reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej Wam dziewczyny!
będe mocno trzymać
Opinia odebrana.
Opis zaburzeń Kubusia na 7 stron A-4 + zalecenia cała kolejna strona.
:szok::szok::szok::szok::szok:
Całe omawianie Kubusiowych problemów trwało 1.40 minut.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

zamkniety ich dział na którym pisza lub nas obgadują
To zupełnie inny dział dostępny tylko dla starych,wybranych i sprawdzonych osób czyli zupełnie inne forum :tak::-):-):-)
Zapewniam,że nikt nikogo nie obgaduje,bo nie taki nasz cel.
Tam po prostu jesteśmy u Siebie i w stałym niezmiennym gronie.
Tyle na ten temat.:-)

Idę z małym na długi spacer ,bo jestem zdołowana tą opinią i wszystkim co przed nami...:-:)-(

reklama
heheh dobre choć się nei ośmieszaj
niestety jakiś czas temu chciałam do was dołączyć wiec do grupy zajrzałam i myślałam ze po prostu macie ją otwartą weszłam i to co przeczytałam nii było jak to to napisałaś nie obgadywanie
jak wam nowe mamy przeszkadzają udzielające sie tu to załóżcie sobie watek osobny zamknięty gdzie tylko WY będziecie i nowe mamy wam nie przszkodzą
nawet fakt ze cytujecie sobie tylko siebei a omijacie bezczelnie sporą częsc postów mam które tu piszą
to ogólny watek i od lat tu jest i nowe na pewno będa chciały tu pisać więc jak wam przeszkadzaja to piszcie tylko na swoim
Wiesz problem polega zupełnie na czym innym.
Do tej pory nie było tylu nowych mam każdego dnia.
Trochę czasu mija zanim się kogoś pozna i mu się zaufa.
Tu na ogólny atek wchodzą takie mamy ,które napiszą 1 lub2 posty i cześć i to o takie mamy chodzi.
Jeśli ktoś pisze na bieżąco w miarę i się udziela to z dnia na dzień jest coraz bardziej bliżej nas.:-) A wtedy kto wie.:confused::confused::confused::confused:

Opinia odebrana.

To zupełnie inny dział dostępny tylko dla starych,wybranych i sprawdzonych osób czyli zupełnie inne forum :tak::-):-):-)

Idę z małym na długi spacer ,bo jestem zdołowana tą opinią i wszystkim co przed nami...:-:)-(

No to rzeczywiście masz tego trochę jak ty znajdujesz czas na inne sprawy. Duży szacun!!!

Kubuś właśnie robił tak samo.
Ten swój świat to właśnie cechy autystyczne.
Radzę ,żebyś się z nim przeszła do psychiatry ,bo takich rzeczy psycholog nie diagnozuje.
Nie mówię,że to na pewno Z.A. ,ale z tego co piszesz to podstawowe warunki niestety spełnia.

Dziękuję, trzeba się przejść. Tylko muszę znależć dobrego specjalistę. Mam jednak nadzieję że to nie ADHD ale niestety niektóre symptomy to potwierdzają i wychowawczyni z przedszkola też. Ehhhhh. Krzyś nawet jak ogląda bajkę...oczywiście jak wytrzyma 10 minut to tupie nogą, rusza rękami, lub nagle wstaje i lata na około stołu w ogóle nie zważając że może się potchnąc przewrucić:confused::-(

przepraszam bardzo ale nikt tu nikogo nie obgaduje tak dla jasności :no::no::no:

Agatulka ja też się z Tobą nie zgadzam. Uważam że zamknięty jest po to aby aby spokojnie pogadać o osobistych sprawach, otworzyć się, wkleić zdjęcia

Opinia odebrana.
Idę z małym na długi spacer ,bo jestem zdołowana tą opinią i wszystkim co przed nami...:-(

Trzymaj się !!!

może jakieś fotki???? bardzo prosimy :tak::tak::tak::tak:

NAJ NAJ NAJ :-):-):-):-):-):-):-)

skoro obydwie ma cie na 16.00 to dobry znak,pewnie wszystko się uda.trzymam kciuki za was obie dziewczyny.czekamy potem na relacje :tak::tak::tak::tak:

Więc sie witam :-):-):-) nadrobiłam wszystko co potrzeba,jeszcze rów mi został ale to zaraz :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dopiero teraz udało mi sie usiąść przy kapie.od razu po sniadaniu poszlismy na spacer i wrócilismy o 12.00.teraz jest taki upał że szok,prawie 30C :tak::tak::tak::tak::tak:ale w końcu chcielismy tego lata więc mamy,nie ma co narzekać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale wieczorem zapowiadaja u mnie burzę,oby jej nie było albo przeszła bokiem.

