu nabrzmienie piersi wieksze niz zazwyczaj przed @, M powiedzial, ze sa wielkie:-)
* po ok.10 dniach od owu silny bol zoladka (jeden dzien)
* bolace przy dotyku sutki
* pozniej brak plamienia przed @, a zawsze bylo na 2 dni wczesniej
* przed spodziewana @ rozwolnienie
* bol brzucha jak w trakcie @ przez kilka dni, ale bez @
* wczoraj pozytywny test (w dniu spodziewanej @) nie musialam czekac, druga kreska pojawila sie od razu
Jednym slowem, przez bolacy brzuch bylam pewna, ze sie nie udalo, bo caly czas czulam, ze przyjdzie @. Do tego test owu zrobiony w 9dpo mial slabiutka kreske, czyli negtywny.

* po tygodniu od owu nabrzmienie piersi wieksze niz zazwyczaj przed @, M powiedzial, ze sa wielkie:-)
* wczoraj pozytywny test (w dniu spodziewanej @) nie musialam czekac, druga kreska pojawila sie od razu
Jednym slowem, przez bolacy brzuch bylam pewna, ze sie nie udalo, bo caly czas czulam, ze przyjdzie @. Do tego test owu zrobiony w 9dpo mial slabiutka kreske, czyli negtywny.
Kochana jak wyszedł Ci test z druga kreseczką to OGROMNE GRATULACJE!!!!!:-D:-D:-D:-D

Gratuluję kochana!!! :*

dziewczyny wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!

nam się nie udało w tym cyklu ale nowy cykl dalsze starania - chociaż kochamy się kiedy nam się chce a nie kiedy powinnyśmy - bo stwierdziliśmy ze trzeba wyluzować i odpuścić :)

xXxIzuLQaxXx serdecznie życzenia urodzinowe bo dopiero dzisiaj dotarłam tutaj :D

reklama
Co tu tak puściutko?:-p
U mnie dalej katar, zatkany nos, ból gardła i niżej już klatki..
Przed chwila płukałam sobie gardełko wodą z solą. Mam wolne w poniedziałek i wtorek bo tak mnie rozłozyło.. Będę mogła z Wami na BB posiedziec:-p;-):-D

Do góry