reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

as śliczne zdjęcie kurcze kubul ma niesamowite oczka:tak::tak::tak:

dziewczynki coś wam w rowie zostawiłam:tak:
medea aleś zakupy zrobiła:szok:są już maliny w sprzedaży ???w jakiej cenie????ja jeszcze nie widziałam:no:
przez te oczka to go wszystkie kary omijają.
Tylko spojrzy i mnie ma :-D:-D:-D:-D:-D:-D
On i tak biedny w tej swojej chorobie to jak go jeszcze karać można :-D:-D:-D:-D

No to jestem i ja jakos was dzis zaniedbuje ale ten upal mnie wykancza nic mi sie nie chce a w dodatku m siedzi w domu na tym chorobowym to nie bede przesadzac z kompem bo zas bedzie marudzil ze nic innego nie robie.
Jutro ma wpasc Ania na kawke z jeszcze jedna kolezanka przynajmniej nie bezie mi sie nudzic a i widze ze Anka sie dzis nie pojawila pisala mi ze ma awarie kompa :tak::tak:
AS ale masz przystojnaczka w domu:tak::tak::tak:
ile razy ładny tyle razy niedobry :-D:-D:-D:-D
jak to kiedyś mawiała moja babcia jak żyła :-D:-D:-D:-D:-D
ale dzięki :tak:;-):-):-)

reklama
zzuskus Kubuś ma Zespół Aspergera czyli cechy ADHD z cechami autystycznymi a do tego szereg dysfunkcji neurologicznych.
Brak napięcia po obydwu stronach tułowia i od ramienia do nadgarstka napięcie w zaniku,nie czuje głodu,nie czuje bólu nisko i średnio progowego,słabo rozpoznaje mimikę twarzy i ma kłopoty z rozpoznawaniem odczuć.
Do tego nadwrażliwości i podwrażliwości na pokarmy,zapachy,masy plastyczne itp:.
Strasznie dużo tego a i tak wymieniłam te najważniejsze.
Całą naszą historię masz w moim podpisie.:tak::blink:

As dziękuję za odpowiedż, faktycznie jest tego trochę.
Mój Krzyś ma podejrzenie ADHD tylko wychowawczyni mówiła że to są różne stopnie. On jest tzw żywe srebro, nie boi się wysokości, chodzi gada i ma swój świat, który ciężko ujażmić. No a w kościele...śpiewa urządza spacery. Czekam właśnie na wizytę u psychologa

Ostatnia edycja:
jestem pierwsza
dzień dobry babeczki
słonko od 6 juz dajeeeeeeeeeee:szok::szok::szok::szok:
pogoda będzie piekna pogodynki potwierdzają
ja dziś rachunki mus popłacić i potem resztki porządków i odkładanie do wyjazdu ciuszków i lukanie czy starczy czy nie za dużo pakuje itp
a porobic jedzonka do zamrażalki przegląd zrobiłam i wyszło na 10 dni ma porządne obiado-kolacje

witam środowo:happy2::happy2:
nocka jako tako antocha się budził ale zaraz zasypiał:tak:za waszą radą spał tylko w bodziaku i pampersie przykryliśmy go tylko cieniutkim kocem polarkowym:tak:
u nas za oknem 2 stopni jak narazie ale mgła i ponuro:baffled::baffled:
ale dzisiaj będzie dobry dzień w końcu to już 1 lipiec:-)

malinka witaj
grzanki zjedzone i zaraz wyruszamy tylko przejśc pole walki z ubieraniem ich wrrrrrrrrrr
za oknem taka parówaaaaaaaaa
na obiad brak pomysłu moze im frytki ciachnę to zwykle jedzą tylko stać w taki upał nad kuchenką

malinka co do spania w bodziachach w taki upał to norma

Witam sie po sniadanku,
jak zwykle nic mi sie nie chce:-D:-D:-D nawet sprzatac po sniadaniu:-D
no nic, trzeba do rowa:sorry2:

reklama
Do góry