reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Moze ktoras z was wie jak zachowuje sie szyjka po ew, zaplodnieniu ? czy moze byc otwarta przez jakis czas ? jesli tak to kiedy mniej wiecej sie zamyka ? Z gory dziekuje za odp :)
dołanczam sie do pytania! :sorry2:
dziękuję Eve
teraz jak mama wróci do domu to nie ma mowy przez pare tygodni o jakichkolwiek wyjazdach bo musi ktoś nad nią czuwać bo jeszcze długa droga do jej pełnej sprawności jest, tak że chyba tego lata nici z wakacji :-:)-:)-(
Niunia a moze jakis weekendzik chociaz :sorry2: nie mysl tak ze na bank nie .... :tak: pojedziesz gdzies zobaczysz! :-);-)

a mi sie przyplątal lekki szczękościsk! :shocked2: buuuu...

Niunia a moze jakis weekendzik chociaz :sorry2: nie mysl tak ze na bank nie .... :tak: pojedziesz gdzies zobaczysz! :-);-)

a mi sie przyplątal lekki szczękościsk! :shocked2: buuuu...
o podobno szczekościsk to cos okropnego nigdy nie miałam to nie wiem

może sie uda wyrwać na weekend może masz racje Eve
buziak dla Ciebie *
A u mnie była niedawno burza i już przechodzi bo coś tam jeszcze w tle słychac ale ogólnie już poszła sobie:-)
u nas taki goraco dziś ze nawet nie wychodzę na dwór a miałam dokończyc koszenie trawy ale sie boje bo ja w swoim życiu miałam już 3 udary słoneczne i kolejny może być bardzo groźny dla mnie

PM odezwij się i pochwal oceną z obrony! na pewno 5 będzie!! cały czas trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
przepraszam ze tak smęcę ale jakoś mi sie zebrało na zwierzenia
tak mama mieszka z nami i muszę na początku dbać o nia i pilnować zeby sie za jakas pracę nie brała bo jej nie wolno
Nie smęcisz ;-);-)
Moze ktoras z was wie jak zachowuje sie szyjka po ew, zaplodnieniu ? czy moze byc otwarta przez jakis czas ? jesli tak to kiedy mniej wiecej sie zamyka ? Z gory dziekuje za odp :)
Szczerze to ja nie pamiętam. Ale chyba było tak, że mi się wydawało że jest otwarta.

idę upiec jakiegoś placka żeby powitać mame w domu tak jak trzeba
:-D:-D:-D

Ale znowu się gorąco robi a było już tak pięknie rano chłodno i deszczyk

tak sobie pomyślałam jak to napisałam ze co kogo obchodzi moja sytuacja i tak jakoś mi teraz głupio

ten upał jest dobijający ja nie lubię aż takich upałów :no::no:
Daj spokój ;-)Każda z nas się czasem żali, czasem trzeba:tak::tak:
Ja nigdy jakoś za upałem nie byłam chyba, że spędzałam czas nad wodą to wtedy mogło grzać a teraz to mam dość ciepła.

Ja umieram z bolu ale w zwiazku z tym ze to ostatni @ a potem 9 miesiecy spokoj to przezyje :))))))) Pozdrowienia
;-);-)Na pewno to już ostatnia:tak:

Dopiero zobaczyłam, że mi się dzidziuś na suwaczki zmienił ;-)

Zaniepokojona Ty nawet nie mysl, ze Ty pojdziesz kosic do cienia i odpoczywac. Bo jak tam wpadne...

Ja umieram z bolu ale w zwiazku z tym ze to ostatni @ a potem 9 miesiecy spokoj to przezyje :))))))) Pozdrowienia
nie mam zamiaru do wieczora z domu wychodzic ale wpaść na kawkę możesz do mnie ;-):tak::-):-D
czego sie nie robi dla fasolki nawet taka wredna @ damy rade przezwyciężyć :tak::-D

MARZENKO po cichutku gratuluję :tak::tak::tak: i też się popłakałam...taka beksa jestem:baffled: echhhh super wiadomość :-D:-D
Fajne uczucie jak się tak patrzy z boku bo ja tu jestem od kwietnia zeszłego roku i jak widzę jak część dziewczynek zachodzi w ciąże albo już urodzi to tak się ciepło na serduszku robi :tak::tak:i ten czas jakoś tak szybko leci...jak np patrzę na Tikanis...pamiętam jak się starała ;-) no normalnie jakaś nostalgia heheh
Nie marudzę już :dry:
Miłego dzionka wszystkim ;*;*;*;*

P.S. Kinguś śliczny brzuszek ;))) ;*

reklama
Daj spokój ;-)Każda z nas się czasem żali, czasem trzeba:tak::tak:
Ja nigdy jakoś za upałem nie byłam chyba, że spędzałam czas nad wodą to wtedy mogło grzać a teraz to mam dość ciepła.
dziękuję Kinguś :-)
ja podziwiam osoby które potrafią całymi dniami przebywać na takim slońcu i jeszcze im to przyjemnosć sprawia :tak:

Do góry