reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Malina Wszystkiego naj z okazji rocznicy :tak::tak::tak:
ah no wlasnie, zapomniałam, ode mnei też :tak::tak::tak::tak:ble, obrazek mi sie nie wkleił....:baffled:
tort_597.gif

może teraz:confused:

trudno, nie ma, to wejdz sobei na stronke
http://forum.we-dwoje.pl/files/tort_597.gif:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
As dziękuję za odpowiedż, faktycznie jest tego trochę.
Mój Krzyś ma podejrzenie ADHD tylko wychowawczyni mówiła że to są różne stopnie. On jest tzw żywe srebro, nie boi się wysokości, chodzi gada i ma swój świat, który ciężko ujażmić. No a w kościele...śpiewa urządza spacery. Czekam właśnie na wizytę u psychologa
Kubuś właśnie robił tak samo.
Ten swój świat to właśnie cechy autystyczne.
Radzę ,żebyś się z nim przeszła do psychiatry ,bo takich rzeczy psycholog nie diagnozuje.
Nie mówię,że to na pewno Z.A. ,ale z tego co piszesz to podstawowe warunki niestety spełnia.

A ja się nawet z pośpiechu nie przywitałam.
Idę zaraz na 11 do Jagi na omówienie diagnozy SI.
Trzymajcie kciuki oby nie za wiele tego było.;-):-)
Pozdrawiam środowo i miłego dnia życzę.

dziękuję kochane jesteście:happy2::happy2::happy2:
joasiu ja do castoramy na weekendy to mam rzut beretem a w tygodniu po 20 do przychodni ale gdie ona to nie wiem:no:ja do sprzątania ale pasuje mi to bo w weekendy i po 20 a wtedy nie muszę martwić się o opiekę nad dziećmi:tak::tak::tak:
meduska jesteś świetna:-D:-D:-D:-D:-D

Joanna ja teraz wietrze codziennie:-D

a dzisisaj piore poszewki, bo osttanio prałam od patryka, teraz mam w choler prasowania:dry: jak ja to uwielbiam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej Wam dziewczyny!
M od rana szukał na alegro cos do krosa, więc niemiałam dostępu. Ale naszczęście zaraz wybywa i zabiera Seweryna.

jestem pierwsza
dzień dobry babeczki
słonko od 6 juz dajeeeeeeeeeee:szok::szok::szok::szok:
pogoda będzie piekna pogodynki potwierdzają
ja dziś rachunki mus popłacić i potem resztki porządków i odkładanie do wyjazdu ciuszków i lukanie czy starczy czy nie za dużo pakuje itp
a porobic jedzonka do zamrażalki przegląd zrobiłam i wyszło na 10 dni ma porządne obiado-kolacje

u nas tez od rana upał ale zapowiadali burze

Malina Wszystkiego naj z okazji rocznicy :tak::tak::tak:
dołanczam się i trzymam kciuki

A ja się nawet z pośpiechu nie przywitałam.
Idę zaraz na 11 do Jagi na omówienie diagnozy SI.
Trzymajcie kciuki oby nie za wiele tego było.;-):-)
Pozdrawiam środowo i miłego dnia życzę.

będe mocno trzymać

Do góry