reklama
w 100% sie z tobą zgadzamU nas też są te pierdzielone przecinki
A jeśli ktoś kłóci się o zamknięty to chyba dlatego że zazdrości bo tam nie należy?!Tak mi sie wydaje![]()

a co to są te przecinki?????? bo ja chyba nawet nie wiem jak to wygląda

Joanna73
uzależniona od BB
witam nowa mamę ;-):-)
Joanna73
uzależniona od BB
taką mielismy wczoraj naukę :-(ja lubie tez robic zakupy w Lidlu ale mam dobrze bo mam w miare blisko latem jak sie robi goraco to wole miec zapasy w domu bo nie llubie i nie moge dzwigac wczoraj poszlismy ogladac samochód Skoda Felicja Kombi GLX. ZAPRASZAM!!!! (668363406) - motoAllegro ale po przeglądzie na diagnostyce okazało sie ze jakies 2 tys trzeba dołozyc i jak to diagnosta go określil "szkut czyli zlom " facet nie chcial spuscic z ceny wiec zrezygnowalismy po co nam samochod ktory bedzie non stop u mechanika chyba wezmiemy kredyt dolozymy i kupimy taki zeby choc prze 3 lata nic przy nm nie robic
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam laski w ten upalny dzien
na termometrze 33stopnie w cieniu,slonce!!!!!
ciut wiatru ale ciut.
dziewczyny juz sie rano wymozyly w basenie ale o 13 przyszlysmy do domu bo skwar.ja troche pokosilam trawe i tak ok16 znow rusze kosic. jak mala wstanie.
w domu 26sytopni

wczoraj nie mialam neta bo szla mega burza a;e tylko pokropilo
i od rana znow zar.
witamy
Malina wszytskego naj naj naj i buzi daj daj daj:-):-):-):-)
jaka burza??????????
u mnie nawet chmur nie ma
kciuki zacisniete
ja tez to znam bo mam autystyka w domu.
As dobrze mowi
Agatulka kobieto-skor zostaas moderatorka to chyba cos nie cos wiesz.
mozesz zacytowac ze niby jak was obgadujemy?????????????
owszem napisalysmy ze jest duzo nowych mam,a przez dluzszy czas nikt do nas nie dolaczal tutaj,wiec teraz poprostu ciezko sie przestawic.
no i chyba iwesz po co sa tworzone zamkniete watki prawda?????????
zeby gapiów unikac!
tych co nawet na forum nie sa zalogowani.
A z Twojej strony-ładnei to tak podgladac??????????
to tak jakbym Ci w pamietniku grzebala

dzieki zuskus ze rozumiesz ansz zamkniety watek.
sa sparwy ktorych sie na ogol nie wywleka i tyle
]a co do synka-powiem tak-lepszy ADHD niz autyzm.chociaz czesto autyzm czy aspreger ida rowno z nadpobudliowscia.
lepiej nawiedzic psychiatree dziecego.
na termometrze 33stopnie w cieniu,slonce!!!!!
ciut wiatru ale ciut.
dziewczyny juz sie rano wymozyly w basenie ale o 13 przyszlysmy do domu bo skwar.ja troche pokosilam trawe i tak ok16 znow rusze kosic. jak mala wstanie.
w domu 26sytopni

wczoraj nie mialam neta bo szla mega burza a;e tylko pokropilo
i od rana znow zar.
witam wszystkie mamuskijestem tutaj nowa ale bardzo ciekawy macie ten blog
![]()
witamy
witam środowo
nocka jako tako antocha się budził ale zaraz zasypiałza waszą radą spał tylko w bodziaku i pampersie przykryliśmy go tylko cieniutkim kocem polarkowym
u nas za oknem 2 stopni jak narazie ale mgła i ponuro
ale dzisiaj będzie dobry dzień w końcu to już 1 lipiec:-)
Malina wszytskego naj naj naj i buzi daj daj daj:-):-):-):-)
witam,
Małą dzisiaj dała popalić w nocy
Ale za to deszcz za oknemA ja się dzisiaj z tego deszczu cieszę
![]()
jaka burza??????????

u mnie nawet chmur nie ma
trzymama dziękuję dowiklus w naszym imieniu
a kciukasy proszę mocno trzymaćzaczynam mieć lekkiego stresa żeby wszystko wypaliło no praca to teraz moje marzenie wyjdę do ludzi kasę zarobię no luksus:-):-)
dołączam sie do życzen:-) i trzymam kciuki
a wogole wWITAM gorącoja piorę pościelowe wietrze posciel zaraz musze leciec po mleko Gabi bo nic ostanio nie chce jeśc
a o 16 ide na rozmowe o prace tez trzymajcie kciuki
![]()
kciuki zacisniete
Kubuś właśnie robił tak samo.
Ten swój świat to właśnie cechy autystyczne.
Radzę ,żebyś się z nim przeszła do psychiatry ,bo takich rzeczy psycholog nie diagnozuje.
Nie mówię,że to na pewno Z.A. ,ale z tego co piszesz to podstawowe warunki niestety spełnia.
ja tez to znam bo mam autystyka w domu.
As dobrze mowi
zamkniety ich dział na którym pisza lub nas obgadują
Agatulka kobieto-skor zostaas moderatorka to chyba cos nie cos wiesz.
mozesz zacytowac ze niby jak was obgadujemy?????????????
owszem napisalysmy ze jest duzo nowych mam,a przez dluzszy czas nikt do nas nie dolaczal tutaj,wiec teraz poprostu ciezko sie przestawic.
no i chyba iwesz po co sa tworzone zamkniete watki prawda?????????
zeby gapiów unikac!
tych co nawet na forum nie sa zalogowani.
A z Twojej strony-ładnei to tak podgladac??????????
to tak jakbym Ci w pamietniku grzebala

Dziękuję, trzeba się przejść. Tylko muszę znależć dobrego specjalistę. Mam jednak nadzieję że to nie ADHD ale niestety niektóre symptomy to potwierdzają i wychowawczyni z przedszkola też. Ehhhhh. Krzyś nawet jak ogląda bajkę...oczywiście jak wytrzyma 10 minut to tupie nogą, rusza rękami, lub nagle wstaje i lata na około stołu w ogóle nie zważając że może się potchnąc przewrucić:-(
Agatulka ja też się z Tobą nie zgadzam. Uważam że zamknięty jest po to aby aby spokojnie pogadać o osobistych sprawach, otworzyć się, wkleić zdjęcia
dzieki zuskus ze rozumiesz ansz zamkniety watek.
sa sparwy ktorych sie na ogol nie wywleka i tyle

]a co do synka-powiem tak-lepszy ADHD niz autyzm.chociaz czesto autyzm czy aspreger ida rowno z nadpobudliowscia.
lepiej nawiedzic psychiatree dziecego.
A masz jakis sposob na te przecinkiU nas też są te pierdzielone przecinki
A jeśli ktoś kłóci się o zamknięty to chyba dlatego że zazdrości bo tam nie należy?!Tak mi sie wydaje![]()

Jesli chodzi o ten zamkniety to raczej nie ma czego zazdroscic

Pisaląm z Nimi na otwartym i to mi wystarczało

kochana tam gdzie zapiszesz dominika musisz pytać ja dostałam liste co mam kupić ale koleżanka zapisała do innej zerówki córkę i dzisiaj gadałyśmy to ma do kupienia 5 razy tyle co jaMALINUS
A ty juz wiesz jaka musi byc wyprawka do zerowkiBo ja zapisuje jednak mlodego do zerowki do szkoly tu gdzie teraz mieszkam bo nie oplacałoby mi sie Go wozic do przedszkola tam gdzie chodzil cały czas
I w sumie to nie wiem co musi miec
Kurde na te moje pelzajace przecinki ten cukier waniliowy nie zadzialał
Wiec sie wkurzyłam i pozamykalam okna w salonie a pootwieralam w kazdym innym pomieszczeniu

w 100% sie zgadzamU nas też są te pierdzielone przecinki

dziewczynki babeczka dzwoniła mam rozmowę jednak o 20 bo ona musi zastępować pracownice swoją bo złamała noge i powiedziała że mam przyjść do przychodni to zapozna mnie z obowiązkmi co bym zaczęła jak najszybciej pracować

Przecinki to takie małe, cienkie a długie muszki, które łażą po człowieku i go wkurzają -a jest ich od grona-przynajmniej u nasw 100% sie z tobą zgadzam
a co to są te przecinki?????? bo ja chyba nawet nie wiem jak to wygląda![]()

Witam Joanna73.;-)
Widzę,że jest drugi taki wątek, więc gdzie klikać-oto jest pytanie...

reklama
Joanna73
uzależniona od BB
ide bo mnie Gabi woła
Malinka ciesze sie razem z TOBA i trZyamm kciuki na razie baebczki zdam realcje jak tylko wroce z rozmowy
Malinka ciesze sie razem z TOBA i trZyamm kciuki na razie baebczki zdam realcje jak tylko wroce z rozmowy

Podziel się: