reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki As,za zrozumienie:tak:.
To ja się pochwalę,że Julu po 4 dniach odpieluchowania załapał o co kaman ;-):tak: i nawet na śnie przebudzi się i do nocnika :szok:a tak to na stojaka,jak stary chłop:-p.W końcu prawdziwy 2-latek z niego:tak:.Zmykam Jula maszynką ściąć bo zarósł i po spaniu to cała główka mokra:tak:.
to gratulacje po 4 dniach załapał to super zdolniacha :tak::tak::tak:oby mojemu antoszce tak szybko poszło jak przyjdzie na niego pora:tak::tak:
a tak poza tym to widzę na suwaczku że twój zdolniacha ma dziś urodzinki:confused::confused:
wszystkiego naj naj naj leszego:happy2::happy2::happy2:
ale ja się cieszę że jutro idę do pracy jupiiii:-D:-D

reklama
uwaga uwaga:
KOCHANE MOJE JUTRO OD 18.30 ZACZYNAM PRACĘ:happy2::happy2::happy2::happy2: jaka ja jestem szczęśliwa:tak::tak::tak::tak:dziękuję za kciukasy jak zawsze pomogły:tak::tak::tak::tak:
narazie zaczynam od sprzątania w przychodni codziennie od pon.do pią po 3 godzinki a w sob i chyba niedziele po 6 godzin zarobię za to 600zł na łapkę co nam dupkę ratuje :-):-):-)jaka ja jestem szczęśliwa wyjdę z domku do ludzi bez dzieci no superaście:tak::tak:narazie to przychodnie a potem jak dziewczyny wrócą po kolei z urlopów to tu pod nosem w castoramie w tych samych godzinkach ale nie będe musiała dojeżdżać:tak::tak:jupiiiii!!!!!!!!!!!!
ciekawe jak asi poszło wiecie już coś????
gratulacje!:-)Nie powiem troche Ci zazdroszczę. U nas na tym zadupiu dorobic kaske to marzenie a 6 stówek to nieźle:-):-):-)

to gratulacje po 4 dniach załapał to super zdolniacha :tak::tak::tak:oby mojemu antoszce tak szybko poszło jak przyjdzie na niego pora:tak::tak:
a tak poza tym to widzę na suwaczku że twój zdolniacha ma dziś urodzinki:confused::confused:
wszystkiego naj naj naj leszego:happy2::happy2::happy2:
ale ja się cieszę że jutro idę do pracy jupiiii:-D:-D
Malinka to super,że masz tę pracę :-):-)

owiem wam że ja z zamiarem pujścia do pracy właśnie takiej nosiłam się już od kwietnia bardzo mi zależalo żebym antoszki nie musiała oddawac do żłobka albo wynajmować opiekunkę bo na dobrą sprawę musiałabym mieć opiekunkę która zajmie się antkiem i odbierze julię z zerówki bo tam zajęcia o różnych godzinach się kończą...a taka by pewnie skasowała z 1000zł + dojazdy do pracy to ile ja bym musiała zarabiać :szok:a tak dzieciaczki mam dopilnowane za opiekę nie płacę z domku się wyrwę i jeszcze kasę zarobię no bajka aaaa jeszcze jak się tak wieczorkiem przy tym sprzątaniu nagimnastykuję to schudnę noooo same plusy:-D:-D:-D

reklama
MALINUS
Gratuluje pracy:tak::tak::tak:
Ale sie ciesze:tak::tak::tak::tak::tak:
SUPER:-):-):-):tak::tak::tak:

Moje dizewczynki juz spia,a Dominik jeszcze mi buszuje po salonie:szok:Ale tez juz jest zmeczony wiec pewnie niedługo pojdzie spac:tak:Byli u nas znajomi i toszke posiedzieli:-)

Do góry