reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja bede tu bo tam sie gubie
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja tez tylko tu
jak ktoras sie zagubi to ja znajdziemy:-)
jak ktoras sie zagubi to ja znajdziemy:-)
Chwila, chwila ,chwila...
Na poczatku przywitam sie z nowo doszłymi mamuśkami.
nic z tego nie rozumiem
Obgadywanie ( jak to określiłaś) polega na tym , że każda określiła się , iż wątek mamusiek stał się teraz licznie zalegany przez nowe mamuśki i staje się on coraz bardziej obcy.
Dziewczyny zżyły się ze sobą.
A z twojej strony nieładnie , że mając prawa moderatorskie wchodzisz bez zaproszenia i czytasz zamknięty.

Wątek zamknięty powstał po półrocznej ( jak nie więcej) rozmowie na ogólnym, wklejaniu fotek, zwierzaniu się w celu przeniesienia tego na zamkniety, bo sporo było czytelniczek owego forum nie ujawniających się. Nie powstało ono po to by obgadywac kogokolwiek. Dziwne twe podejście.;-)
Poza tym jako jedna z pierwszych ( jeszcze za bodzinki i innych czasów) stwierdzam , że dziewczyny są mocno ze sobą związane i mają prawo ( nie obrażając nikogo) stworzyć grupę dla siebie.
:-)
zamkniety ich dział na którym pisza lub nas obgadują
heheh dobre choć się nei ośmieszaj
niestety jakiś czas temu chciałam do was dołączyć wiec do grupy zajrzałam i myślałam ze po prostu macie ją otwartą weszłam i to co przeczytałam nii było jak to to napisałaś nie obgadywanie
nic z tego nie rozumiem

Obgadywanie ( jak to określiłaś) polega na tym , że każda określiła się , iż wątek mamusiek stał się teraz licznie zalegany przez nowe mamuśki i staje się on coraz bardziej obcy.

A z twojej strony nieładnie , że mając prawa moderatorskie wchodzisz bez zaproszenia i czytasz zamknięty.

Wątek zamknięty powstał po półrocznej ( jak nie więcej) rozmowie na ogólnym, wklejaniu fotek, zwierzaniu się w celu przeniesienia tego na zamkniety, bo sporo było czytelniczek owego forum nie ujawniających się. Nie powstało ono po to by obgadywac kogokolwiek. Dziwne twe podejście.;-)
Poza tym jako jedna z pierwszych ( jeszcze za bodzinki i innych czasów) stwierdzam , że dziewczyny są mocno ze sobą związane i mają prawo ( nie obrażając nikogo) stworzyć grupę dla siebie.

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ja chyba w wiekszosci tez bede tu ale czasami moze skrobne cos i tam;-):-)
no ja tez pewnie z przywyczajenie tam wpadne na chwile ale jak juz sie wsyztskie tu znajda to tam juz nie bedzie potrzeby
wiktoria12
Mama i żona :)
A co tam u was słychac Dowikła jak przeprowadzka
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Chwila, chwila ,chwila...
nic z tego nie rozumiem
Poza tym jako jedna z pierwszych ( jeszcze za bodzinki i innych czasów) stwierdzam , że dziewczyny są mocno ze sobą związane i mają prawo ( nie obrażając nikogo) stworzyć grupę dla siebie.:-)
dobrze powiedzine!!!!!!!!!!
dac Ci wodki

wejdz do rowu znjadziesz niepsodzianke

Jak dla mnie tworzenie na tej stronce jakich kolwiek nowych podforów nie jest dobrym rozwiazaniem. Zniechęcacie i olewacie w ten sposób inne mamuśki.
Mamy przecież wątek zamkniety. I to powinno wystarczyć. Nigdzie nie będziecie czuły sie dostatecznie samotne.
Patrysia ma mozliwośc odznaczenia , aby moderator nie zagladał na zamknięty bodajże.
Mamy przecież wątek zamkniety. I to powinno wystarczyć. Nigdzie nie będziecie czuły sie dostatecznie samotne.
Patrysia ma mozliwośc odznaczenia , aby moderator nie zagladał na zamknięty bodajże.

reklama
Podziel się: