reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hehehheh
no ja mam baesen na podowrku przy piaskownicy wiec cien jest dopeiro kolo 18
Weronika nadal spi

a mnie czeka koszenie trawy.kurcze w domu nie ma czym oddychac.chodzi wiatrak ale wcale tego nie czuc.kom tez sie grzeje wiec go zraz wylacze
no ja mam baesen na podowrku przy piaskownicy wiec cien jest dopeiro kolo 18
Weronika nadal spi

a mnie czeka koszenie trawy.kurcze w domu nie ma czym oddychac.chodzi wiatrak ale wcale tego nie czuc.kom tez sie grzeje wiec go zraz wylacze
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no ja tez odpadam musze pzomywaci zmykam na dwor.do wieczora
medeuska
październikowa mama'09
oj kochana to uważaj na swoje nóżki!!!:-)no iestety.po drugiej ciazy mi wyalzly
zawsze mialam widoczne zyly ale w ciazy to uz byl koszmar.nie bede wam tu swoich nog pokazywac bo szok.alew krotkich gaciach chodze:-)
teraz ten upal wszystko psuje.
przydaloby sie do naczyniowca sieudac ale problem gdzie i kiedy.moze od gina dostane cos z heparyna:-)
podkoniec ciazy bralam detralex czy jaos tak
Chwila, chwila ,chwila...
Na poczatku przywitam sie z nowo doszłymi mamuśkami.
nic z tego nie rozumiem
Obgadywanie ( jak to określiłaś) polega na tym , że każda określiła się , iż wątek mamusiek stał się teraz licznie zalegany przez nowe mamuśki i staje się on coraz bardziej obcy.
Dziewczyny zżyły się ze sobą.
A z twojej strony nieładnie , że mając prawa moderatorskie wchodzisz bez zaproszenia i czytasz zamknięty.
Wątek zamknięty powstał po półrocznej ( jak nie więcej) rozmowie na ogólnym, wklejaniu fotek, zwierzaniu się w celu przeniesienia tego na zamkniety, bo sporo było czytelniczek owego forum nie ujawniających się. Nie powstało ono po to by obgadywac kogokolwiek. Dziwne twe podejście.;-)
Poza tym jako jedna z pierwszych ( jeszcze za bodzinki i innych czasów) stwierdzam , że dziewczyny są mocno ze sobą związane i mają prawo ( nie obrażając nikogo) stworzyć grupę dla siebie.:-)
Kurde widze że ostro sie zrobiło tutaj jak mnie nie było, a jak sie dowiem, kto jest nad takim zwykłym moderatorem to głosze, że bez zaproszenia śledzi zamknięte dykusje i jesce wielce na ogólnym pisze, że "obgadujemy"-ot tyle ja mam do dodania od siebie....
Aaa i w sumie powiem Ci j że pzreczuwałam, że tak będzie- chodź do ROWA POLEJE CI TAK JAK ANABUBA- to sie dzisiaj schlejesz

martha24
Zaciekawiona BB
witam dziewczyn:alem cie ciekawy temat
mieszkam usa i ciezko tu znalez kogos z kim mozna sobie fajnie pogadac...
medeuska
październikowa mama'09
kurcze dziwnie tk sie przenosic z miejsca na miejsce, juz niedlugo bedie tak ze bediemy czytac 5 wątków 

ale co tam
ja tam myślę że nie ma sensu aby zakładać nowy-ale może byc- może jakas matka-wariatka prawdziwa do nas dołączy

a na stary i tak bede zagladac bo to juz chyba przyzwyczajenie...

a na stary i tak bede zagladac bo to juz chyba przyzwyczajenie...

medeuska
październikowa mama'09
OK, TERZ DOPIERO PRECZYTALAM WSYSTKO JAK TO BYLO, WIEC MOEJ ZDANIE JEST TYLKO TAKIE- AGATULKA-SAME MAIŁYŚIE TAJNY WATEK WIEC WIESZ PO CO ON JEST- CHYBA ŻE WASZ SŁUŻYL DO INNYCH CELÓW NIE TYLKO DO ZWIERZEN,, ZDJĘC ITP, MOZE WASZ SŁUŻYL DO OBGADYWANIA, NIE WIEM I NIE MI TU OCENIAC, BO JESCE NA PODSTAWIE CIEBIE OBRAŻE INNE MAMY KTÓRE PISZĄ NA WASZYM ZAMKNIĘTYM- JA JUZ WIECEJ DO DODANIA NIE MAM

Cieszę się, że rozumiesz nasz tajny wątek

mamita a co do zamkniętego to masz rację- chyba z zazdrości- bo agatulka przyszła z zamkniętgo gdzie jak sama powiedziala-mamy poodpadały i zrobiło sie pusto i pewnie od razu chcicałaby wejsc do nowego zamkniętego- a co
Ja jestem wredna suką i ja od razu powiem co mi na sercu leży i nie mam zamiaru udawać, że jest ok, skoro ktoś próbuje namieszać, ja mam to gdzies czy ona mnie bedzie nienawidzic czy nie- a jak dalej bedzie chciala mieszac i robic problemy to osobiscie dopilnuje tego żeby nie była juz moderatorem- i wtdy do niczego dostępu nie będzie miała
ot-wygadałam sie dla mnie temat jest skonczony
Ja też mam chyba ADHD bo ja nigdy w miejscu usiedziec nie moge i non stop telepie noga albo czymś innym i t od zawsze- ale kiedys nie bylo ADHD-dosłownie nazwanego dlatego u mnie tego nie stwierdzonoDziękuję, trzeba się przejść. Tylko muszę znależć dobrego specjalistę. Mam jednak nadzieję że to nie ADHD ale niestety niektóre symptomy to potwierdzają i wychowawczyni z przedszkola też. Ehhhhh. Krzyś nawet jak ogląda bajkę...oczywiście jak wytrzyma 10 minut to tupie nogą, rusza rękami, lub nagle wstaje i lata na około stołu w ogóle nie zważając że może się potchnąc przewrucić:-(
Agatulka ja też się z Tobą nie zgadzam. Uważam że zamknięty jest po to aby aby spokojnie pogadać o osobistych sprawach, otworzyć się, wkleić zdjęcia
Trzymaj się !!!

jakie przecinkiU nas też są te pierdzielone przecinki
A jeśli ktoś kłóci się o zamknięty to chyba dlatego że zazdrości bo tam nie należy?!Tak mi sie wydaje![]()

mamita a co do zamkniętego to masz rację- chyba z zazdrości- bo agatulka przyszła z zamkniętgo gdzie jak sama powiedziala-mamy poodpadały i zrobiło sie pusto i pewnie od razu chcicałaby wejsc do nowego zamkniętego- a co

Ja jestem wredna suką i ja od razu powiem co mi na sercu leży i nie mam zamiaru udawać, że jest ok, skoro ktoś próbuje namieszać, ja mam to gdzies czy ona mnie bedzie nienawidzic czy nie- a jak dalej bedzie chciala mieszac i robic problemy to osobiscie dopilnuje tego żeby nie była juz moderatorem- i wtdy do niczego dostępu nie będzie miała

ot-wygadałam sie dla mnie temat jest skonczony

reklama
no meduska chodź do rowu napijesz sie teżOK, TERZ DOPIERO PRECZYTALAM WSYSTKO JAK TO BYLO, WIEC MOEJ ZDANIE JEST TYLKO TAKIE- AGATULKA-SAME MAIŁYŚIE TAJNY WATEK WIEC WIESZ PO CO ON JEST- CHYBA ŻE WASZ SŁUŻYL DO INNYCH CELÓW NIE TYLKO DO ZWIERZEN,, ZDJĘC ITP, MOZE WASZ SŁUŻYL DO OBGADYWANIA, NIE WIEM I NIE MI TU OCENIAC, BO JESCE NA PODSTAWIE CIEBIE OBRAŻE INNE MAMY KTÓRE PISZĄ NA WASZYM ZAMKNIĘTYM- JA JUZ WIECEJ DO DODANIA NIE MAM
Ja też mam chyba ADHD bo ja nigdy w miejscu usiedziec nie moge i non stop telepie noga albo czymś innym i t od zawsze- ale kiedys nie bylo ADHD-dosłownie nazwanego dlatego u mnie tego nie stwierdzono
jakie przecinki
ot-wygadałam sie dla mnie temat jest skonczony![]()

dowiklusia dla ciebie lista wyprawkowa do klasy '0' mojej julki:
książki:
-"nasze przedszkole"wyd mac edukacja części 1,2,3,4(karty pracy)
-"nasze przedszkole"wyd mac edukacja-ćwiczenia plastyczne
przybory:
-kredki świecowe,bambino,ołówkowe(bambino w twardej oprawie)
-pisaki
-ołóki 6,nożyczki,klej w tubce,temperówka (duża i mała lub 2 w 1)
-farby plakatowe,2 pędzelki,kubek do wody
-plastelina(duże opakowanie)
-bloki;2 rysunkowe,2techniczne
-papier kolorowyi blok techniczny z kolorowymi kartkami
-bibuła(5 kolorów dowolnych)
-teczka szaraA4 (zamykana na gumkę)
-zeszyt do muzykiw kratkę 32 kartkowy w twardej oprawie
-obuwie zmienne do chodzenia po szkole oraz worek do obuwia (z materiału)
-strój gimnastyczny(koszulka polo z białym kołnierzykiemkrótki rękaw+spodenki ciemne)a na okres zimowy dłuższe spodnie dla dziewczynek mogą być leginsy
-ręcznik mały z zawieszką
-fartuszek do malowania farbami foliowy
-strój zamienny do przebrania na wypadek gdyby dziecko sie pomocyło wybrudziło
DZIECI NIE PRZYNOSZĄ PIÓRNIKÓW ORAZ ZESTAWÓW KOMPLETOWYCH WYPRAWKI!!!
zestawy kompletowe to jest w jednym opakowaniu farby kredki linijki mazaki itp zajmuje za dużo miejsca!!!
dzieci muszą mieć ze sobą 2 śniadanie (kanapka +jogurt+owoc) i picie w okresie zimowym prosimy by dzieci zamiast bidonów przynosiły termos z ciepłym napojem.
dzieci nie mogą przynosić picia w szklanym opakowaniu albo gazowanych.
słodycze dzieci przynoszą tylko wtedy gdy mają urodziny prosimy o nie dawanie dzieciom batoników i chipsów nauczyciel to odbierze i odda rodzicowi przy odbiorze dziecka.
to tyle dowikluś ma moja julcia

-
Podziel się: