reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co do urodzin to Ania w święto piwa:-) w Patryka urodzona a obaj chłopcy w Boże Ciało:szok:

Na razie się odmeldowuję bo trzeba dzieci nakarmić i do ogródka bo po tych deszcza strasznie zarosło i trzeba oplewić. Do potem!

ja swoj w poniedzialek opielilam i wczoraj udalo mi sie z kozeniem trwy bo dzis mokra po porannej burzy.
przydaloby sie kwaitki oopielic ale to pozniej bo moje nogi nie wytrzymaja w koncu kucaka.
dobra ja tez uciekam bo rebiata wstala wiec trzeba cos ogarnac.nie ma czym oddychac.
do ponzije laski

reklama
Zupa prezydencka to taką którą Kwaśniewski jadł i chudł:tak:.My wszystkie jak wiadomo;-) zawsze się odchudzamy:-p a mi sąsiadka przyniosła wczoraj taką mrożonkę,bo zawiera składniki,których ona nie może :no:ze względu na cukrzycę:-(.
7309.jpg

cześć, ja się już pogubiłam, nie zaglądam tu ostatnio zbyt często i nie bardzo nadążam za Wami:szok::szok::szok::szok:nie wiem już gdzie mam pisać:baffled::baffled::baffled:dajcie jakieś jasne wytyczne bo jestem deczko zdezorientowana:sorry:

witam nowe mamusie;-);-)

ja tam na moment wpadłam się przywitać, gorąc straszny, siedzę i się pocę, przed chwilą zamiotłam chatkę i pot mi oczy zalał:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:jak taka pogoda się utrzyma to ja się wyprowadzam na północ bo jaj raczej zimnolubna jestem:tak::tak:

zaraz muszę się szykować do przcy, wczoraj robiłam badania więc przktycznie zaczynam dopiero dzisiaj, trzymajcie kciuki żebym wytrzymała 4 godziny z burakiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i do tego mam dzisiaj egzamin z angielsjiego bo już kończę ten kurs, jestem nieprzygotowana zupełnie, jakoś mam inne ważniejsze sprawy (dopieszczanie domku):-D:-D:-D

postaram się wpaść wieczorkiem i trochę z Wami popisać bo ostatnio Was zaniedbuję, sorry:sorry::sorry::sorry::sorry:

życzę wszystkim miłego dnia i duuuużo cienia:tak:

cześć, ja się już pogubiłam, nie zaglądam tu ostatnio zbyt często i nie bardzo nadążam za Wami:szok::szok::szok::szok:nie wiem już gdzie mam pisać:baffled::baffled::baffled:dajcie jakieś jasne wytyczne bo jestem deczko zdezorientowana:sorry:

witam nowe mamusie;-);-)

ja tam na moment wpadłam się przywitać, gorąc straszny, siedzę i się pocę, przed chwilą zamiotłam chatkę i pot mi oczy zalał:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:jak taka pogoda się utrzyma to ja się wyprowadzam na północ bo jaj raczej zimnolubna jestem:tak::tak:

zaraz muszę się szykować do przcy, wczoraj robiłam badania więc przktycznie zaczynam dopiero dzisiaj, trzymajcie kciuki żebym wytrzymała 4 godziny z burakiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i do tego mam dzisiaj egzamin z angielsjiego bo już kończę ten kurs, jestem nieprzygotowana zupełnie, jakoś mam inne ważniejsze sprawy (dopieszczanie domku):-D:-D:-D

postaram się wpaść wieczorkiem i trochę z Wami popisać bo ostatnio Was zaniedbuję, sorry:sorry::sorry::sorry::sorry:

agunia witaj kochana:happy2::happy2::happy2::happy2:
piszemy tu i w rowie czyli standart:-):-):-)
zdasz egzamin śpiewajco nadrobisz urokiem osobistym;-);-);-)
ja też dziś do pracy:happy2:do 22 wrócę to wam skrobnę co i jak:tak::tak:
agunia ja czekam na focie domku już ogarniętego:tak::tak:
kurcze chyba włączę żelazko jednak bo wieczorem jak przyjde to już nie dam rady:baffled:

Kurcze ja tez bym do pracy wrocila,ale poki co siedzew domu.
Aguni sie dbrze trafilo bo praca 4godz dziennie wiec i wilk syty i owca cala:-)

a gdzie Myszunia????????????
pewnie ja mdlosci mecza i nie ma biedaczka sily.
na watku padziernikowym tez jej nie ma.
a Mlena?jeszcze nie wrocila z wczasow?na gg ja widze ale sie nie odzywa:baffled:
własnie mleny nie było już dawno :tak::tak::tak:

nie wspomne już o Beacie-nie zaglada,Greti,maritka chyba raczej juz nie zajrzą

u mnie jest już 24C ale skwar się robi,rozłozymy dzis Oliwce basen na ogrudku,niech sie poluska:-)

Musisz powtarzać pewne zdanie;-):tak::
"Zęby,moje zęby,
żeby nie te zęby,
byłaby d**a z gęby
.";-):tak::-D:-D:-D
:-D:-D
:-D
witam druga:happy2::happy2::happy2:
zapowiada sie znów upalny dzień już jest na termometrze 24 stopnie:szok:
u mnie z raniutka to samo
Cze kobity :tak:

