katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Mój dzisiejszy teścik
śliczniusi:-):-):-):-):-):-) MEGA GRATULACJE ode mnie i kopiącego dzidzioreńka;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój dzisiejszy teścik
mama coraz lepiej dziękuję czeka tylko kiedy jej pozwolą wyjsć do domu bo już jej sie bardzo nudzi w tym szpitalu z dala od domu woli dochodzić do siebie razem z namiHej, oj kopie, kopie i to bardzozwłaszcza około 22:-)
a jak się czuje Twoja mama?
super to nie jest aż tak blada kreseczkaMój dzisiejszy teścik
Super. Ogromniaste gratulacjeMój dzisiejszy teścik
Same super wiadomości :-)mama coraz lepiej dziękuję czeka tylko kiedy jej pozwolą wyjsć do domu bo już jej sie bardzo nudzi w tym szpitalu z dala od domu woli dochodzić do siebie razem z nami
To ja tez tak miałam
ale jak mój poród był taki ze już do parcia doszło i 3 parłam tylko nie szło wyprzeć synka i zaczeło tętno spadać i dlatego u mnie była cc ale myśle ze ogólnie już się przygotował bo doszło u mnie do pełnego rozwarcia tylko to parcie nie szło kurka niestrasz mnie kobito
![]()
Ola na 15 miała mieć rozmowę o pracę także jeszcze troche potrzyma nas w niepewności :-(OLAPOLAP odezwij się
Ja własnie gotuje ziemniaczki młodejakoś mi się nie chcę dziś obiadu gotować ale mam lenia i taaakie mi gorąco ze się duszę
Dziekuje za kciukicześć Babeczki
a wy znowu o jedzeniu: i to jeszcze o ciastach...pyszności
Agniesiak Gratuluję jeszcze raz
Olapolap, jak poszło???? Obrona i rozmowa oczywiście!?!?!
Badaicka....trzymam kciuki
Bernadko, super że mamusia sie lepiej czuje.
Niunia, na sałatkę się piszęUwielbiam
PM, jak dietkowanie??
Loree, Patrysiu, Kinguś, Gosiu, Kroptusiu, Olica jak się czujecie moje ciężarówki??
Buziaki dla całej ferajny BB![]()
To ja trzymam kciuki z pewnościa wszystko bedzie okiejPodczytuję Was jak mogę dziewczyny, ale nie mam ostatnio weny
Robiłam dzisiaj LH i FSH rano, wyniki maja być dopiero w następną środę...I tak nie wiem czy nie za późno dzisiaj.
Umówiłam się na HSG - jadę w piątek. Niestety musze jechać sama a M. do mnie dojedzie jak wróci. Mam nadzieję że CRP wyjdzie dobrze i będą mi mogli zrobić to HSG...
Jaki malusi i śliczniusi :-)Witajcie,
Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?
No widzisz wcale nie sa takie blade kreseczki.Mój dzisiejszy teścik
Przeciez cały czas wierzyłyśmy tylko,że Aga twierdziła,ze sa za blade i dla tego chciałyśmy zobaczyćAGNIESIAK kreseczki super ja miałam też takie jak testowałam co teraz już chyba wierzycie że jest w brzusiu fasolka co![]()
Witajcie,
Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?
![]()