Agniesiak85
Fanka BB :)
No to krew oddana, jutro będzie wszystko wiadomo.![]()
Trzymam kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to krew oddana, jutro będzie wszystko wiadomo.![]()
Dzięki serdeczne!Trzymam kciuki
agniesiak wklejam wam testa co nieco widac wiadomo ze golym okiem inaczej niz przez kompa.... powtorze jeszcze testa w niedziele tylko ze tamten bedzie mial czulosc od 20 mlu/ml ale jesli mialby wyjsc to z pewnoscia by wyszedl ... no to czekam na opinie o ile cos zobaczycie
Agniesiak85 i xXxIzuLQaxXx ech mam leżeć bo jakieś choróbsko wdarło się we mnie i muszę je wygrzać. Na dodatek lekarz zalecił mi antybiotyk, ale ja jestem taka cholera, że go nie wezmę. Tak dla dobra dzidziwyleczę się domowymi sposobami
herbatka z sokiem malinowym, mleko z miodkiem itp
![]()
agniesiak wklejam wam testa co nieco widac wiadomo ze golym okiem inaczej niz przez kompa.... powtorze jeszcze testa w niedziele tylko ze tamten bedzie mial czulosc od 20 mlu/ml ale jesli mialby wyjsc to z pewnoscia by wyszedl ... no to czekam na opinie o ile cos zobaczycie
Fajny tu klimat ostatnio panuje, tyyyle fasolek![]()
xXxIzuLQaxXx - kurde jak dlugo!ale i tak przeciez wiadomo, ze fasoleczka juz jest!
wiec spokojnie, bez stresu... a witaminki lykasz?! :-)
aaa... normalnie zakochalam sie wczoraj w takiej piosence jednej - konstelacje - znacie? jak nie, to polecam posluchac na wrzucie ;-)
A posłucham sobieJa ostatnio Bethovena słucham czesto.. Jakoś tak mi się podoba ;p
No wiadomo że jest fasolinka, ale no kurcze dopiero jak odbiore wyniki to do lekarza pójde.. A to dopiero za tydzień.. Ale przynajmniej już zobacze moją fasolinkę na USG![]()
Łykam Kwas Foliowy. Witaminki zacznę łykać po wizycie u lekarza bo mam uczulenie na Kwas acetylosalicylowy i nie wiem czy zwykłe witaminy moge brać bo nie znam składu. I zbyt dużo witaminy C w tabletkach nie moge, jedynie w owocach.. Ostatnio jem owoców i warzyw dużo, więc póki co witaminek mi nie brakuje![]()
aa co do usg - nie przestrasz sie, jak nic na USG jeszcze nie zobaczysz - ja w 5 tygodniu widzialam tylko pusty pecherzyk i - jak to wstretny gin powiedzial, kiedy zadalam mu pytanie "ktory to tydzien" - "tydzien? chyba dzien... zreszta nie wiadomo, czy tu w ogole cos jeszcze sie wykluje". Slabo? A po 5 dniach poszlam na kolejne usg i... zobaczylam 3 mm Zuzie i jej maluskie serduszko - powylam sie jak glupia, tym bardziej, ze pojechalam na USG w trybie pilnym po telefonie z medicoveru, ze jesli dzis nie zobaczymy nic na usg, to bede musiala jechac do szpitala - podejrzewali, ze ciaza obumarla, boze, co ja przeszlam wtedy... Reasumujac, w 5 tygodniu byl pusty pecherzyk, a 6 dni pozniej, czyli 5 tydzien i 6 dzien - bijace serduszko
![]()
Jejku, musiałaś strasznie się przestraszyć..No ja mam nadzieje że zobacze juz za tydzień moje maleństwo.. Boże, dałabym wszystko by było zdrowe i dobrze się rozwijało.. Martwią mnie bóle brzucha, ale z tego co wiem to nie tylko ja przez to przechodze.. a jednak mnie to martwi.. Jak za dużo chodze lub jak sprzątam to zaczyna bardziej boleć..
![]()