reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zajmujesz sie nagrywaniem wesel?????????

ja tez nie lubie

u mnie to samo a w domu nadla 26sopni.
i doszlam w koncu ktory zab mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i co bedzie trzeba rwac??
Dobra muszę spadac mój m przyszedł i zaraz będzie biadolił. Jutro jedzie na jakis tam tor to sie odezwe pa pa
mam to samo z chlopem jak za duzo siedze na kompie to marudzi:-D
Aniu,ja wiem,że jesteś wyjątkowa;-):tak:.
Anabuba,psiólki siostra się chajtała i skromny budżet mieli i nie zamawiali kamerzysty,a że kamerka,lama i większa bateria jest to stera pofilmowało a ja wstęp zrobiłam.Macie Power pointa :confused: to jak się uda to tu wlepię:tak:.
dziekuje:-):tak::-D
Anabuba,ja mam świetny sposób na bolącego zęba,trzeba go "zamówić";-):tak:.
co to znaczy:confused:
:sorry2:bo na tym zdjęciu Ania ma 3 latka bo jeszcze z przedszkola:zawstydzona/y:
a tu aktualne z września 2008 pasowanie na ucznia

ja raz tak miałam tak że bolał mnie ząb ale nie wiedziałam który, poszlam do dentysty zrobił czwórkę, dalej boli zrobił piątkę...boli, poszłam do innego wyrwał szóstkę i przestało:dry: a wydałam 1000 zł na wszystko bo prywatnie:wściekła/y::angry:

As powodzenia dla Kubulka na testach!!!:tak::tak::tak:

Malinka cieszę się że masz pracę:tak::tak::tak:

ale Pannica super!

Ja uciekam bo kuzyn spi w tym pokoju wiec do jutra

reklama
Aniu,ja wiem,że jesteś wyjątkowa;-):tak:.
Anabuba,psiólki siostra się chajtała i skromny budżet mieli i nie zamawiali kamerzysty,a że kamerka,lama i większa bateria jest to stera pofilmowało a ja wstęp zrobiłam.Macie Power pointa :confused: to jak się uda to tu wlepię:tak:.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no ja bratu tak na jego weselu fotki cyakalam i moja starsza corka bo dziecku nikt nie odmowi pozowania do zdjecia:-D
i ma takie niustawiane fotki:-)

Anabuba,ja mam świetny sposób na bolącego zęba,trzeba go "zamówić";-):tak:.
jak????????/

Musisz powtarzać pewne zdanie;-):tak::
"Zęby,moje zęby,
żeby nie te zęby,
byłaby d**a z gęby
.";-):tak::-D:-D:-D

hehhehehehe
no dobry spsob.
boli mnie goran lewa 8 ito ta ktora jeszcze nie dokonca wylazla.i teraz sie zastanawiam czy ona mnie nie boli lwasnie dlatego ze wychodzi:confused:
bo jak mam tak na dole czasami to wiem zedziaslo spuchnete itsd.teraz tez tak jakby.czasami cmi czasami przechodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jak nie to chirurgia szczekowasie kolania.a ja w zyciu zadnego zeba nie mialam wyrywanego .wszytskie mam jeszcze-polatane to polatane ale mam:-(

ja moge tu pisac ale jak wy na 2 bedzie robic to pozniej nie wiadomo co nadrabiac....
mysle ze powolisie sytuacja unormuje.
ide spac do moze zab przstanie boelc i no i pozno juz jst.
dobranoc

witm z rańca:happy2::happy2::happy2:
upałów ciąg dalszy już jest na termometrze 24 stopnie:szok::szok::szok:
a ja nie wyspana :no:moje kochnie do 2 mi udowadniało jak bardzo mnie kocha nadal:-pże 2 lata temu mnie kochał a teraz kocha i szleje:-p:-pa potem antoni się budził chyba 5 razy a od 6 już nie śpi na dobre tak więc snu mi brakuje bardzo:tak::tak::tak::tak:

dziewczyny decydujemy piszemy tu czy tam bo mi się nie chce w 2 miejscach pisać tego samego:no::no::no:i nie wiem rano gdzie mam wchodzić:confused:

reklama
Do góry