reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
może pojedź rano na betkę i już przestaniesz się martwić, bo wiesz tobie teraz nie wolno się stresować!
boje sie jechac na betke, boje sie zrobic drugi test , boje sie zmierzyc tempke , boje sie ze okaze sie ze to nieprawda....... wiem ze jestem stuknieta ale chyba nigdy takiego mętliku w glowie nie miałam......:zawstydzona/y:

boje sie jechac na betke, boje sie zrobic drugi test , boje sie zmierzyc tempke , boje sie ze okaze sie ze to nieprawda....... wiem ze jestem stuknieta ale chyba nigdy takiego mętliku w glowie nie miałam......:zawstydzona/y:
rozumiem cię ale musisz być dobrej myśli przecież II pokazały się na teście ciążowym ...co oznacza ciąże i tylko ciąże!!!!

rozumiem cię ale musisz być dobrej myśli przecież II pokazały się na teście ciążowym ...co oznacza ciąże i tylko ciąże!!!!
niby to wiem martynko i kiedy którejś tak wychodziło to mówiłam to samo hihi a teraz jak mnie to spotkało to nie moge uwierzyć....
wsadziłam ten test sobie do portfela i co chwile go oglądałam:sorry2:.... siostra tez widziała kreseczke..... boshe nie wiem....
wiem ze najlepszym rozwiązaniem jest beta ale nie chce jej robic.... jak mi sie pare dni spóźni @ to wtedy pójde....:sorry2:

reklama
Marzenko kochana idź na betkę jutro posłuchaj się i idź naprawdę będzie ci lżej i przestaniesz sie martwić... a jeśli będzisz chciała to powtórzysz ją za 2 dni by sprawdzić czy ładnie rosnie!

Do góry