reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam z rana ;-) u Nas nocka swietna , Ala obudzila sie po 7 - zaraz zje sniadanko i mozna buszowac po polu :-D

Truskawka nie ma czego sie wstydzic psychologa :no: kazdej z Nas moglo by sie to przytrafic ;-) jednak lekarz chyba by najlepiej Ci doradzil co masz zrobic i mozliwe ze przepisal by Ci jakies lekarstwa - normalna sprawa bo czesto kobieta kiedy rodzi dziecko nie daje sobie rady;-)ale musisz naprawde cos z tym zrobic bo tak zyc sie nie da , wkoncu Twoj partner Cie zostawi albo znajdzie kogos na boku !!:no: Tgeo Ci nie zycze ;-)
Uspisz malego , wez jakas releksujaca kapiel i potem porozmawiaj z Nim :tak:

A moderatorka sie zostaje gdy dany watek nie ma moderatora a go potrzebuje i takowy MM nie mialo - ma 3 :-D przedewszystkim to inne dziewczyny wybieraja kogo by widziala na takim stanowisku !!

Kinga o co chodzi ? :confused: czemu Truskawka ma Cie zjechac ? :-)

reklama
Kinga - Truskawka tylko mi sie nie bic :-p

No i co , ktoras napisala ze to prowokacja i chyba to prawda bo Karolina czy jak jej tam bylo juz sie nie pojawila !!
Wiec juz skonczcie , kazda ma inne zdanie i wiekszosc chyba mowi NIE wspolzyciu w tak mlodym wieku !!

Hej kurde taka ładna pogoda cały czas siedzę na dworku i nie mam kiedy napisać, ;) u nas ok Luska uwielbia siedzieć na dworku gada jak nakręcona. ;)

femme Gratulacje . :) ;* a mam takie pytanie, jeżeli mogę zapytać bo przeczytałam, że Cię chłopak zostawił , jesteś z nim nadal czy masz nowego chłopaka. ?
Kinga właśnie czemu truskawka ma Cię zjechać.?

polna_N dzieki, dowiem sie co to jest;-)
truskawa nie ma sie czego wstydzic, jestes dosc impulsywna i jesli o to nie jest normalna to rozmowa z kims kompetentym mogla by Ci pomoc.
Maagda_ Miki tez lubi spedzac czas na dworze a nie dlugo jedzie do mojej babci on ma ogrodek to bedzie w niebo wziety.

Miki od pewnego czasu jest strasznie marudny, jak mu cos nie pasuje od razu placz, czasmi juz nie wiem dlaczego marudzi no i znowu mamyproblem z jedzeniem lyzeczka nie idzie nam to.

Witajcie! No my właśnie też z dworku wróciliśmy, a Fifi teraz lula. Mimo, że byliśmy na słonku tylko 40 min to i tak się opaliłam :) Ale wczoraj ciekawie nie było podczas tej burzy...
Truskawa ale to nie ma się czego wstydzić! Do psychologa nie chodzą przecież wariaci! A Tobie psychiatra potrzebny raczej nie jest.
Jutro jadę do gina do kontroli i po tabletki. Ostatnio oddaliłam się z siostrą, więc jadę na noc do niej. Pierwszy raz nie będzie mnie całą noc w domu. Nie martwię się, bo Filip zostanie z tatusiem, ale tak mi smutno jakoś :)

Karolina tak z ciekowosci to twoj maly bal sie burzy? widze ze twoj may jest z wrzesnia to tak jak moja tosiula :) a co do nocy , to samo co ciebie teraz mnie czeka za jakis miesiac :)

reklama
Cześć dziewczyny ;) No dawno mnie nie było... A to przez ostatnie przygotowania do wesela....:pP:-) Co tam słychać? Strasznie dużo tu popisałyście:-D może uda mi się nadrobić...A u mnie ogólnie jakoś leci..Humorki mi chyba przechodzą .. choć ostatnio zrobiłam sie nieziemsko zazdrosna o Swojego;* Nie wiem dlaczego :confused:

Do góry