to taki maly sklepik samoobslugowy niedawno otworzony a chcialabym na kase tym bardziej ze kierownictwo znajome bo z jedna osoba pracowalam juz kiedys a druga to maz mojej kolezanki ;-)mama moja obiecala ppmoc bo nie musialby przychodzi codziennie i nie na caly dzien

Joanna ja teraz wietrze codziennie:-D

a dzisisaj piore poszewki, bo osttanio prałam od patryka, teraz mam w choler prasowania:dry: jak ja to uwielbiam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jakbym nie wywietrzyla to bym nie usnela ja czesto zmieniam posciel a mam taka co nie trzeba prasowac :-D;-)

a ja przyszłam z biedronki jak zwykle upocona jak bym dopiero z wody wyszla spodnie do prania bluzka stanik i nawet majtki prysznic wzielam obiad szybko zrobilam dzis ryż z potarwka z kurczaka slodko kwasny jeszcze na jutro zostalo potrawki do makaronu :tak:drugie pranie powiesiłam no i do 16 sie byczę Gabi sie porozbierala chodzi tylk ow majtusiach :-D:-D

heheh dobre choć się nei ośmieszaj
niestety jakiś czas temu chciałam do was dołączyć wiec do grupy zajrzałam i myślałam ze po prostu macie ją otwartą weszłam i to co przeczytałam nii było jak to to napisałaś nie obgadywanie
jak wam nowe mamy przeszkadzają udzielające sie tu to załóżcie sobie watek osobny zamknięty gdzie tylko WY będziecie i nowe mamy wam nie przszkodzą
nawet fakt ze cytujecie sobie tylko siebei a omijacie bezczelnie sporą częsc postów mam które tu piszą
to ogólny watek i od lat tu jest i nowe na pewno będa chciały tu pisać więc jak wam przeszkadzaja to piszcie tylko na swoim
agatulka widzisz bo to jest tak my piszemy tutaj długo poznałyśmy się ale były takie sprawy które ne są dla zwykłych "podczytywaczy" a wystarczy że wejdziez na stronę główną i zobacz ile osób jest na forum takowych które tylko podczytują więc dlatego założyłyśmy zamkniety:tak:a jakim sposobem ty tam weszłaś i poczytałaś??????????zostałaś tam zaproszona??????
Opinia odebrana.

oj As bo kubul jest wyjątkowy i tyle:tak::tak::tak:

my byliśmy na placu zabaw ale uciekłyśmy bo słonko wyszło i zrobiło sie upalnie a do tego na ten mój wymarzony zielony wózio to niestety wsio robactwo leci:angry::angry::angry::angry: na termometrze 32 więc prasowanie przekładam na jutro albo wieczorkiem teraz szybko gulasz robię i idę się wymoczyć pod prysznicem bo jestem mokra jak szczur:szok::szok::szok:
aaa z ciekawostek wyskoczył mi wąż odpływowy od pralki i zalałam łazienkę:angry::angry::angry::angry:zbierałam wodę expresem:-p:-psąsiad narazie nic nie mówi chyba do niego nie doszło uffffff:-)
joasia co ciekawego w biedronce???
a wogóle kochane jak któraś w jakimś super albo hiper markecie zobaczy promocje na artykuły szkolne to prosimy tu o cynka bo trza tanio wyprawkę dzieciom kompletować:tak::tak:

A u nas sie rozpadało i burza-ale to norma bo jak zabieram się za okna to zawsze pada. :baffled:Zuzk śpi-coś marudna dzisiaj:no:
A obiadek się robi-dzisiaj krupnik a na deser KLUCHY Z TRUSKAWAMI hm-pycha:-D:-D

dołączam sie do życzen :tak::-) i trzymam kciuki

a wogole wWITAM gorąco :-p ja piorę pościelowe wietrze posciel zaraz musze leciec po mleko Gabi bo nic ostanio nie chce jeśc :szok: a o 16 ide na rozmowe o prace tez trzymajcie kciuki:tak:
Kciuki zacisniete:tak::tak::tak:
Oby i Tobie i MALINCE sie udało:-):tak:

Moje mlode niedawno usnely:tak:Ja sie wykapalam i powiesiłam pranie na balkonie:tak::tak::tak:
Teraz mam wolne bo M wybyl z Dominikiem po reszte naszych rzeczy ze strarego mieszkania:tak::tak::tak:

reklama
Do góry