reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u nas sie rozpadało i burza-ale to norma bo jak zabieram się za okna to zawsze pada. :baffled:Zuzk śpi-coś marudna dzisiaj:no:
A obiadek się robi-dzisiaj krupnik a na deser KLUCHY Z TRUSKAWAMI hm-pycha:-D:-D
U mnie tez pewnie wieczorem bedzie burza:no:
A ja to nie mam dzisiaj pomyslu na obiad i wogole jest tak goraco ze nawet nie chce nam sie jesc:no:

A tak wogole to nie przypominam sobie zebysmy kogos obgadywaly na tajnym:baffled::baffled::baffled:

reklama
agatulka widzisz bo to jest tak my piszemy tutaj długo poznałyśmy się ale były takie sprawy które ne są dla zwykłych "podczytywaczy" a wystarczy że wejdziez na stronę główną i zobacz ile osób jest na forum takowych które tylko podczytują więc dlatego założyłyśmy zamkniety:tak:a jakim sposobem ty tam weszłaś i poczytałaś??????????zostałaś tam zaproszona??????

oj As bo kubul jest wyjątkowy i tyle:tak::tak::tak:

my byliśmy na placu zabaw ale uciekłyśmy bo słonko wyszło i zrobiło sie upalnie a do tego na ten mój wymarzony zielony wózio to niestety wsio robactwo leci:angry::angry::angry::angry: na termometrze 32 więc prasowanie przekładam na jutro albo wieczorkiem teraz szybko gulasz robię i idę się wymoczyć pod prysznicem bo jestem mokra jak szczur:szok::szok::szok:
aaa z ciekawostek wyskoczył mi wąż odpływowy od pralki i zalałam łazienkę:angry::angry::angry::angry:zbierałam wodę expresem:-p:-psąsiad narazie nic nie mówi chyba do niego nie doszło uffffff:-)
joasia co ciekawego w biedronce???
a wogóle kochane jak któraś w jakimś super albo hiper markecie zobaczy promocje na artykuły szkolne to prosimy tu o cynka bo trza tanio wyprawkę dzieciom kompletować:tak::tak:

Malinka bylismy z Gabi więc to takie szybkie zakupy bo z nia sie nie pochodzi kupilam tylko mleko nestle juniora bo jest za 13 .45 a nie za 17 zl chlebek tostowy i dzem no i picie fajne sa koszulki damskie i dzieciece za 8zl tylko same male byly i nie wzielam sobie musialabym leciec do drugiej biedronki a i papier toaletowy rumiankowy jest 16 rolek za 9.99 no i pyszne danie meksykanski za 6,99 mrożone

Ostatnia edycja:
Malinka bylismy z Gabi więc to takie szybkie zakupy bo z nia sie nie pochodzi kupilam tylko mleko nestle juniora bo jest za 13 .45 a nie za 17 zl chlebek tostowy i dzem no i picie fajne sa koszulki damskie i dzieciece za 7 zl tylko same male byly i nie wzielam sobie musialabym leciec do drugiej biedronki a i papier toaletowy rumiankowy jest 16 rolek za 9.99 no i pyszne danie meksykanski za 6,99 mrożone
kurcze piotrek chyba w piątek dostanie pensję to śmigne sama do biedronki:tak:

heheh dobre choć się nei ośmieszaj
niestety jakiś czas temu chciałam do was dołączyć wiec do grupy zajrzałam i myślałam ze po prostu macie ją otwartą weszłam i to co przeczytałam nii było jak to to napisałaś nie obgadywanie
jak wam nowe mamy przeszkadzają udzielające sie tu to załóżcie sobie watek osobny zamknięty gdzie tylko WY będziecie i nowe mamy wam nie przszkodzą
nawet fakt ze cytujecie sobie tylko siebei a omijacie bezczelnie sporą częsc postów mam które tu piszą
to ogólny watek i od lat tu jest i nowe na pewno będa chciały tu pisać więc jak wam przeszkadzaja to piszcie tylko na swoim

przepraszam cie bardzo ale to chyba Ty się ośmieszasz.i nie obrażaj mnie dobrze?wątek zakmnięty jest po to stworzony abyśmy mogły rozmawiać o swoich problemach czy kłopotach i żadna z nas nie chce aby to czytało kilkaset innych osób które wejdzie tylko po to aby sensacji szukać.znamy się już od dawna i mamy do siebie zaufanie.i nie ma w tym nic dziwnego że nowa mama która pisze dwa dni lub tydzień nie jest do niego zaproszona,trzeba najpierw się poznac i mieć do siebie zaufanie.skoro ty tego nie rozumiesz to trudno.my zanim załozyliśmy watek zamknięty i sie dobrze poznaliśmy mineło dobrych parę miesięcy wiec nie oczekuj że po tygodniu byciu na forum bedziesz mieć wejście na zamknięty.a mogę Ci zapewnić ze po takim ocenieniu na pewno do tego grona nie zawitasz:no::no::no:
i to tyle co mam do powiedzenia na ten temat !!!!!!!!

