reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

w 100% sie z tobą zgadzam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a co to są te przecinki?????? bo ja chyba nawet nie wiem jak to wygląda :baffled:
Takie malusie czarne robaczki pelzaczki
12 fanów Michaela Jacksona popełniło samobójstwo

Dla mnie to już lekka przesada :tak::tak::tak::tak::tak::tak: mozna być fanem, ale jak ktoś robi już takie rzeczy to nie jest zdrowy psychicznie :no::no::no::no::no:
:szok::szok::szok:Jak dla mnie to juz jest debilizm:no::no::no:

reklama
MALINUS
A ty juz wiesz jaka musi byc wyprawka do zerowki:confused:Bo ja zapisuje jednak mlodego do zerowki do szkoly tu gdzie teraz mieszkam bo nie oplacałoby mi sie Go wozic do przedszkola tam gdzie chodzil cały czas:tak:
I w sumie to nie wiem co musi miec:baffled:

Kurde na te moje pelzajace przecinki ten cukier waniliowy nie zadzialał:no::szok:
Wiec sie wkurzyłam i pozamykalam okna w salonie a pootwieralam w kazdym innym pomieszczeniu

u nas daja liste z wyprawka 1 wrzesnia ale jak chcesz to Ci napisze co u nas to potem zawsze latwiej cos dokupic niz wszytsko naraz kupowac.

U nas też są te pierdzielone przecinki:baffled:
A jeśli ktoś kłóci się o zamknięty to chyba dlatego że zazdrości bo tam nie należy?!Tak mi sie wydaje:confused:

popieram.
dobra skonczmy juz ta rozmowe o zamnknietym bo szkoda naszych nerwow.
jak ktos lubi wlazic w cudze zycie z butami to trudno.

12 fanów Michaela Jacksona popełniło samobójstwo

Dla mnie to już lekka przesada :tak::tak::tak::tak::tak::tak: mozna być fanem, ale jak ktoś robi już takie rzeczy to nie jest zdrowy psychicznie :no::no::no::no::no:
oj tak.

MALINUS
Cos mi sie wydaje ze ta prace to masz juz na 100%:tak::tak::tak:Oby Tobie tylko warunki odpowiadały:tak::tak::tak:

JOANNA
Koniecznie daj znac:tak::tak::tak:Ale jestesmy dobrej mysli:tak::-)

ANABUBKA
Jak mi sie uda to pojde mlodego zapisac w tym tygodniu a jak nie to w poniedzialek:tak:I w razie jakby mi nie dali listy to napisze do Ciebie;-):-)
Z gory wielkie dzieki:tak::tak::tak:

A masz jakis sposob na te przecinki:confused:

Jesli chodzi o ten zamkniety to raczej nie ma czego zazdroscic:no::no::no:Ja przez długi oktres czasu nie mialam dostepu do zamknietego na watku Poznanskim z tego wzgledu ze bylam tam nowa i jakos ani przez chwile nie zazstanawiałam sie o czym inne dziewczyny tam pisza:no::no::no::baffled::baffled::baffled:
Pisaląm z Nimi na otwartym i to mi wystarczało:tak::tak::tak:
Na przecinki u mnie cukier waniliowy nie działa, ale przeczytałam gdzieś że cytryna też odstrasza i kupię jakiś odświeżacz cytr. w żelu.
A co do zamknietego to nie wiem czy dałabym radę nawet i też sie nie zastanawiam o czym piszecie bo tu ledwo nadążam czytać:-):-):-)
Zreszta jestem tu nowa bo zanim znalazłam ten wątek to minęło sporo czasu:sorry2:

reklama
Na przecinki u mnie cukier waniliowy nie działa, ale przeczytałam gdzieś że cytryna też odstrasza i kupię jakiś odświeżacz cytr. w żelu.
A co do zamknietego to nie wiem czy dałabym radę nawet i też sie nie zastanawiam o czym piszecie bo tu ledwo nadążam czytać:-):-):-)
Zreszta jestem tu nowa bo zanim znalazłam ten wątek to minęło sporo czasu:sorry2:
Ale my sie juz chyba znamy z wczesniakow prawda:confused:

A co z ta cytryna trzeba zrobic:confused:Juz ktoras z dziewczyn o tym pisala pare dni temu ale jakos juz nie pamietam:zawstydzona/y:

Do góry