Mamy dzisiaj ortopedę, trzymajcie kciuki za moja Niki :tak: A ona dzisiaj kończy 4 tyg :tak: Pomyśleć że teoretycznie mogła bym być jeszcze w ciąży :baffled:
powodzenia
witam sie i ja
znow od 7 nie moglam spac,ale i nie mialam netu bo rano burza byla
ale co z tego jak jest juz 22 stopnie za oknem.a w domu 25:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oknaotwarte ale drzwi nie otwieram bo kota wywalilam na dwor bo dziewczyny jeszcze spia.
a to mlody kot to sie bawic chce i by zaraz miauczala.
nie ma czym oddychac.
u mnie tez wyotwierane i wiatrak a nie ma czym oddychac:baffled:
a jaka to zupka prezydencka???

u mnie julka też miała kila śmiesznych wyrazów:
muciki-buty
sandułki-sandały
da da-spacer
la-la-pić
matuś-kanapka
bajty-bajki
a do dziś na moją mamę mówią adam-niunia (czyli babcia ma 10 lat adacho a nadal tak mówi) a julia bunia ciekawe jak antoś będzie mówił:confused:
fajny slowniczek
Laura na buty mowi buk

witam nowe mamusie;-);-)

witamy
egzamin napewno zdasz i trzymam kciuki za 4h:-D

teraz sie witam
Laura jeszcze spi wiec mam chwilke
Dzis w planie mamy basen bo ma byc 30st
Tak wiec musze zakupki zrobic
Dep[ilacje, paznokietki i spakowac co nie co:-D

Witam i ja:-)
Ja sobie znowutroszke pospalam ale przez ten upal i tak jestem zmeczona:-)Zaraz sie ubieramy i ide zapisac mlodego do szkoly a pozniej na zakupki:tak::tak::tak:

BESTYJA
Witaj:-)

uwaga uwaga:
KOCHANE MOJE JUTRO OD 18.30 ZACZYNAM PRACĘ:happy2::happy2::happy2::happy2: jaka ja jestem szczęśliwa:tak::tak::tak::tak:dziękuję za kciukasy jak zawsze pomogły:tak::tak::tak::tak:
narazie zaczynam od sprzątania w przychodni codziennie od pon.do pią po 3 godzinki a w sob i chyba niedziele po 6 godzin zarobię za to 600zł na łapkę co nam dupkę ratuje :-):-):-)jaka ja jestem szczęśliwa wyjdę z domku do ludzi bez dzieci no superaście:tak::tak:narazie to przychodnie a potem jak dziewczyny wrócą po kolei z urlopów to tu pod nosem w castoramie w tych samych godzinkach ale nie będe musiała dojeżdżać:tak::tak:jupiiiii!!!!!!!!!!!!
ciekawe jak asi poszło wiecie już coś????

moję dziecię starsze czyli adam zawsze poował do masy takich zdjęć w przedszkolu a potem liczył że mamusia wykupi wszystkie jak sobie za jedno liczyli 17 zł a on np pozował do 7 :szok::szok::szok::szok:ale też mamy kilka takich fajniejszych na pamiątkę i kilka grupowych:tak: w tym roku robili im fajne w 3 klasie chłopaki takie ala okładka gazety brawo sport super i taradycyjnie grupowe i legitymacyjne i taki komplecik 60 zł:tak:a teraz jeszcze julka dojdzie :szok:dżizas jak to dobrze że ja idę do pracy bo bym nie dzwigneła tego:no:i wyprawkę kupię dzieciom bez stresu:tak::tak::tak:za lipcową pensję bez problemu kupie im książki a teraz powoli w biedronce bloki kredki i inne rozmaitości:tak:
kurcze ciekawe jak asi poszło:confused:
Dobrze poszlo na razie na wczoraj jak to sie mówi potrzebują na mieso i wędliny ja niestety nigdy nie mialam z tym do czynienia wiec poczekam zreszta rozmowa byla szczera takze dla mnei plus na razie osoba odpowiedzialna za zatrudnienia przebywa na urlopei ale na kierowniku zrobilam dobre wrazenie i czekam cierpliwie z jednej strony dobrze bo mam kilka spraw niedokonczonych ale to ze złozyłam aplikacje to duzy plus :tak:jak tylko będzie miejsce to mam duże szanse :-)

Malinka ciesze sie że dostalaś pracę że Ci sie udalo super :-)

Co do dat to u mnie w rodzinie świątecznie się układa:-D:mama ur.25 grudnia,starszy brat 1 stycznia,młodszy 13 czerwca(akurat Boże Ciało było;-)),ja miałam być na 1 maja ale się pośpieszyłam.A Julu to najlepiej ;-):tak:ma bo 1 czerwca Dzień Dziecka,1 lipca urodziny,1 sierpnia imieniny:-D.
fajne daty :-D:-D:-D:-D:-D

WITAM :-) ZNOWU gorąc :szok: na razie siedze w domu i nie zamierzam wychodzic mam chłodne mieszkanko :-Dide powiesze pranie :-(

reklama
Witam kobietki! Zuzka zasnęła sobie to będę nadrabiać Wasze bazgrołki bo od wczoraj od 23 aż 10stron:szok:

A gdzie sa te Kujawy:confused:
Jak mala:confused:
Dowikla Inowrocław, Strzelno, Kruszwica-kojarzysz coś?;-)
Mała narazie dobrze czekamy za miejscem w szpitalu bo mielismy umówioną urografie ale termin przepadł bo miejsca dla nas nie było...

Ostatnia edycja:
Do góry