reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

obronilam sie! Mam na dyplomie 4 :-D Pytania mialam latwe, ale tak mnie dopytywali, ze bylo ciezko :szok::baffled::-( No ale najwazniejsze, ze zdalam!!
Co do rozmowy o prace, to hmm trwala cała godzine! Az sie zdziwilam! Ogolnie oferta w miare ciekawa, Maja sie odezwac do konca tygodnia bez wzgledu na decyzje...
GRATULUJĘ OBRONY!!!! :-D:-D powiedz cos wiecej o samej obronie!!! dlugo cie maglowali? wypytywali o szczegóły?
trzymam kciuki za pracke .... a może ... ;-) fajny wykresik! :-D
Witam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!
Pozdrawiam!
Teraz idę was trochę pocztać!
JUPIIII!!!! :-):-):-):-):-) no to jeszcze 13 dni! :-)
Czesc dziewczynki :-D
Eve - przejezdzalam ostatnio przez Mory, to bardzo blisko od Warszawy, jak jest rano z dojazdami? Jak jest z komunikacja miejska? Mozesz troche wiecej napisac o tej miejscowosci? Co do Twojego wykresiku, to mi sie wydaje, ze Ci tempka idzie w gore, bo jest strasznie goraco w nocy i sie przegrzewasz ;-)
Oluniu dojadz nie jest taki zly bo jezdzi sie miejskimi Solarisami z czego niektore z klimą! :-) i w godzinach szczytu sa co 10-15min max gorzej od 19ej sa raz na 0,5 godz a pozniej raz na godz! :dry: korki zaczynaja sie od 8ej my akurat jeżdzimy na 7 do pracy wiec zero klopotu! problem to brak chodnikow i drog asfaltowych przynajmniej po mojej stronie ul.Polczynskiej! teraz jak widzialas tam jest budowana obwodnica! :dry: wiec wielki plac budowy mam! a pieszych maja gdzies! ale podobno jeszcze ze 2lata i ma byc juz ladnie! :sorry2:

a pro po mojego wykresu dzisiaj znowu mam wyzsza tzn 36,64 a to nie jest z powodu przegrzewania sie bo spie rozkopana z tylkiem na wierzchu (doslownie :-p) do tego nie jestem w stanie dotchnąć sie sutków bol nie z tej ziemi! :szok: i co ja mam myslec?! i nigdy nie maialm tak zeby byl gwaltowny spadek przed owu zawsze bylo nisko a potem dopiero skok i wysoko .... :dry:

Kasiu, Kroptusiu sliczne brzuszki!!! :-)

reklama

U mnie chyba jednak @ zbliża się wielkimi krokami :-(
dzisiaj temperatura 36,8 ale o 4 rano musiałam wstać bo Paula się zbudziła na siku :baffled:
a mierzę o 5.
Mimo wszystko bardziej nastawiam się na @ tym razem.
I pojawił mi się jeszcze jakiś biały śluz:baffled:
Śluzik powiadasz:D No u mnie tez biały, budyniowaty śluzik i widzisz co jest:-D Tempke masz taką jak ja miałam:-) A jak mierzysz o 5 a dziś wczesniej mierzyłas to powinnas dodac sobie (tylko nie pamietam ile:-p) kreseczki:tak:
Kochana ja czuję, że to Fasolinka:-D A kiedy masz dostac @?

Moja tamp na ok godzinę 6 rano:
7dc - 36.8
8dc - 36.6
9dc - 36.6
10dc - 36.8
11dc - 36.5
12dc - 36.5
13dc - 36.3
14dc - 36.5
15dc - 36.3

Owu powinna być ok 12 dc, więc nie wiem o co chodzi:confused:

