reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko martynko co do nasienia to nie badalismy jeszcze poniewaz m ma opory mowi ze jeszcze troszke i najwyzej pojdzie ale narazie widze ze jeszcze nie jest gotowy wienc nie naciska,m

Sciskam was wszystkie dziewczynki i ide pomalu szykowac sie do snu dobranoc:)

Nie martw sie bedzie dobrze.My sie staramy prawie rok i dopiero mojego namówiłam na te badania,a jutro jedziemy do androloga zeby powiedział nam jak wyszły badania,bo ja sie nie znam za bardzo;-)

reklama
Niedawno musiałas opisac jakie sa swiatła i co jest pod maska,a teraz losujesz i opisujesz jedne swiatła jakie wylosujesz i jeden element pod maska,jest rekaw i jazda 25min.

A to super a ja myslalam ze na placu beda inne elementy niz luk ale cale szcezscie nie no i moim zdaniem 25 min to wystarczajaco na egzamin przez te 40 to nawet doswiadczony kierowca pod wplywem stresu moze popelnic jakis blad

To zależy, bo np w Ostrołęce mój M już dwa razy na jeździe oblał a naprawde bardzo dobrze jeździ:tak: I nie jeździł 25 minut a prawie godzinę go maglował, masakra jakaś:no:Niby przepisy się zmieniły a nie wszędzie się do nich stosują:angry:
no tak , niestety u nas egzaminatorzy to totalne debile wiec nie ma sie co dziwic... przez to ze teraz jest krocej bedą jescze bardziej maglowac! tak jest kochna , ja tez dobrze jezdze i co... co chwile jakies glupie bledy robilam...... ale sie udalo wkoncu...
Marzennix bo ja tez mam teraz egzamin praktyczny 27 lipca juz 3 ale nic kiedys musi sie udac z tad pytanie znasz moze nowe przepisy czy placyk sie zmienil czy dalej jest tylko luk
nie martw sie ja za 7 razem zdalam a teraz smigam ze hej!:-D
na placyku to samo tyle ze komputer losuje 2 zadania ktore masz wykonac/pokazac czy to w masce czy swiatla..... a nie jak wczesniej ze musialas wszystko mowic po 10 razy jesli sobie egzaminator zazyczyl hehe

No tak,ale ma byc niby łatwiej,ale i tak mam duuzego stresa:tak:

Bedzie dobrze kochana zaliczysz napewno ja tez musze nie ma innej opcji a i kochana dziekuje za zaproszenie do przyjaciol:tak::-D

Marzennix a gdzies wyczytalam ze ty dostalas samochodzik od merza to ja ci strasznie gratuluje niech sie sprawuje i dobrze cie wozi:-D

No i czekam jutro na wyniki testu lub bety od ciebie z wielka niecierpliwoscia

Dobra zmykam juz do zas:-D

[FONT=&quot]MARZENIXX mega gratulacje kochana!!!!![/FONT]
[FONT=&quot]Kropeczko skarbie kochany jak się czujesz?[/FONT]
[FONT=&quot]Kroptusiu gratuluje 8 miesiaca [/FONT]:)))
[FONT=&quot]Andziu co u Ciebie?[/FONT]
[FONT=&quot]Uwielbiam Was wszystkie i serdecznie pozdrawiam i całuje [/FONT]

Jestem Magistrem :) Jutro na spokojnie napisze jak było bo teraz jestem pełna wrażeń i emocji :)))))))))))))))))))))))))))) W każdym razie z obrony dostałam 5 a na dyplomie mam 4+ J HUUURAAA!!!Narazie upijam się szampanem z mezusiem..A on mowi ze dzisiaj będzie SEX z Panią Magister :)))

reklama
Marzennix bo ja tez mam teraz egzamin praktyczny 27 lipca juz 3 ale nic kiedys musi sie udac z tad pytanie znasz moze nowe przepisy czy placyk sie zmienil czy dalej jest tylko luk
Kochana jest łuk i górka na placu:tak: no i losuje Ci komputer co masz pokazac, jedne jakies światła i jedną rzecz pod maską:tak:
No i jazda po mieście 25 (powinna trwac).

Do góry