lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Gratulowac nowym fasolkom :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może pojedź rano na betkę i już przestaniesz się martwić, bo wiesz tobie teraz nie wolno się stresować!jejq dziewczyny boje sie jutro zmierzyc tempke rano.... ze spadnie i @ przyjdzie.....wiem ze marudze ale ja nie wierze ze mi sie udalo.....
boje sie jechac na betke, boje sie zrobic drugi test , boje sie zmierzyc tempke , boje sie ze okaze sie ze to nieprawda....... wiem ze jestem stuknieta ale chyba nigdy takiego mętliku w glowie nie miałam......może pojedź rano na betkę i już przestaniesz się martwić, bo wiesz tobie teraz nie wolno się stresować!
rozumiem cię ale musisz być dobrej myśli przecież II pokazały się na teście ciążowym ...co oznacza ciąże i tylko ciąże!!!!boje sie jechac na betke, boje sie zrobic drugi test , boje sie zmierzyc tempke , boje sie ze okaze sie ze to nieprawda....... wiem ze jestem stuknieta ale chyba nigdy takiego mętliku w glowie nie miałam......![]()
niby to wiem martynko i kiedy którejś tak wychodziło to mówiłam to samo hihi a teraz jak mnie to spotkało to nie moge uwierzyć....rozumiem cię ale musisz być dobrej myśli przecież II pokazały się na teście ciążowym ...co oznacza ciąże i tylko ciąże!!!!