reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

zanim się nie obejrzysz to już będzie 30-35 i fasolka się w brzuszku pojawi... oby twój sposób się sprawdził....:tak::-)
sama jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie
a tak poza kłuciem jajników to jak sie czujesz??

muszę uciekać bo grzmi znowu u mnie juz mam dosć tych burz a tym bardziej że sama w domu jestem i baaardzo się boje

reklama
sama jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie
a tak poza kłuciem jajników to jak sie czujesz??

muszę uciekać bo grzmi znowu u mnie juz mam dosć tych burz a tym bardziej że sama w domu jestem i baaardzo się boje
Normalnie się czuje... tylko te bóle jajników...
ciekawa jestem ile pęcherzyków mi pękło...?! żeby się dowiedzieć musiałabym jechać dziś na usg a niestety mieszkam pod W-wą i nie mam dziś samochodu bo M. zabrał...

Hey Dziewczynki,

U mnie pieklo :-( od rana parno, duszno, powietrze w miejscu, poszlam tylko do warzywniaka to myslalam ze zejde ... a tu teraz jak mam isc po mala zrobilo sie doslownie czarno, drzewa wyrywa taka wichura, zacza lac deszcz i grad a ja musze wyjsc za 10 min po mala do przedszkola bo zostalam dzis sama w domu :-( masakra nie mam pojecia jak pojde, za oknem tylko ludzie biegaja i sie chowaja, swiata nie widac :-(

Kroptusiu uważaj na siebie a nie moze mała zostać trochę dużej w przedszkolu??

no wlasnie nie...czasem przyjde pare min przed 17 to jest taka jedna jedza ze juz nosem kreci itp bo sobie planowala wczesniej wyjsc a W byla ostatnia...bezczelna bo przedszkole do 17 i tak podpisuje umowe, raz na 4 lata utknelam w korku i bylam pozno po mala bo byl wypadek i byly problemy...ale juz jestesmy, my w dwupaku i Wika :-) zmoczone wytargane ale w calosci

Witam się!

Niestety nie wiem co u Was bo wczoraj nie miałąm internetu - to chyba przez te burze:wściekła/y:

Martynko - trzymam kciuki za betkę już niedługo - wiem, że już jestes po inseminacji:tak:

Lolitko - czyli zabieg w połowie sierpnia - musi się udać:tak:

Olapolap - nie doczytałąm co z obroną - na pewno zdałaś więc gratuluję:-)

OlaPM - zaciskam kciuki na jutro:tak:

Kroptusiu - proszę Cię - do łóżeczka i odpoczynek po letnim "spacerku":szok:

Pozdrawiam pozostałe staraczki i zafasolkowane:-):-):-)

A ja niedawno wróciłam ze spacerku no i odrazu synka wykapałam bo nieźle sobie zaszalał że trzeba było odrazu go wykąpać:-p

No ale mam nerwa teraz bo przed kąpielą mój synek sobie wrzucił do wanienki mój telefon i kurka teraz niechce się włączyć suszy się baterie karte wyjełam ale jak się nie włączy to masakra:wściekła/y:

KROPTUSIU to u was aż tak źle z pogodą:baffled:dobrze że już w domku:tak:

podobno bolą jajniki jak tworzy się ciałko żółte... oby to było to!
Jak ty się czujesz?
tak tak mi lekarz powiedzial ze po owu boli cialko zolte i ze to normalne..

witaj dobra kobieto.. ja także się witam..

u mnie wszystko w porządku.. no moze poza tym ze mam wujka w szpitalu.. niestety dopadl go rak a juz jest bardzo rozwinieta choroba i nie wiadomo jakie leczenie dostanie... lekarka mowila ze zachowawcze.. ale zeby go wyleczyc to raczej marne szanse

Patrysia wysusz suszarka telefon ale jesli masz to nie za goracym powietrzem i odpal go dopiero jutro i rozloz na czesci niech schnie w czesciach

reklama
Do góry