reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca

reklama
U mnie znowu leje:no::no::no:
Wyszłam tylko na zakupki i na chwilke na plac i musialam sie juz zbierac do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mlode pospały mi dzisiaj 2,5 godzinki ale sa marudne przez ta pogode

a to moje kosmetyki ulubione większos dostalam w prezencie :tak:maniaczka ze mnie to zdjecia zapasow z zeszłego roku dlatego malo co teraz kupuje na biezaco kulki tzn dezodorant w kulce :-D
Ale kolekcja:tak::tak::tak:Ja tez uwielbiam kosmetyki i mam chyba jeszcze wiecej bo cała taka duuuza polke w lazience:-);-)
A antyperpirant to albo secret key platinum albo lady speed stick24/7 ale nie zel tylko o takim owocowym zapachu
:szok::szok::szok::szok::szok:

helo helo.
wcozraj mialam fuche i aly dzien mnie nie bylo w odmu.dzis od rana tez mailam co robic..@@@@@@
naiwedzila mnie @,boli mnie kregosplup.oda rama zar z nieba.ok14bylo 30stopni w cieniu wiec na sloncu maskra.
w domu mam 26stopni-okna od rana zaloniete i pozykane(jak robilam obiad jedno uchylilam).witrak chodzi i w raz upal....czekam do wieczroa to sie troche moze wychlodzi.

wszytskiego najlepszego dla Piotrkow
nie mam weny zeby nadrabiac-wybaczcie:-:)-:)-(
w ogoel jestem dzis do du......
moj gdzie polzal,wszytsko mnie dobija.....ehhhh
Oby humorek szybko Tobie wrocił:tak::tak::tak:
Widze ze my stale mamy tak samo @

No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca

Mocno się oparzył ?? U mnie z kranu też potrafi wrzątek polecieć :baffled:

Rany ,jaka estem śpiąca wstawanie o 5 mnie dobija,wróciłam z pracy ,poszliśmy na spacer z psami ,nazbieraliśmy kurek w lesie,które zaserwowaliśmy sobie na kolację,a były pycha...popiłam to piwem i zasypiam ,no normalnie jestem w szoku,głupotą by było o tej porze spac iść ,bo z rana znów siuę trzeba zerwać:baffled:
2 dziewczyny odchodzą z pracy jedna powiedziała ,ze ma żylaki szefowi(Ma 18 lat)a druga kurzą ślepotę (jest po 50 )wesoło ,a w pracy nie było 3 dziewczyn
normalnie czeski film:baffled:
Wiki mam nadzieję z,e z Kamilkiem to nic poważnego i ze sie rędziutko wygoi,była u ciebie ta trąba powietrzna??
Anabuba n ie smuć sie kochana,wpadnij do mnie na kawkę i ciacho:tak:
Ja też uwielbiam kosmetyki przeciw potnie stosuję teraz fioletowego adidasa w kulce,fliud najbardziej lubię loreala ,bo świetnie kryje moje popękane naczynka,pewnie jak każda kobieta lubię sie wyindrzyć i pachnieć:-Dale co prawda to prawda niektóre laski nie zapominaja nałożyć tapety ale umyc sie już tak:tak:

A ja od ładnych paru lat nie uzywam zadnych tynkow,fluidow i podkładow:tak::tak::tak:Sama natura z solarium i słoneczka;-):-D:-D:-D

Ale to fakt ze niektore dziewczyny sa mega mocno wytynkowane a smierdza tak jakby sie nie myły:no::no::no:FUJ

MADZIULKA
To teraz bedziesz po wiecej godzin tyrała czy maja juz kogos:confused:
Wspolczuje Tobie tego wstawania i zapierdalu

Dłużej nie ,bo robimy na zmiany po 8 godzin ,tylko jest o wiele ciężej jak na zmianie zamiast 4 dziewczyn są 2 lub 3,tłoku strasznego jeszcze nie ma ,bo lato dziadowskie,ale po 10 lipca i tak będzie pewnie zatrzęsienie ludzi ,a wtedy to już nie wyróba bez pomocy wi ekszej ilości rąk:szok:

reklama
Do góry