Śluzik powiadasz:D No u mnie tez biały, budyniowaty śluzik i widzisz co jest:-D Tempke masz taką jak ja miałam:-) A jak mierzysz o 5 a dziś wczesniej mierzyłas to powinnas dodac sobie (tylko nie pamietam ile:-p) kreseczki:tak:
Kochana ja czuję, że to Fasolinka:-D A kiedy masz dostac @?
Sęk w tym kochana,że zmierzyłam ja normalnie o 5 :baffled: o 4 wstalam wysikałam Paule i połozyłam sie spowrotem do łóżka :baffled:
Co do @ to ja mam rózne cykle a dziś mój 29dc więc w zasadzie moge dostać @ miedzy 1 a 5 lipca
.
Choc po obserwacji śluzu w czasie cyklu moge powiedzieć,ze to kolejny z długich cykli no chyba,ze się coś poprzestawiało.
Tego białego śluzu mam niewiele chyba, bo widzę go dopiero na papierze toaletowym

Sęk w tym kochana,że zmierzyłam ja normalnie o 5 :baffled: o 4 wstalam wysikałam Paule i połozyłam sie spowrotem do łóżka :baffled:
Co do @ to ja mam rózne cykle a dziś mój 29dc więc w zasadzie moge dostać @ miedzy 1 a 5 lipca
.
Choc po obserwacji śluzu w czasie cyklu moge powiedzieć,ze to kolejny z długich cykli no chyba,ze się coś poprzestawiało.
Tego białego śluzu mam niewiele chyba, bo widzę go dopiero na papierze toaletowym
U mnie tez niewiele i tylko na papierze a jednak:-D
Nie trac nadzieji, póki nie ma @ to jest ok:tak:

GRATULUJĘ OBRONY!!!! :-D:-D powiedz cos wiecej o samej obronie!!! dlugo cie maglowali? wypytywali o szczegóły?
trzymam kciuki za pracke .... a może ... ;-) fajny wykresik! :-D

Oluniu dojadz nie jest taki zly bo jezdzi sie miejskimi Solarisami z czego niektore z klimą! :-) i w godzinach szczytu sa co 10-15min max gorzej od 19ej sa raz na 0,5 godz a pozniej raz na godz! :dry: korki zaczynaja sie od 8ej my akurat jeżdzimy na 7 do pracy wiec zero klopotu! problem to brak chodnikow i drog asfaltowych przynajmniej po mojej stronie ul.Polczynskiej! teraz jak widzialas tam jest budowana obwodnica! :dry: wiec wielki plac budowy mam! a pieszych maja gdzies! ale podobno jeszcze ze 2lata i ma byc juz ladnie! :sorry2:

a pro po mojego wykresu dzisiaj znowu mam wyzsza tzn 36,64 a to nie jest z powodu przegrzewania sie bo spie rozkopana z tylkiem na wierzchu (doslownie :-p) do tego nie jestem w stanie dotchnąć sie sutków bol nie z tej ziemi! :szok: i co ja mam myslec?! i nigdy nie maialm tak zeby byl gwaltowny spadek przed owu zawsze bylo nisko a potem dopiero skok i wysoko .... :dry:

Obrona - pytania mialam proste, ale dopytywali mnie z trudnych rzeczy i jedno pytanie bylo z przedmiotu, ktorego nie robilam (nie jest obowiazkowy na mojej specjalizacji). Obrony sa co godzine, ale nie czuje sie tego czasu. Weszlam 9:10, potem wyszlam i jakos bylo chyba 9:55 jak przyszla nastepna komisja i sie zdziwili ze jeszcze nie mam wynikow - w tej chwili zawolali mnie do sali i pogratulowali
:-D

Dziekuje za ten opis
:-D

No to moze zapodaj sobie tescik :-D @ byla taka jak zwykle, czy moze inna?
;-)

HEJKA:-)
Ja zjadłam sobie śniadanko i teraz wezme się za truskawki:-)

U mnie chyba jednak @ zbliża się wielkimi krokami :-(
dzisiaj temperatura 36,8 ale o 4 rano musiałam wstać bo Paula się zbudziła na siku :baffled:a mierzę o 5.
Mimo wszystko bardziej nastawiam się na @ tym razem.
I pojawił mi się jeszcze jakiś biały śluz:baffled:

kobitko śluz to tez objaw zafasolkowania mi on non stop leci i duzo nawet go jest :tak:

reklama
Do góry