reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja planuje sobie jutro kupic jakiegos rajda w realu:tak::tak::tak:Bo mnie to robactwo do szału doprowadza:no:I moze kupie moskitiere bo teraz na jedno okno M zamontował mi to cos co sam kupil;-):-D

Ok teraz juz naprawde zmykam
Dobranoc:-)

Aniu,ja wiem,że jesteś wyjątkowa;-):tak:.
Anabuba,psiólki siostra się chajtała i skromny budżet mieli i nie zamawiali kamerzysty,a że kamerka,lama i większa bateria jest to stera pofilmowało a ja wstęp zrobiłam.Macie Power pointa :confused: to jak się uda to tu wlepię:tak:.

ZUZKUS
Swietne focie:tak::tak::tak:
Ale jak tak na nie patrze to Twoj syn wyglada mi na starszego od corki:szok:

:sorry2:bo na tym zdjęciu Ania ma 3 latka bo jeszcze z przedszkola:zawstydzona/y:
a tu aktualne z września 2008 pasowanie na ucznia

i doszlam w koncu ktory zab mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja raz tak miałam tak że bolał mnie ząb ale nie wiedziałam który, poszlam do dentysty zrobił czwórkę, dalej boli zrobił piątkę...boli, poszłam do innego wyrwał szóstkę i przestało:dry: a wydałam 1000 zł na wszystko bo prywatnie:wściekła/y::angry:

As powodzenia dla Kubulka na testach!!!:tak::tak::tak:

Malinka cieszę się że masz pracę:tak::tak::tak:

:-DJa to dzis jakas pitoma jestem przez ten upal:szok::-D
U mnie jeszcze nikt nie spi Laura p[ospala troche cos sie jej przysnilo i siedzi z nami albo z tego upalu wstala:baffled:duchota taka ze muchy same padaj:-D

Agnieszka no to mialas niepsodzianke a David to ma teraz co sprzatc w aucie:baffled:

Agnes chyba nie ciezko bylo trafic:-D a my ci sie schowalysmy :-p:-D

Malinka gratuluje pracy:tak:

Witam tez nowe mamy u nas

Medeuska faktycznie jakos tu milutko:happy2:

Dowikla popieram:tak:Ale nie zauwazylam zeby Pani A byla na forum po calej akcji:-D

reklama
Do góry