reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a fuj najgorzej jest latem jak jest upał a autobusie,smród okropny,nie do wytrzymania a ti do tego cały autobus pełen :no::no::no::no:

co za asortyment :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ojejku oby wiktorii nic się nie stało :tak::tak::tak:

to dobrze że jest ok,oj biedactwo,musi go boleć :tak::tak::tak::tak:

czytałam dzis o tym na necie i jestem w szoku :no::no::no:

nikt o Tobie nie zapomniał,pisałam dziś o tym że cię nie ma jakiś czas,nie doczytałaś dokładnie :-p:-p:-p:-p:-p

to dobrze że ta trąba przeszła gdzieś dalej

to sie nazywa powitanie w skrócie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

szkoda mi go bardzo bidulek

wspólczuję Ci tej charówki,:tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie własnie burza sie w końcu skończyła,ale jeszcze leje :tak::tak::tak::tak:

własnie kurier przywiózł paczkę,z allegro przyjechał duzy bębenek.ale Oliwce podoba się zabawka.chodzi z bębenkiemna szyji i gra,wyglada jak mały dobosz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tylko czy moja głowa przetrzyma ta muzykę,bo na razie jest istny szał,Klaudia spiewa do tej muzyki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
kochana dawaj cynk gdzie kupiłaś bębenek bo ja chcę kupić antkowi a nigdzie nie ma:no:a on wszystko co stuka w co można walić uwielbia:tak:a mi przy 3 rozdartych dzieci bębenka brakuje jak to mówi piotr nie mam już pomysłu na wczasy to chcę sobie darmówke w wariatkowie załatwić:-D:-D:-Da co wolno mi:-D:-D
Jadźka to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJ DLA TWOJEGO M Z OKAZJI URODZIN !!!!! :-):-):-):-):-):-)
to ja też się dołączam wszystkiego naj naj naj:tak::tak::tak:

u mnie antoszka śpi julka ogląda na zone club pojedynki kucharzy bo moję dziecię uwielbia programy kulinarnae:-Dkiedyś była piekielna kuchnia gordona ramzeja oglądała to z wypiekami:szok::szok::szok::szok: pietruszka gazety budowlane przegląda i jakieś poradniki z casto:szok::szok::szok:a ja mam chwilunie to wpadłam choć miałam prasować ale po pierwsze głowa mnie boli po drugie jest duszno 24 stopnie jeszcze na dworze po trzecie wcale mi się nie chce:-D

No to moje potworki juz spia:tak:Ja jestem po kolacji wiec moge troszke posiedziec:tak::tak:
Zaraz wciagne sobie jeszcze Danio bo mi sie przez przypadek otworzyło

komary zaczęły teraz mi wlatywać bo komp jest włączony więc lecą do światła i skubane podgryzać mnie zaczęły więc rajda włączyłam do kontaktu i po 15min latają jak pijane i spadają nieżywe :tak::tak::tak::tak: nie mają szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem
No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca

czyli to przeplywowy igrzewacz wody tak?;)
biedny Kamilek.to nie wiesz ze dziecko jest szbkie?natsepnym razem lepiej za,knij lazienke:tak:

Oby humorek szybko Tobie wrocił:tak::tak::tak:
Widze ze my stale mamy tak samo @

a wez nic nie mow.niedlugo Cie przegnie jak kazdy kolejny cykl bedzie o 1-2dni krotszy/......

A ja od ładnych paru lat nie uzywam zadnych tynkow,fluidow i podkładow:tak::tak::tak:Sama natura z solarium i słoneczka;-):-D:-D:-D

Ale to fakt ze niektore dziewczyny sa mega mocno wytynkowane a smierdza tak jakby sie nie myły:no::no::no:FUJ
]

zazdrosczez Ci.ja mam na twarzy takie blizny po syfach i swieze syfy ....
normlanie jako nastolatka nie ialam takiej spakudnej cery.teraz to nawet na plecah mi sie robia i we wlosachh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hormony mi sie wala jak nic,.mam jeden jajnik i mam nadzieje ze jeszcze nie wysaiada

Po całym dniu ukropu, w końcu burza i deszcz u mnie :tak::-p

Dziewczyny śpia :tak:

Do jutra kobitki :cool2:

jaka burza??????????
to ta co przeleciala obok mnie????????????
widzialam,troche powialo zagrzmialo i poszlo bokiem:cool2:

Jadźka to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJ DLA TWOJEGO M Z OKAZJI URODZIN !!!!! :-):-):-):-):-):-)

rowniez sie dolaczam do
zyczen

reklama
Do góry