reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam wszystkie kobitki:-D:-D
U nas już 30stopni i upał,że hoho!
Wzięłam się za porządki piorę i myję okna-no narazie jedno:baffled:
Zuzka tez marudziła w nocy nie dość że gorąco to jeszcze dolne czwórki idą:confused:

reklama
Witam i ja:-)
Ale sobie dzisiaj pospalam z moimi dizewczynkami:tak::tak::tak:
ZA oknem duszno i parno ale slonca nie ma:no:
W nocy mielismy kolejna burze ale tak strasznie błyskalo i lało ze szok:szok::szok::szok:

no wstałyście:-D:-D:-D:-D
moje dzieciaczki po śniadanku jedno drzemkę uskutecznia drugie bajki ogląda a trzecie dzwoniło że idzie na plażę (brak słońca to dla niego pikuś i temperstura wody 15 też nie problem grunt że dzidziuś go popilnuje a on popływa:szok::szok:)
a ja obiadek podszykowałam pozmywałam łóżka pościeliłam pralę załadowałam zaraz zabiorę się za prasowanie tego co wyschło od wczoraj to się miejsce zwolni na suszarce:-)

a dziękuję dowiklus w naszym imieniu:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
a kciukasy proszę mocno trzymać:tak::tak::tak::tak::tak:zaczynam mieć lekkiego stresa żeby wszystko wypaliło no praca to teraz moje marzenie wyjdę do ludzi kasę zarobię no luksus:-):-)

Ja tez musze wstawic pranie i wyprasowac to wczorajsze:-)
Ale jakos nie moge sie wziasc za nic:-DZaraz dam mlodym paroweczki bo juz zaczynaja cos wołac:tak::tak::tak:
Ale chociaz posprzatałam sobie kuchnie

witam wszystkie kobitki:-D:-D
U nas już 30stopni i upał,że hoho!
Wzięłam się za porządki piorę i myję okna-no narazie jedno:baffled:
Zuzka tez marudziła w nocy nie dość że gorąco to jeszcze dolne czwórki idą:confused:
ulala to szalejesz dzisiaj- mi sie nic nie chce a pranie do wyprasowania z tygodnia mam....:szok:
wlasnie przynioslm do salonu zeby mnie wena naszła:-D
no wstałyście:-D:-D:-D:-D
moje dzieciaczki po śniadanku jedno drzemkę uskutecznia drugie bajki ogląda a trzecie dzwoniło że idzie na plażę (brak słońca to dla niego pikuś i temperstura wody 15 też nie problem grunt że dzidziuś go popilnuje a on popływa:szok::szok:)
a ja obiadek podszykowałam pozmywałam łóżka pościeliłam pralę załadowałam zaraz zabiorę się za prasowanie tego co wyschło od wczoraj to się miejsce zwolni na suszarce:-)
haha ja tez wlasnie piore i susze wczorajsze- prelozylam na balkon bo w azience mi nei wyschnie a wcoraj lało więc nie mialam co na balkonie rozwieszac bo mialam jeszce przedwczorajsze...

i tygodniowe prasowanie na mnie czeka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::dry::dry::dry::dry::dry::dry:
pati juz dzsiaj wołał o spodenki a M juz od 3 dni z pokoju Zuzi-poki co zawalonego wyciągał niewyprasowane koszulki:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry