reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja Klaudia kazala sobie otworzyc drzwi od balkonu,wyszła na balkon,zdjela gacie i kapcie i wlazła sobie do basenu:tak:A ta woda juz zimna bo teraz na balkonie mam juz cien:szok:

reklama
hehehheh
no ja mam baesen na podowrku przy piaskownicy wiec cien jest dopeiro kolo 18
Weronika nadal spi:szok::szok::szok::szok:
a mnie czeka koszenie trawy.kurcze w domu nie ma czym oddychac.chodzi wiatrak ale wcale tego nie czuc.kom tez sie grzeje wiec go zraz wylacze

no iestety.po drugiej ciazy mi wyalzly:wściekła/y:
zawsze mialam widoczne zyly ale w ciazy to uz byl koszmar.nie bede wam tu swoich nog pokazywac bo szok.alew krotkich gaciach chodze:-)
teraz ten upal wszystko psuje.
przydaloby sie do naczyniowca sieudac ale problem gdzie i kiedy.moze od gina dostane cos z heparyna:-)
podkoniec ciazy bralam detralex czy jaos tak
oj kochana to uważaj na swoje nóżki!!!:-)
Chwila, chwila ,chwila...
Na poczatku przywitam sie z nowo doszłymi mamuśkami.

nic z tego nie rozumiem :no:
Obgadywanie ( jak to określiłaś) polega na tym , że każda określiła się , iż wątek mamusiek stał się teraz licznie zalegany przez nowe mamuśki i staje się on coraz bardziej obcy. :tak:
Dziewczyny zżyły się ze sobą.

A z twojej strony nieładnie , że mając prawa moderatorskie wchodzisz bez zaproszenia i czytasz zamknięty.:no::dry:

Wątek zamknięty powstał po półrocznej ( jak nie więcej) rozmowie na ogólnym, wklejaniu fotek, zwierzaniu się w celu przeniesienia tego na zamkniety, bo sporo było czytelniczek owego forum nie ujawniających się. Nie powstało ono po to by obgadywac kogokolwiek. Dziwne twe podejście.;-)

Poza tym jako jedna z pierwszych ( jeszcze za bodzinki i innych czasów) stwierdzam , że dziewczyny są mocno ze sobą związane i mają prawo ( nie obrażając nikogo) stworzyć grupę dla siebie.:tak::-)

Kurde widze że ostro sie zrobiło tutaj jak mnie nie było, a jak sie dowiem, kto jest nad takim zwykłym moderatorem to głosze, że bez zaproszenia śledzi zamknięte dykusje i jesce wielce na ogólnym pisze, że "obgadujemy"-ot tyle ja mam do dodania od siebie....

Aaa i w sumie powiem Ci j że pzreczuwałam, że tak będzie- chodź do ROWA POLEJE CI TAK JAK ANABUBA- to sie dzisiaj schlejesz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze dziwnie tk sie przenosic z miejsca na miejsce, juz niedlugo bedie tak ze bediemy czytac 5 wątków :-D:-D:-D:-D ale co tam:-D ja tam myślę że nie ma sensu aby zakładać nowy-ale może byc- może jakas matka-wariatka prawdziwa do nas dołączy:-D:-D:-D:-D

a na stary i tak bede zagladac bo to juz chyba przyzwyczajenie...:sorry2:

OK, TERZ DOPIERO PRECZYTALAM WSYSTKO JAK TO BYLO, WIEC MOEJ ZDANIE JEST TYLKO TAKIE- AGATULKA-SAME MAIŁYŚIE TAJNY WATEK WIEC WIESZ PO CO ON JEST- CHYBA ŻE WASZ SŁUŻYL DO INNYCH CELÓW NIE TYLKO DO ZWIERZEN,, ZDJĘC ITP, MOZE WASZ SŁUŻYL DO OBGADYWANIA, NIE WIEM I NIE MI TU OCENIAC, BO JESCE NA PODSTAWIE CIEBIE OBRAŻE INNE MAMY KTÓRE PISZĄ NA WASZYM ZAMKNIĘTYM- JA JUZ WIECEJ DO DODANIA NIE MAM

Dziękuję, trzeba się przejść. Tylko muszę znależć dobrego specjalistę. Mam jednak nadzieję że to nie ADHD ale niestety niektóre symptomy to potwierdzają i wychowawczyni z przedszkola też. Ehhhhh. Krzyś nawet jak ogląda bajkę...oczywiście jak wytrzyma 10 minut to tupie nogą, rusza rękami, lub nagle wstaje i lata na około stołu w ogóle nie zważając że może się potchnąc przewrucić:confused::-(

Agatulka ja też się z Tobą nie zgadzam. Uważam że zamknięty jest po to aby aby spokojnie pogadać o osobistych sprawach, otworzyć się, wkleić zdjęcia

Trzymaj się !!!
Ja też mam chyba ADHD bo ja nigdy w miejscu usiedziec nie moge i non stop telepie noga albo czymś innym i t od zawsze- ale kiedys nie bylo ADHD-dosłownie nazwanego dlatego u mnie tego nie stwierdzono:-D:-D

Cieszę się, że rozumiesz nasz tajny wątek:tak::tak::tak:

