aga221122
mama Jurandzika :))
lajfik zobaczyłam na zdjęciach, że Kaja siedzi w takim czymś i stwierdziłam że my też musimy mieć 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no Agula ...ale sie szarpnelas :-)... fajoski ten chodzik ;-)
Ja mam dla Kajjki grzechotki jeszcze po Kubusiu....i fajnie sie nimi bawi ..ale najbardziej lubi takiego wielkiego szeleszczacego motyla :-).. i od paru dni zuje gryzaka z plynem w srodku ( taki na dziaselka)
A po za tym dzieciaczki jeszcze maja czas na inne pierdolstwa ...bo na razie paluchy i piastki kroluja :0
lajfik zobaczyłam na zdjęciach, że Kaja siedzi w takim czymś i stwierdziłam że my też musimy mieć![]()
lajfik czy ten motyl jest moze firmy Lamnze zy jakos tak bo Gabiowi jeszcze w Irlandii takiego kupilam i tez go mietoli z namaszczeniem :-)
FISHER PRICE muzyczny nocnik 3 w 1 - super cena!!! (665911357) - Aukcje internetowe Allegro
kurde nic sobie nie kupuje a dla ksiecia wszytsko kupie![]()
tak, tak !!!jest boski ... heheh wlasnie zrobilam fotosa ... bo nie moge go znalezc w necie
mikimauro ma chyba dynie z tej firmy ... maja rewelacyjne zabawki ;-)
Aga a Juri juz w tym umie posuwac ? uwazasz ze udany zakup?