Opinia odebrana.
Opis zaburzeń Kubusia na 7 stron A-4 + zalecenia cała kolejna strona.
:szok::szok::szok::szok::szok:
Całe omawianie Kubusiowych problemów trwało 1.40 minut.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Idę z małym na długi spacer ,bo jestem zdołowana tą opinią i wszystkim co przed nami...:-:)-(

As cieszę się ze jesteś zadowolona :-):-):-):-)

aaa z ciekawostek wyskoczył mi wąż odpływowy od pralki i zalałam łazienkę:angry::angry::angry::angry:zbierałam wodę expresem:-p:-psąsiad narazie nic nie mówi chyba do niego nie doszło uffffff:-)
joasia co ciekawego w biedronce???
a wogóle kochane jak któraś w jakimś super albo hiper markecie zobaczy promocje na artykuły szkolne to prosimy tu o cynka bo trza tanio wyprawkę dzieciom kompletować:tak::tak:

malinka dobrze ze nie zalałaś sąsiada :tak::tak::tak::tak: wybierać wodę eXpresem :-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D

malinka kochana mam książeczkę z biedronki i uż niedługo będą wystawiać rzeczy do szkoły tzn:
od 6.07
- flamastry - 4,49
- kredki 3,99
- worek na kapcie- 6,99
farbki plakatowe 9,99
- plastelina - 2,99

od 9.07
- blok techniczny 1,39
-zeszyty
- zestaw akcesoriów szkolnych(piórnik,linijka,gumka,ołówek,temperówka,notes)- 9,99

od 13.07
papier kolorowy w teczce - 1,99
- nalepki na zeszyty i plan lekcji - 1,09
- plecak dziecięcy - 14,99
-kredki bambino - 4,99

malinka specjalnie dla Ciebie daty z cenami.

później będzie drugo rzut do szkoły :-):-):-):-):-):-):-)

przepraszam cie bardzo ale to chyba Ty się ośmieszasz.i nie obrażaj mnie dobrze?wątek zakmnięty jest po to stworzony abyśmy mogły rozmawiać o swoich problemach czy kłopotach i żadna z nas nie chce aby to czytało kilkaset innych osób które wejdzie tylko po to aby sensacji szukać.znamy się już od dawna i mamy do siebie zaufanie.i nie ma w tym nic dziwnego że nowa mama która pisze dwa dni lub tydzień nie jest do niego zaproszona,trzeba najpierw się poznac i mieć do siebie zaufanie.skoro ty tego nie rozumiesz to trudno.my zanim załozyliśmy watek zamknięty i sie dobrze poznaliśmy mineło dobrych parę miesięcy wiec nie oczekuj że po tygodniu byciu na forum bedziesz mieć wejście na zamknięty.a mogę Ci zapewnić ze po takim ocenieniu na pewno do tego grona nie zawitasz:no::no::no:
i to tyle co mam do powiedzenia na ten temat !!!!!!!!

As cieszę się ze jesteś zadowolona :-):-):-):-)

malinka dobrze ze nie zalałaś sąsiada :tak::tak::tak::tak: wybierać wodę eXpresem :-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D

malinka kochana mam książeczkę z biedronki i uż niedługo będą wystawiać rzeczy do szkoły tzn:
od 6.07
- flamastry - 4,49
- kredki 3,99
- worek na kapcie- 6,99
farbki plakatowe 9,99
- plastelina - 2,99

od 9.07
- blok techniczny 1,39
-zeszyty
- zestaw akcesoriów szkolnych(piórnik,linijka,gumka,ołówek,temperówka,notes)- 9,99

od 13.07
papier kolorowy w teczce - 1,99
- nalepki na zeszyty i plan lekcji - 1,09
- plecak dziecięcy - 14,99
-kredki bambino - 4,99

malinka specjalnie dla Ciebie daty z cenami.

później będzie drugo rzut do szkoły :-):-):-):-):-):-):-)
no normalnie masz ode mnie big big buziaka :-******dziękuję:tak:
Malinka jak bedziesz w piatek w biedronce to nie zaponmnij wziac ofert bo u nas to leza na takim stole do pakowania zakupow i mozna sobie zabrac ja zwsze jak cos ma fajnego byc to pisze w kalendarzu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
joanna świetny patent:tak::tak::tak:ja mm do biedronki tak koło 2 km więc z dzieciakami jak mam iść to szlag mnie trafia ale weekendowo wrto tam zaglądać:tak:ja mam najbliżej z takich większych sklepów real ale on niestety do najtańszych nie należy:no::no:

ja lubie tez robic zakupy w Lidlu ale mam dobrze bo mam w miare blisko latem jak sie robi goraco to wole miec zapasy w domu bo nie llubie i nie moge dzwigac wczoraj poszlismy ogladac samochód Skoda Felicja Kombi GLX. ZAPRASZAM!!!! (668363406) - motoAllegro ale po przeglądzie na diagnostyce okazało sie ze jakies 2 tys trzeba dołozyc i jak to diagnosta go określil "szkut czyli zlom " facet nie chcial spuscic z ceny wiec zrezygnowalismy po co nam samochod ktory bedzie non stop u mechanika chyba wezmiemy kredyt dolozymy i kupimy taki zeby choc prze 3 lata nic przy nm nie robic

Ostatnia edycja:
MALINUS
A ty juz wiesz jaka musi byc wyprawka do zerowki:confused:Bo ja zapisuje jednak mlodego do zerowki do szkoly tu gdzie teraz mieszkam bo nie oplacałoby mi sie Go wozic do przedszkola tam gdzie chodzil cały czas:tak:
I w sumie to nie wiem co musi miec:baffled:

Kurde na te moje pelzajace przecinki ten cukier waniliowy nie zadzialał:no::szok:
Wiec sie wkurzyłam i pozamykalam okna w salonie a pootwieralam w kazdym innym pomieszczeniu

reklama
U nas też są te pierdzielone przecinki:baffled:
A jeśli ktoś kłóci się o zamknięty to chyba dlatego że zazdrości bo tam nie należy?!Tak mi sie wydaje:confused:

Do góry