U nas też są te pierdzielone przecinki:baffled:
A jeśli ktoś kłóci się o zamknięty to chyba dlatego że zazdrości bo tam nie należy?!Tak mi sie wydaje:confused:
jakie przecinki:confused:

mamita a co do zamkniętego to masz rację- chyba z zazdrości- bo agatulka przyszła z zamkniętgo gdzie jak sama powiedziala-mamy poodpadały i zrobiło sie pusto i pewnie od razu chcicałaby wejsc do nowego zamkniętego- a co:sorry2:

Ja jestem wredna suką i ja od razu powiem co mi na sercu leży i nie mam zamiaru udawać, że jest ok, skoro ktoś próbuje namieszać, ja mam to gdzies czy ona mnie bedzie nienawidzic czy nie- a jak dalej bedzie chciala mieszac i robic problemy to osobiscie dopilnuje tego żeby nie była juz moderatorem- i wtdy do niczego dostępu nie będzie miała:sorry2:

ot-wygadałam sie dla mnie temat jest skonczony:tak:

reklama
OK, TERZ DOPIERO PRECZYTALAM WSYSTKO JAK TO BYLO, WIEC MOEJ ZDANIE JEST TYLKO TAKIE- AGATULKA-SAME MAIŁYŚIE TAJNY WATEK WIEC WIESZ PO CO ON JEST- CHYBA ŻE WASZ SŁUŻYL DO INNYCH CELÓW NIE TYLKO DO ZWIERZEN,, ZDJĘC ITP, MOZE WASZ SŁUŻYL DO OBGADYWANIA, NIE WIEM I NIE MI TU OCENIAC, BO JESCE NA PODSTAWIE CIEBIE OBRAŻE INNE MAMY KTÓRE PISZĄ NA WASZYM ZAMKNIĘTYM- JA JUZ WIECEJ DO DODANIA NIE MAM

Ja też mam chyba ADHD bo ja nigdy w miejscu usiedziec nie moge i non stop telepie noga albo czymś innym i t od zawsze- ale kiedys nie bylo ADHD-dosłownie nazwanego dlatego u mnie tego nie stwierdzono:-D:-D

Cieszę się, że rozumiesz nasz tajny wątek:tak::tak::tak:

jakie przecinki:confused:

mamita a co do zamkniętego to masz rację- chyba z zazdrości- bo agatulka przyszła z zamkniętgo gdzie jak sama powiedziala-mamy poodpadały i zrobiło sie pusto i pewnie od razu chcicałaby wejsc do nowego zamkniętego- a co:sorry2:

Ja jestem wredna suką i ja od razu powiem co mi na sercu leży i nie mam zamiaru udawać, że jest ok, skoro ktoś próbuje namieszać, ja mam to gdzies czy ona mnie bedzie nienawidzic czy nie- a jak dalej bedzie chciala mieszac i robic problemy to osobiscie dopilnuje tego żeby nie była juz moderatorem- i wtdy do niczego dostępu nie będzie miała:sorry2:

ot-wygadałam sie dla mnie temat jest skonczony:tak:
no meduska chodź do rowu napijesz sie też:-D:-D:-Dale ty to soczku kochana:-D:-D:-D

dowiklusia dla ciebie lista wyprawkowa do klasy '0' mojej julki:
książki:
-"nasze przedszkole"wyd mac edukacja części 1,2,3,4(karty pracy)
-"nasze przedszkole"wyd mac edukacja-ćwiczenia plastyczne
przybory:
-kredki świecowe,bambino,ołówkowe(bambino w twardej oprawie)
-pisaki
-ołóki 6,nożyczki,klej w tubce,temperówka (duża i mała lub 2 w 1)
-farby plakatowe,2 pędzelki,kubek do wody
-plastelina(duże opakowanie)
-bloki;2 rysunkowe,2techniczne
-papier kolorowyi blok techniczny z kolorowymi kartkami
-bibuła(5 kolorów dowolnych)
-teczka szaraA4 (zamykana na gumkę)
-zeszyt do muzykiw kratkę 32 kartkowy w twardej oprawie
-obuwie zmienne do chodzenia po szkole oraz worek do obuwia (z materiału)
-strój gimnastyczny(koszulka polo z białym kołnierzykiemkrótki rękaw+spodenki ciemne)a na okres zimowy dłuższe spodnie dla dziewczynek mogą być leginsy
-ręcznik mały z zawieszką
-fartuszek do malowania farbami foliowy
-strój zamienny do przebrania na wypadek gdyby dziecko sie pomocyło wybrudziło
DZIECI NIE PRZYNOSZĄ PIÓRNIKÓW ORAZ ZESTAWÓW KOMPLETOWYCH WYPRAWKI!!!
zestawy kompletowe to jest w jednym opakowaniu farby kredki linijki mazaki itp zajmuje za dużo miejsca!!!
dzieci muszą mieć ze sobą 2 śniadanie (kanapka +jogurt+owoc) i picie w okresie zimowym prosimy by dzieci zamiast bidonów przynosiły termos z ciepłym napojem.
dzieci nie mogą przynosić picia w szklanym opakowaniu albo gazowanych.
słodycze dzieci przynoszą tylko wtedy gdy mają urodziny prosimy o nie dawanie dzieciom batoników i chipsów nauczyciel to odbierze i odda rodzicowi przy odbiorze dziecka.

to tyle dowikluś ma moja julcia:happy2:
-

Do góry